рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Легкі локони на довге волосся

  1. 3 вірних способу зробити шикарні локони на довгому волоссі Щасливі власниці шевелюри нижче плечей...
  2. Правила проведення хімії в домашніх умовах
  3. Великі локони за допомогою плойки і кучері праскою
  4. Як красиво зробити пишні кучері без плойки
  5. Укладання чубчика для стрижок з довгим волоссям
  6. Як зробити великі локони в домашніх умовах: покроковий опис і фото шикарних кучерів
  7. орудуем щипцями
  8. Об'ємні кучері стайлером
  9. Бігуді вам на допомогу
  10. Фото-підбірка для натхнення
  11. Як накрутити кучері на довге волосся (39 фото) різними способами
  12. Особливості створення завитків різними способами
  13. Створення розкішних кучерів в лічені хвилини за допомогою стайлера
  14. Крутимо кучері за допомогою бігуді
  15. Праску - прилад яким не тільки распрямляют волосся
  16. Підсумки
  17. Об'ємна СЕКСИ УКЛАДАННЯ для довгих ВОЛОССЯ! об'ємні локони

3 вірних способу зробити шикарні локони на довгому волоссі

Щасливі власниці шевелюри нижче плечей можуть похвалитися необмеженою кількістю варіантів зачіски на довге волосся. Здорове волосся виглядають шикарно, навіть якщо їх просто розчесати і злегка підняти біля коріння або заплести ажурну косу з декількох пасм.

Кучеряві локони зроблять Ваш образ більш жіночним

Але для урочистих заходів хочеться чогось особливого. Укладання з кучерями на довге волосся буде виглядати, як саме справжня прикраса.

Створення багатьох весільних зачісок не обходиться без завивки. До того ж дівчатам з тонкими волоссям кучеряве локони додадуть об'єму і пишноти до будь-якої укладанні.

Хімічна завивка

Коли потрібно, щоб зачіска з кучерями на довге волосся збереглася на тривалий термін, без щоденних заходів по завивці локонів, можна скористатися хімією.

Спеціальні засоби надійно зафіксують пасма в потрібній формі, ефект може тривати до півроку.

Спеціальні засоби надійно зафіксують пасма в потрібній формі, ефект може тривати до півроку

Сьогодні існує багато різних способів зробити красиві локони на довге волосся більш довговічними. До простої хімічної завивки в прайсі перукарських салонів додалися биозавивка і довгострокова укладання.

Схожої з салонної хімією результату можна добитися і в домашніх умовах.

Деякі професійні засоби тривалої фіксації виробники адаптували для використання поза перукарні, і купити їх можна в будь-якому спеціалізованому магазині.

Деякі професійні засоби тривалої фіксації виробники адаптували для використання поза перукарні, і купити їх можна в будь-якому спеціалізованому магазині

Щоб завити кучері на довге волосся необхідно ретельно підбирати склад для хімії:

  • Кислотні здатні впливати на волосся будь-якого типу, але істотно пошкоджують їх структуру;
  • Лужні більш делікатно звертаються з локонами, але погано утримують форму на жирному волоссі і мають менше тривалим ефектом;
  • Нейтральні препарати мають щадним впливом на здоров'я волосся в порівнянні з попередніми. Дозволяють зробити кучері на довге волосся рівномірними, незалежно від типу і стану пасом;

Дозволяють зробити кучері на довге волосся рівномірними, незалежно від типу і стану пасом;

  • Амінокислотні створені спеціально для тьмяних пошкодженого волосся. Результат тримається трохи менше, але зате волосся не зіпсуються остаточно.

Крім препарату для фіксації, будуть потрібні спеціальні бігуді. Щоб отримати ідеальні кучерики на довге волосся, краще скористатися пластмасовими коклюшками для вертикальної завивки.

Горизонтальний спосіб накручування підійде, якщо необхідно завити тільки кінчики пасом. Коклюшок знадобиться багато: від 50 до 80 штук залежно від густоти шевелюри.

Коклюшок знадобиться багато: від 50 до 80 штук залежно від густоти шевелюри

Слід запастися емальованому або керамічним посудом для розведення препаратів, гребінцями: з гострим кінцем для відділення пасм і рідкісними зубцями для розподілу складу.

Інструменти повинні бути пластиковими, металеві вступають в реакцію з хімікатами і змінюють їх властивості. Ще потрібні дві губки з дрібнопористою поролону, поліетиленові ковпак на голову, рукавички і захисна накидка, щоб не забруднити одяг.

