рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чи шкідливі засоби для волосся з силіконом

  1. Життя без силікону - користь і шкода косметики з силіконом Засоби для волосся з силіконом - користь...

Життя без силікону - користь і шкода косметики з силіконом

Засоби для волосся з силіконом - користь чи шкода?

Останнім часом прийнято звертати пильну увагу на склад косметичних засобів . У свій час всі боялися лаурилсульфат і схожих за назвою ПАВов в складі шампунів для волосся , Потім стали вишукувати в складі косметики парабени - консерванти, звинувачені в токсичності. А зовсім недавно в ЗМІ заговорили про шкоду силікону для волосся і, відповідно, шкіри.

Силікон - це речовина, часто використовується в косметичних засобах: шампунях (особливо 2 в 1) , Масках, споліскування, бальзами і спреях для волосся. Силікон зустрічається навіть в кремах для рук, гелях для душу, рідкому милі і т.д.

Він відмінно обволікає волосся, роблячи його гладеньким. Саме завдяки йому виробники анонсують збільшення обсягу зачіски. Силікон, як правило, використовується в засобах для термоукладкі, а також в косметиці, покликаної захистити волосся від сонця . Особливо часто силікон додається в засоби для кінчиків волосся, щоб побороти сухість і приховати січку.

Однак, він не лікує волосся, як може здатися довірливому споживачеві, а лише маскує недоліки, заповнюючи порожнини в волосі, пригладжуючи лусочки . З одного боку в цьому немає нічого кримінального. Наприклад, саме завдяки маскам з силіконом довге тонке волосся краще розчісується .

Але з часом волосся можуть ставати важкими і тьмяним. Подібний неприємний досвід був у мене, коли я занадто сильно налягала на бальзам для посічених кінчиків від Он . Але з часом волосся відмилися, і повернувся їх первісний вигляд.

Кажуть, що існують незмивні силікони і в цьому їх головна шкода. Цілком можливо, що це так. Але за моїми власними відчуттями, залишки цієї речовини все ж змиваються з волосся. Нехай і з деякими труднощами. Найстрашніший з відгуків від силіконів - це ефект від неякісного ламінування. перукарі попереджають , Що без дотримання технології волосся можна сильно зіпсувати. Після цього залишається їх тільки обрізати.

Не так давно я почула думку, що чим довше користуватися косметикою з силіконом , тим сильніше сохнуть волосся . За відгуками виходило, що через 1 - 2 тижні припинення використання масок і спреїв з силіконом, волосся ставало ламкими, крихкими. Тобто після того як наш «ворог» вимивався з поверхні волоса, останні проявляли давно приховувані проблеми - нестача кератину, пошкодження лусочок і ін. проблеми. Не так давно я почула думку, що чим довше користуватися   косметикою з силіконом   , тим   сильніше сохнуть волосся

Тому мені захотілося перевірити, як поведе себе моя шевелюра, якщо перейти на білкові маски, бальзами та незмивні засоби для волосся. Протягом останніх 2-х місяців я фактично не користувалася засобами для волосся з силіконом. Бальзам для кінчиків Avon я замінила на Hairdresser від Molto Bene , А також Рідина для відновлення структури волосся з просом і зародками пшениці від L'erbolario. Варто зазначити, що ці кошти досить дорогі, але дуже економічні. У використанні вони виходять не дорожче за звичайну массмаркетовой косметики - рідких кристалів або того ж бальзаму для кінчиків. Але при цьому сильно відрізняються по тактильному відчуттю і дії. Повністю відсутня жирність, характерна для спреїв з силіконом. Волосся абсолютно не утяжеляются. Взагалі, у мене склалося відчуття, що це кращий варіант для жирних і тонкого волосся , Тому що при легкому розчісуванні зберігається крихкість і обсяг зачіски. Косметичні маски для волосся я намагалася використовувати в мінімальній кількості, спираючись на Марін Грейс для зростання , А також зрідка практикувала Londa .

Цілком допускаю, що в якихось із моїх коштів для волосся є силікони, але загальна їх кількість точно дуже сильно знизилася. В першу чергу, це стало дуже помітно по волоссю. Вони стали здаватися менш густими і важкими. Тепер вони більше нагадують шевелюру дитини - повітряні, тонкі, легкі.

Обіцяної сухості немає і в помині. Навіть кінчики відчувають себе чудово. З чого напрошується висновок, що силікон волоссю може і не шкідливий, але точно не обов'язково.

Однак, не варто забувати, що для деяких волосся косметика з силіконом в складі - це все ж нагальна потреба. При сильному знебарвленні, витягуванні праскою, регулярної укладанні без них не обійтися. На жаль, відновити таке волосся одними тільки домашніми засобами дуже важко. При цьому ніщо так добре не маскує проблеми, як силікон. ніякі масла не зможуть компенсувати те, що волосся нагадують суху Мочалов і обламуються на кінцях. Тому подумайте зайвий раз перед тим, як освітлювати ваше волосся кардинально!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com