рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гліцерин для волосся - користь, рецепти масок і освітлення гліцерином

  1. Чи можливий шкоду від гліцерину?
  2. Маски для волосся з гліцерином
  3. Коньячно-гліцеринова маска
  4. Маска для росту волосся
  5. Желатин з гліцерином
  6. Маска з гліцерином і вітамінами
  7. Гліцеринова маска з оцтом
  8. Шампунь з гліцерином
  9. Гліцерин і ромашка для м'якого освітлення волосся

Гліцерин - речовина, широко застосовується в косметології. Його можна зустріти в переліку основних компонентів шампунів, кремів, бальзамів, він використовується в якості пом'якшувальною добавки в засобах побутової хімії. Чим гліцерин такий хороший і чи можна без побоювання довіряти рецептами з гліцерином, призначеним для догляду за волоссям?

зміст:

Дуже давно, коли косметичних магазинів, як таких, практично не було, і дістати щось особливе для догляду за шкірою і волоссям було неможливо, гліцерин був мало не єдиним засобом, що дозволяє привести в порядок руки і обвітрену шкіру обличчя, освіжити волосся після фарбування або літнього сезону під сонцем. Вся справа в тому, що гліцерин має чудову властивість - він відмінно утримує природну вологу. Тому-то і сьогодні гліцерин входить в більшість косметичних засобів, щоденних і декоративних.

Гліцерин не тільки утримує вологу, він ще й сприяє транспортуванні вологи всередину епідермісу і волосся, тим самим насичуючи вологою зсередини і даючи можливість для поновлення. Цей своєрідний «хранитель вологи» гарний ще й тим, то не псує парфумерну композицію, так як абсолютно позбавлений аромату і кольору.

Що стосується його ролі в догляді за волоссям, то гліцерин може стимулювати активізацію «дрімаючих» цибулин, згладжувати просвіти між кератіновимі лусочками, викликані ламкістю, що покращує і стан, і вигляд волосся. Навіть після одиничної гліцеринової маски волосся відразу ж набувають доглянутого вигляду, блищать і на дотик Не такі жорсткі.

Чи можливий шкоду від гліцерину?

Чи може гліцерин згубно позначитися на стані волосся? Як то кажуть, будь-які ліки у великих дозах - отрута, у випадку ж з гліцерином, надмірне захоплення масками і засобами з ним може викликати ускладнення волосся, зробити волосся схильними до жирного типу. Але навіть якщо цього не станеться, волосся просто звикнуть до гліцерину і перестануть реагувати на нього так інтенсивно.

Застосування гліцерину для волосся повинне бути помірним: якщо ви не впевнені в балансі корисних речовин шампуню або готової маски з гліцерином, то можете застосовувати свій улюблений шампунь, додаючи при митті невелика кількість гліцерину - на порцію буквально ¼ чайної ложки. Але варто пам'ятати, що робити це потрібно не кожен раз, а не частіше двох разів на тиждень.

Але варто пам'ятати, що робити це потрібно не кожен раз, а не частіше двох разів на тиждень

Маски для волосся з гліцерином

Для того щоб робити різноманітні маски з гліцерином, його потрібно придбати: гліцерин продається практично в кожній аптеці, його розливають в ємності по 50 мл, цього обсягу має вистачити на три-чотири маски.

Основними інгредієнтами маски з гліцерином може бути що завгодно з того, що зазвичай використовується для приготування домашніх масок.

Коньячно-гліцеринова маска

Потрібно 2 ст.л гліцерину, стільки ж коньяку, стільки ж лимонного соку, дві ложки рослинної олії. Суміш збовтати і нанести на вологе волосся, утеплити пінкою і рушником, тримати півгодини, змивати теплою водою і шампунем.

Пропонуємо вашій увазі огляд найкращих марок масел для волосся .

Якщо ви не знаєте яку зачіску зробити в школу вашої доньки, вам допоможе ця стаття .

