рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати пудру для обличчя влітку: головні поради

Легка пудра на літо

Влітку не особливо хочеться наносити щільну косметику, адже, крім того, що це абсолютно не практично в спеку, влітку шкіра особливо потребує повітрі. У цей період краще вибирати більш легкі тональні засоби. А якщо ти хочеш не допустити жирний блиск, найкращим помічником в цій справі стане пудра. До слова, ти можеш і зовсім відмовитися від інших тональних засобів, пудра сама по собі здатна надати обличчю рівний тон (якщо на шкірі є недоліки, можна попередньо скористатися коректором).

Багато дівчат думають, що будь-яка пудра здатна закупорювати пори, створювати на обличчі ефект маски і не давати шкірі дихати. Але правильно підібрана легка пудра на літо створить хороший матирующий ефект для шкіри обличчя, вирівняє тон і посприяє усуненню жирного блиску.

Спеціально для тебе редакція tochka.net розповість, як можна правильно підібрати легку пудру для обличчя на літній період.

  • Вибирай пудру з мінімальною кількістю тальку в складі. Якщо мова йде про легку пудрі на літо, тоді зверни увагу на склад. Велика кількість тальку в складі пудри обов'язково створить "млявий" ефект на твоїй шкірі. Тому сміливо можеш вибирати пудру, до складу якої входять вітаміни, екстракти масел і зволожуючі засоби.
  • Зверни увагу на пудру з SPF-фактором. При виборі легкої пудри на літо рекомендуємо зупинитися на засобі з SPF-фактором. Це не виключає використання сонцезахисного крему для обличчя, а тільки допомагає підвищити ступінь захисту.
Легка пудра на літо   Влітку не особливо хочеться наносити щільну косметику, адже, крім того, що це абсолютно не практично в спеку, влітку шкіра особливо потребує повітрі

Правильно підібрана пудра для обличчя дозволить вирівняти тон шкіри, врятує від жирного блиску і позбавить від потреби наносити тональний крем

  • Зроби вибір на користь розсипчастої пудри для обличчя. Існує величезна кількість варіантів пудрових текстур: щільні і нещільні, компактні і розсипчасті. На літо краще вибирай для особи розсипчасті пудри, які наносяться звичайної пензликом. Така пудра допоможе тобі добитися легкого покриття з матуючим ефектом.
  • Підбирай пудру під свій тип шкіри. У косметичному магазині ти можеш знайти безліч пудр: для алергенної шкіри, для сухої, зволожуючу пудру або антисептичну. Залежно від типу шкіри вибирай собі легку пудру для обличчя на літо.
  • Протестуй пудру. Перед покупкою легкої пудри для обличчя протестуй обраний засіб на шкірі. Рекомендуємо нанести невелику кількість пудри на підборіддя і подивитися, як буде вести себе засіб на твоїй шкірі обличчя.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Нагадаємо, нещодавно ми писали про те, як правильно підібрати ідеальний крем для шкіри обличчя. Всі подробиці читай по засланні .

Всі найяскравіші та найцікавіші новини дивись на головній сторінці жіночого онлайн-ресурсу tochka.net.

Підписуйся на наш telegram і будь в курсі всіх самих цікавих та актуальних новин!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com