Далі можна приступати до підготовки фіксатора і завивці, слідуючи інструкціям, що додаються до препарату.

Правила проведення хімії в домашніх умовах

Перш ніж накрутити локони на довге волосся для хімічної завивки, слід врахувати кілька важливих правил:

  1. Перед нанесенням кошти для завивки, необхідно упевнитися в відсутність алергічних реакцій на компоненти препарату;
  2. Не можна піддавати хімічній дії сухі і пошкоджені локони на довге волосся;
  3. З обережністю хімія робиться на знебарвлені локони і позбавлені фарбувального пігменту від природи;
  4. Менструальні кровотечі, вагітність і період лактації можна вважати протипоказаннями до хімічної завивки;
  5. При прийомі гормональних засобів, вірусних захворюваннях з довготривалої завивки доведеться почекати;
  6. Розпочата алопеція після процедури тільки посилиться;
  7. Красиві кучері на довге волосся навряд чи виходити, якщо шевелюра була пофарбована натуральними природними барвниками типу хни і басми.

Перед нанесенням кошти для завивки, необхідно упевнитися в відсутність алергічних реакцій на компоненти препарату;   Не можна піддавати хімічній дії сухі і пошкоджені локони на довге волосся;   З обережністю хімія робиться на знебарвлені локони і позбавлені фарбувального пігменту від природи;   Менструальні кровотечі, вагітність і період лактації можна вважати протипоказаннями до хімічної завивки;   При прийомі гормональних засобів, вірусних захворюваннях з довготривалої завивки доведеться почекати;   Розпочата алопеція після процедури тільки посилиться;   Красиві кучері на довге волосся навряд чи виходити, якщо шевелюра була пофарбована натуральними природними барвниками типу хни і басми

Якщо немає впевненості у власних силах або важко визначити стан волосся, слід звернутися до професійного перукаря. Відновлення пасом після невдалої хімії зажадає набагато більших витрат, ніж якісна салонна завивка.

Великі локони за допомогою плойки і кучері праскою

Створювати зачіски з локонами на довге волосся можна легко і швидко за допомогою щипців для завивки.

Спочатку, може здатися, що накручування великого числа пасом на плойку - довгий і виснажливий процес, але якщо трохи потренуватися, укладка не займе багато часу.

Існує безліч різних моделей щипців для створення унікальної зачіски. Кудрі на довге волосся рівні, без заломів від затиску, допоможе зробити конусна плойка. Більші завитки виходять при використанні круглих щипців з великим діаметром.

Більші завитки виходять при використанні круглих щипців з великим діаметром

Значно заощадять час на укладку плойки з функцією автоматичного накручування пасом. Замість традиційного довгастого нагрівального елементу, автоматичні пристрої для завивки забезпечені спеціальною камерою з керамічним покриттям. Щоб зробити пружні кучері на довге волосся плойкою даної моделі знадобитися не більше 15 хвилин.

Ще один цікавий варіант укладання передбачає наявність щипців-гофре. Завдяки їм можна формувати дрібні кучерики і легкі локони на довге волосся, які вигідно підкреслять окремі меліровані пасма і додадуть запаморочливий обсяг зачісці в цілому.

Основне призначення прасування - випрямлення кучерявого неслухняних локонів, але в разі необхідності, його можна застосувати в якості щипців для завивки.

Принцип закручування аналогічний завивці простий плойкою. Тільки замість затиску кінчик пасма фіксується між нагрівальними пластинами прасування.

Як красиво зробити пишні кучері без плойки

Якщо під рукою не виявилося плойки або не хочеться мучити волосся термічної укладанням, варто спробувати зробити об'ємні локони на довге волосся за допомогою бігуді.

