рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чи шкідливо нарощування волосся, який спосіб найбезпечніший

  1. Чи є шкода в нарощуванні волосся
  2. Труднощі догляду за нарощеними волоссям
  3. Способи нарощування волосся
  4. Гаряче нарощування
  5. холодне нарощування
  6. Ультрасучасні способи нарощування волосся

Відомий ефект після якісного нарощування шикарних пасм, переважує, часом, всі побоювання жінок щодо погіршення стану власного волосся. Мало хто з власниць непоказною природного шевелюри довго роздумує, чи шкідливо нарощування волосся. Кожній жінці хочеться відчути на собі захоплені погляди, і даний аспект часто є вирішальним в ухваленні рішення.

Чи є шкода в нарощуванні волосся

Потрібно розуміти, що будь-яка інформація про користь нарощування локонів є помилковою, якщо не брати за користь естетичну насолоду від усвідомлення жінкою своєї привабливості. Нешкідливість процедури - це такий же міф, так як догляд за власним волоссям після салонної процедури значно ускладнюється, що не може не позначитися на їх стані.

Існують певні чинники нон грата, при яких хороший фахівець процедуру отсоветует:

  • підвищена чутливість шкіри голови;
  • алергія на компоненти клею або інші хімічні елементи для нарощених локонів;
  • схильність до алопеції;
  • хронічні мігрені і порушення кровообігу головного мозку.

підвищена чутливість шкіри голови;   алергія на компоненти клею або інші хімічні елементи для нарощених локонів;   схильність до алопеції;   хронічні мігрені і порушення кровообігу головного мозку

Навіть саме нешкідливе нарощування, яке вам зможуть запропонувати, блокує фолікули, позбавляючи їх здорового повітрообміну і харчування, послаблює і сушить кінчики. Залежно від того, який спосіб нарощування волосся буде обраний, варіюються і втрати природної краси натуральної шевелюри.

Шкода від нарощування волосся не можна компенсувати терміновими косметичними процедурами - відновлення займе багато часу, зусиль і грошових витрат.

Труднощі догляду за нарощеними волоссям

Бюджетний варіант «поправити красу» за рахунок додаткового обсягу - не самий безпечний спосіб скорегувати ситуацію. Від дешевого клею, крім швидкої втрати їм потрібних властивостей і зовнішнього вигляду, з'являється лупа.

Найкраще, що іноді вдається зробити, щоб врятувати рідні локони, це зняти накладну розкіш до того, як відвалюються пасма почнуть забирати з собою пучки ослабленого волосся.

Шкода від нарощування можна усунути, але його можна мінімалізувати:

  • вибрати спосіб без використання кліпс, на яких триматиметься нарощувані прядки;
  • перевагу слов'янські кучері, як найменш проблемні в миття і розчісування;
  • правильно підібрати колір і структуру матеріалу для максимального збігу з природними - це усуне необхідність підфарбовування і полегшить підбір засобів по догляду;
  • правильно мити голову - саме нешкідливе, це в положення стоячи обмивати голову не надто тугим напором з душового розсіювача;
  • на ніч заплітати НЕ тугу косу.

Пам'ятайте - найбезпечніше нарощування волосся, це те, що не вимагає використання високих температур і токсичних елементів.

Способи нарощування волосся

Імплантного моделювання ділиться на два основних технологічних принципу:

  • гаряча методика;
  • холодна методика.

гаряча методика;   холодна методика

Перший спосіб має на увазі використання спеціальних капсул, тому друга назва цього способу - «капсульний».

Гаряче нарощування

Чи шкідливо нарощування волосся капсульної способом? Так. Але ця технологія відноситься до найбільш витривалим методам і тому користується популярністю. До того ж, до складу капсул входить кератин, що дозволяє змиритися із загальним негативом процедури.

Сам процес кріплення імплантного пасом відбувається після ретельного миття голови нейтральним засобом і висушування волосся феном . Потім вибирається необхідна кількість капсул і характер їх розподілу по поверхні волосяного покриву.

Великий плюс капсульного нарощування - свобода дій. З донорськими пасмами можна поступати, як зі своїми - фарбувати, заплітати в складні зачіски, відвідувати басейни і лазні. Мінуси - капсули періодично «з'їжджають» при неміцному прикріплення. З ними незручно спати, особливо в перший тиждень. При дуже жирній шкірі голови, термін дії капсул зменшується в півтора рази.

Способи гарячого кріплення:

  1. Італійська технологія за допомогою гарячих щипців і утворенням на місці стику майже непомітною кератиновой капсули. Метод не вважається найбезпечнішим, але відноситься до найбільш міцним. Знімаються імпланти шляхом хімічного руйнування капсули спеціальним гелем.
  2. Англійська технологія вважається не такий «носінням» і відрізняється меншим комфортом через капсул великого розміру. Органічні смоли, які використовуються для кріплення пасм досить міцні, але термін їх експлуатації вполовину менше, ніж італійські - близько трьох місяців.

холодне нарощування

Відсутність термічного впливу на шкіру голови - ось головна відмінність, що підтримує престиж даної технології, проте не у всіх методиках холодного моделювання цей плюс переважує істотні недоліки. Хороший клей, на який будуть нарощувати волосся, коштує дуже дорого, а недосвідчений фахівець може зіпсувати навіть самий безцінний матеріал.

Техніки холодного моделювання:

  1. Стрічкове кріплення недарма відзначається, як саме нешкідливе нарощування волосся, так як штучні пасма приєднуються на клеїв-скотчевом елементі і видаляються легко, за сприяння малотоксичного розчину. Називають високі можливості експлуатації - близько року, але при стандартному догляді: миття, сушіння, розчісування, реальний термін набагато скромніше - 3-4 місяці. Мінус методу - обмеженість у виборі зачісок, так як клейовий елемент в проділ все-таки помітний.
  2. Іспанська технологія також гарантує терміни використання донорських локонів не менше трьох місяців, але крім клею і каталізатора до нього, в такий набір входить фарбувальний пігмент для маскування місця стику.
  3. Японська техніка відноситься до найбільш екзотичним. Наростити прядки за цим методом вам запропонують за допомогою різної фурнітури, начебто намистин, защипов, кліпс. Японський метод не відрізняється великою винахідливістю по частині витривалості - вже через 1,5-2 місяці штучні локони потрібно буде оновлювати або повністю замінювати.

Ультрасучасні способи нарощування волосся

До таких методів належать варіанти, які не здобули ще високу популярність, зважаючи на їх рідкісного застосування в салонах.

До способів, альтернативних вже перерахованих, відносяться:

  1. Нанонаращіваніе. Підсаджування на мікроскопічні капсули найтонших прядок можна порахувати за шедевр тонкого мистецтва. Процедура тривала і копітка, але різницю між природними і донорськими волоссям помітити неможливо. Формування будь-яких зачісок не спричинить втрати імплантів, а шевелюра буде вражати пишнотою не менше 6 місяців. Якщо відповідати на питання, яке нарощування волосся коштує витрачених коштів і зусиль, то відповідь однозначна.
  2. Ультразвукове моделювання ще не встигло зібрати велику кількість відгуків і не пройшло перевірку часом, але в перспективі зайняти гідне місце між найпопулярнішими і безпечними способами.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com