А щоб волосся залишалися здоровими регулярно балуйте їх індійськими масками http://iledy.ru/hair/indiiskie_maski_dlya_volos.htm

Маска для росту волосся

Столову ложку гліцерину влити в заздалегідь підготовлений склад: на 300 г житнього хліба беруть 100 мл відвару кори дуба, приготованого за рецептом на аптечній упаковці. Відвар повинен бути гарячим, наносити склад на волосся теплим, прочісуючи по всій довжині. Утеплити плівкою і рушником і тримати кілька годин, можна залишати на всю ніч, змивати шампунем і теплою водою, а полоскати з лимонним соком або яблучним оцтом.

Желатин з гліцерином

Желатин (1 ст. Л.) Розпускають на водяній бані, заливши невеликою кількістю теплої води, змішують з двома столовими ложками гліцерину, додають порцію улюбленої маски для волосся і трохи масла для догляду за волоссям (реп'яхову і т.д.). Перемішують і наносять на чисті, тільки що вимите волосся на півгодини. Маска краще вбирається під утеплювачем з плівки і рушники. Змити і прополоскати в підкисленою воді.

Маска з гліцерином і вітамінами

Найпростіша маска - це маска, в якій 2 ст.л гліцерину змішують з такою ж кількістю суміші вітамінів А і Е. Наносити тільки на чисті і злегка вологе волосся, тримати хвилин двадцять.

Гліцеринова маска з оцтом

Ця маска робиться для того, щоб наситити волосся вологою і запечатати лусочки, тим самим надавши волоссю блиск. На одне збите яйце беруть 10 мл гліцерину і 30 мл касторової олії, половинку чайної ложки оцту (потрібно брати яблучний). Склад потрібно перемішати і нанести на чисте вологе волосся, тримати маску півгодини.

Шампунь з гліцерином

Гліцерин також можна додавати в свій повсякденний шампунь - в порцію потрібно влити грам двадцять, не більше. Можна також зробити власний шампунь з гліцерином:

  1. для цього беруть два яєчних жовтки,
  2. столову ложку гліцерину,
  3. трохи гірчичного порошку,
  4. все збивають і миють цим складом волосся.

Для аромату можна крапнути в шампунь улюбленого ефірного масла. Споліскувати волосся після такого шампуню потрібно за кілька раз і підкисленою лимоном водою.

Ось ще один рецепт шампуню з гліцерином, який може зберігатися в холодильнику досить довго:

  • на 25-30 мл гліцерину беруть відвар трав (на 2 ст.л. ромашки, 1 ст.л. кори дуба, 1 ст.л. липового цвіту потрібно склянку окропу), столову ложку мильної основи або стружки дитячого мила, пару крапель улюбленого ефірної олії.

Мити таким шампунем голову бажано не частіше двох разів на тиждень.

Гліцерин і ромашка для м'якого освітлення волосся

Як відомо, ромашка дбайливо освітлює волосся, природно, мова йде не про темному волоссі, а ось волосся попелясті і пшеничні маска з ромашкою і гліцерином освітлить помітно і без шкоди. Крім того, така маска додасть волоссю живий блиск, зробить їх слухняним і шовковистим. Приготуйте відвар ромашки, заваривши 50 г сировини склянкою окропу, дайте відвару настоятися, процідіть і вилийте в нього 50-70 мл гліцерину. Утепліть маску і тримайте її близько 40 хвилин, потім змийте і нанесіть бальзам.

Повторювати маску можна кожні три дні до отримання бажаного ефекту. Гліцерин в цьому випадку не дає ромашці, яка виконує роль природного освітлювача, пересушити волосся.

Чи можливий шкоду від гліцерину?
Чим гліцерин такий хороший і чи можна без побоювання довіряти рецептами з гліцерином, призначеним для догляду за волоссям?
Чи можливий шкоду від гліцерину?
Чи може гліцерин згубно позначитися на стані волосся?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com