Варіантів може бути декілька:

  • Звичайні пластмасові або термобігуді. Швидко впораються з завданням, якщо перед накруткою пасом опустити їх в окріп на кілька хвилин. Більш природні хвилі виходять, якщо бігуді мають різний діаметр;

Більш природні хвилі виходять, якщо бігуді мають різний діаметр;

  • Бумеранги. Еластичні трубки з дроту з м'якою оболонкою. Зручно використовувати, але зачіска з локонів на довге волосся буде виглядати не настільки об'ємно і привабливо, як після звичайних бігуді;

Зручно використовувати, але зачіска з локонів на довге волосся буде виглядати не настільки об'ємно і привабливо, як після звичайних бігуді;

  • MagicLeverage - бігуді нового покоління. Виглядають як плоскі порожнисті трубочки з еластичного матеріалу, скорочення в спіраль. Готовий локон прийме цю ж форму. Єдиний недолік - довгі локони протягувати в бігуді за допомогою пластмасового гачка досить важко, поки рука не звикне. Зате в них зручно спати, бігуді не злітає з пасом і результат неперевершений;
  • Пишні локони на довге волосся легко створити за допомогою спіралеподібних тонких бігуді. Невеликі пасма фіксуються гачком спіральки біля основи і далі вертикально накручуються у напрямку пластикових жолобків. Кінчики закріплюються спеціальними зажимами.

Кінчики закріплюються спеціальними зажимами

Укладання чубчика для стрижок з довгим волоссям

Отже, зробити локони на довге волосся своїми руками - завдання цілком здійсненне, але що робити з чубчиком тим, у кого вона є? Все залежить від обраного способу.

Ретро-стиль передбачає гладку густу чубок на тлі довгих кучерів. Домогтися слухняності пасом на лобі можна, якщо витягнути їх круглою щіткою з феном і злегка закрутити донизу. Перед укладанням на чубок треба нанести трохи мусу або пінки.

Перед укладанням на чубок треба нанести трохи мусу або пінки

Під час укладання чубчик потрібно приділити особливу увагу

Відкрити лоб вийде, прибравши чубок на бік. Навіть пряма чубчик, покладена на одну сторону, створює ефект косою стрижки. Зафіксувати локони краще воском для волосся, так надійніше для збереження зачіски.

А якщо завити чубок так само як решту масу волосся і укласти на бік, можна домогтися злиття окремих прядок в загальну хвилю.

volosyki.ru ⁤>

Як зробити великі локони в домашніх умовах: покроковий опис і фото шикарних кучерів

М'які хвилясті по плечах хвилі. Чи не мрія чи кожної модниці? А що, якщо таку зачіску можна зробити самій вдома? Звичайно ж, ви будете раді дізнатися, як зробити великі локони в домашніх умовах. Це надзвичайно просто, і вдаватися до послуг стилістів не буде потрібно. У статті буде розкритий секрет по створенню потужних локонів найпростішими способами. При цьому необов'язково мати довгу шевелюру! Великі завитки можна створити і на середні волосся.

орудуем щипцями

Зробити великі кучері будинку не складе труднощів, якщо ви вмієте користуватися звичайною плойкою. Бажано, щоб діаметр пристрою був якомога більше. Від цього залежить масивність отриманого локона. Розберемо інструкцію покроково, щоб вам стало зрозуміліше.

1) Вимиту і висушену шевелюру слід змастити пінкою для укладання і відокремити частину волосся горизонтальним проділом. Верхню копицю слід зафіксувати зажимом, так як накручувати ми почнемо з потилиці, поступово пересуваючись до верхівки.

2) Щоб зайві пасма не бовталися під рукою, поділіть нижню частину волосся на 2, і один клаптик також зафіксуйте затискачем.

3) Пасма беремо не дуже великі, інакше вони будуть погано прогріватися і, відповідно, локони будуть неякісними.

4) Пасмо починаємо крутити від кінчиків, просуваючись по спіралі до коріння. Не пропустіть один важливий момент: кожне пасмо крутите по черзі за годинниковою стрілкою і проти неї. Так укладання виглядає більш природно.

5) накручені пасмо прогреваем приблизно 20 секунд. Більше не потрібно, так як є ризик пошкодити структуру волосся.

Більше не потрібно, так як є ризик пошкодити структуру волосся

6) За таким принципом накручуються всі пасма виділеної нами частини.

7) Якщо копиця волосся занадто густа, то слід відокремити ще одну копицю з верхньої частини. Решта заколоти затискачем.

8) Отриманий результат потрібно скропити лаком. Далі можна зробити двома способами: акуратно розділити завитки пальцями або ж добитися повітряного ефекту розчісуванням. На довге волосся таке укладання виглядає надзвичайно красиво.

На довге волосся таке укладання виглядає надзвичайно красиво

Об'ємні кучері стайлером

Стайлер бувають різних видів і з різними насадками. Для якісної завивки нам підійде тонкий плоский стайлер-випрямляч або, попросту, праску. За допомогою прасування створюються надзвичайної краси кучері. Не вірите? Покрокові фото розвіють ваші сумніви.

