рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вибір кольору для кухні

  1. Витонченість пастельних відтінків
  2. апофеоз білого
  3. творчий синій
  4. Практичність ахроматической гами
  5. пронизливі варіації
  6. природні відтінки
  7. позитивне рішення
  8. глибокі тони

Який колір для інтер'єру кухні вважається правильним? І чи існує взагалі правильне колірне рішення для даного приміщення. Нам достеменно відомо лише те, що кожен випадок строго індивідуальний, і загальної формули використання кольору не існує.

Сьогодні дозвольте розповісти про те, як той чи інший колір кухні здатний вплинути на наше сприйняття і навіть самопочуття.

Перш за все, вибираючи колірну гамму для будь-якого приміщення, потрібно врахувати його габарити і ступінь освітленості. Так, простора кухня з парою вікон з виходом на південь може дозволити застосувати будь-який колір і відтінок, але та ж кімната на північній стороні в оточенні темних тонів вже буде виглядати не так вражаюче.

Витонченість пастельних відтінків

Найлегші, ніби розбавлені півтони в кухні, зроблять атмосферу приміщення затишною і вишуканою. Примітною рисою пастельних відтінків є їх двоїстий характер: з одного боку, ніжні тони для кухні завжди доречні, вони не відволікають і не дратують, з іншого - подібний інтер'єр не виглядає буденно, довго не набридає і в ньому присутній шарм.

Ви могли б вибрати відповідний вашому смаку пастельний відтінок, похідний від одного з насичених кольорів спектра: блідо-блакитний, м'ятний, розмитий жовтий, світло-зелений, кремовий рожевий, світло-бузковий, персиковий.

Ви могли б вибрати відповідний вашому смаку пастельний відтінок, похідний від одного з насичених кольорів спектра: блідо-блакитний, м'ятний, розмитий жовтий, світло-зелений, кремовий рожевий, світло-бузковий, персиковий

апофеоз білого

Малюючи в своїй уяві кухню білого кольору, будьте чесними перед собою, адже цей колір зобов'язує приміщення бути ідеально підготовленим. Всі поверхні в кімнаті (стіни, підлога і стеля) потрібно вирівняти; замовити правильну меблі, вибрати фактуру і багато іншого.

Крім цього, слід врахувати те, наскільки ідея білого приміщення кухні взагалі підходить до образу життя і звичок вашої родини. Тому як, дехто до необхідності підтримки доглянутого вигляду кухні відноситься з більшим чи меншим ентузіазмом.

Коли вибирають білий колір основним для кухні, то за замовчуванням стає ясно: в будинку живуть акуратисти, готові педантично підтримувати чистоту і порядок у цьому непростому приміщенні. Якщо з яких-небудь причин ви не можете гарантувати, що білосніжні фасади, стільниці та інші поверхні будуть залишатися такими, краще використовуйте в інтер'єрі інші, більш практичні кольору.


творчий синій

Неординарні особистості виберуть для інтер'єру кухні благородний синій колір. Не важливо, буде це ультрамарин, індиго або кобальтовий, кімната придбає особливе, богемне звучання.

Так як синій колір прийнято вважати досить активним, його вплив можна кілька приборкати, поєднуючи з білим, і натуральними спокійними відтінками живої природи: деревним, шоколадним, трав'яним, охристим. Таке сусідство створить в кухні більш теплу і розташовує атмосферу.

Таке сусідство створить в кухні більш теплу і розташовує атмосферу

Практичність ахроматической гами

Універсальним інтер'єр кухні допоможуть зробити нейтральні базові кольори: сірий, чорний і білий, використовувані в рівній кількості або змішаному вигляді. Наприклад, графітові фасади меблів, чорні робочі стільниці, білі стіни.

Застосування ахроматических квітів для кухні - одне з найбільш зручних, з точки зору підтримки охайного вигляду приміщення. Сіро-біле поєднання тут, до того ж, є чудовою основою для використання різнобарвного декору і помітною, дизайнерських меблів.

Сіро-біле поєднання тут, до того ж, є чудовою основою для використання різнобарвного декору і помітною, дизайнерських меблів

пронизливі варіації

Ковток свіжого повітря, морський бриз і ясне привнесуть в кухню ясні відтінки блакитно-блакитного кольору. Вони прекрасно відображають сутність людей-екстравертів, прагнуть до активного життя в соціумі і вираження своїх думок і почуттів. Рекомендуємо використовувати в кухонному інтер'єрі колір морської хвилі, блакитний, бірюзовий, щоб з самого ранку відчувати себе бадьоро.


природні відтінки

Методичність, помірність і спокій відіб'ються в кухні, чий інтер'єр оформлений з використанням природних кольорів землі, дерева, піску та каменю. Цікаво, але саме шоколадний, деревне, теракотовий, болотний і пісочний є найпопулярнішими при виготовленні статусної кухонних меблів високої якості, а матеріалами для неї служать натуральне дерево і камінь.


позитивне рішення

Цегляно-червоний, сонячно-жовтий, мандариновий, червоний, салатовий колір відноситься до теплої життєствердною палітрі. Для кухні вони чудово підійдуть, особливо, коли кімната розташована на північній стороні будинку і просто необхідно створити в ній теплий настрій.

Яскраві теплі кольори, як відомо, мають особливу енергетику і харизмою, яка поширюється по всьому приміщенню. Зневірі і втоми не буде місця в кухні, де меблі і аксесуари виконані:

  • в червоному: зміцнить здоров'я, підвищує апетит
  • в жовтому: бадьорить, підвищує імунітет
  • в зеленому: тонізує

в червоному: зміцнить здоров'я, підвищує апетит   в жовтому: бадьорить, підвищує імунітет   в зеленому: тонізує

глибокі тони

Неможливо обійти стороною, і не розповісти про складні насичених тонах, які теж досить часто використовуються в оформленні сучасної кухні. Це фіолетовий, винний, вишневий, графітовий, зоряна ніч (синьо-чорний) і інші.

Перше: рясне застосування подібних відтінків не рекомендується, якщо ви проводите в кухні тривалий час кожен день. Кольори по-своєму активні, вони терпкі і тягучі, надають неоднозначне психологічний вплив на людину. Тому, якщо когось з домочадців вам складно змусити помити посуд, можливо, виною тому винний колір кухонного фартуха, і підсвідомість опирається такому рішенню.

Друге: якщо ви, все-таки, зважилися використовувати глибокі відтінки в кухонному інтер'єрі, нехай предмети чорничного або бордового кольорів розташовуються в самій освітленій зоні кімнати (навпроти вікна, наприклад). Так колір розкриється менш драматично і не буде виглядати похмуро.

Третє: розбавляйте інтер'єр світлими відтінками і білим. У невеликій кількості темні відтінки в кухні зможуть існувати довго, поки ви не погодилися б змінити ситуацію. Але використані повсюдно, вони вже через короткий час викличуть різке неприйняття. Щоб цього не сталося, слід заповнити кухню лише відсотків на 30 глибокими тонами, а решта 70 віддати світлим відтінкам.

Щоб цього не сталося, слід заповнити кухню лише відсотків на 30 глибокими тонами, а решта 70 віддати світлим відтінкам

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com