1) Вимиті і сухе волосся обробити термозащитой і можна приступати безпосередньо до завивки.

Відокремлюємо тоненьку пасмо з будь-якого боку.

2) Утюжок розташовується на необхідній відстані від коренів. Приблизно це 10-15 см.

3) Пасмо потрібно накрутити на випрямляч і витримувати певний час. Приладом слід проводити по всій довжині пасма, чим повільніше, тим краще. Сильно не затискає пасмо, так локон вийде неважливим.

Сильно не затискає пасмо, так локон вийде неважливим

4) Далі беремося за інші пасма і завивати їх по тій же техніці, що і в пункті 3.

4) Далі беремося за інші пасма і завивати їх по тій же техніці, що і в пункті 3

5) Кінцевий результат вас однозначно порадує. Якщо захочеться надати локонам більше обсягу, просто розчешіть локони.

Якщо захочеться надати локонам більше обсягу, просто розчешіть локони

6) Готова зачіска укладається на ваш смак. Для довготривалості слід нанести лак.

Для довготривалості слід нанести лак

Бігуді вам на допомогу

Бігуді - найпоширеніший спосіб завивки. Таким методом завивали волосся ще наші бабусі. Але, як то кажуть, перевірений старий спосіб - найвдаліший. За допомогою бігуді створюються найрізноманітніші види кучерів. Ми розглянемо великі завитки.

1) Вимиті волосся слід підсушити феном, не висушуючи їх до кінця.

2) Відокремлюємо пасмо і робимо її об'ємної за допомогою фена і круглої щітки. Далі необхідно нанести засіб для фіксації.

3) Обрана пасмо накручується на бігуді від кінчиків до коренів. Починаємо завивку зазвичай з верхівки.

4) Коли все прядки висохнуть, розкрутіть їх. Якщо захочеться прискорити процес, можна висушити локони феном. Готову зачіску злегка скошлати руками і зафіксувати лаком. Для ефекту плавної хвилі можна скористатися стайлером-випрямлячем.

Витрата часу мінімальна, а отриманий результат приголомшливий. Відео по виконанню локонів на бігуді буде дуже до речі.

Фото-підбірка для натхнення

Фото-підбірка для натхнення

Дивимося відео-добірку і вчимося.

webdiana.ru ⁤>

Як накрутити кучері на довге волосся (39 фото) різними способами

Власницям довгою шевелюри неймовірно повело - адже простір для фантазії у створенні зачісок в такому випадку нескінченний. Ідеально рівні пасма, пучки, кінські хвости, коси, шикарні кучері .... Останні завжди були в моді і вважалися символом жіночності, романтичності і ніжності.

Вибравши кучері на весілля, день народження або на будь-яке інше торжество, ви не прогадаєте, адже таке укладання виглядає святково і доречна практично в будь-якій ситуації. І хоч природа не всіх нагороджує завитками, мати їх зможе практично будь-яка жінка, адже способів для їх створення маса.

Кучерики на довгій шевелюрі зроблять образ сексуальним і неймовірно привабливим

А ось правильно зробити кучері на довге волосся в домашніх умовах вже складніше, тут важливо знати деякі правила, які допоможуть досягти позитивних результатів.

Особливості створення завитків різними способами

Безліч способів створення завитків дозволяє вибрати оптимальний для себе варіант

Сьогодні найпопулярнішими способами накручування локонів вважаються наступні:

  • Створення завитків за допомогою стайлера;
  • Накручування волосся на бігуді;
  • Створення кучерів за допомогою прасування.

Природно цими способами завивки дівчата не обмежуються.

Існує також безліч і інших, серед них:

  • завивка на створені своїми руками бігуді-ганчірочки, які дозволяють створити грайливі завитки;
  • створення м'яких хвиль з закручених в пучок волосся;
  • іноді дівчата навіть крутять волосся на гумки, бублик;
  • або плетуть звичайну косичку.

Як бачите, навіть якщо під рукою не виявиться плойки або прасування, кучері можна організувати з підручних засобів, так що можете бути впевненими, що, де б ви не опинилися, без привабливих кучерів ви не залишитеся.

Створення розкішних кучерів в лічені хвилини за допомогою стайлера

З такою зачіскою ви будете в центрі уваги

Швидкі і неймовірно красиві завитки можна створити за допомогою стайлера. Пряме призначення цього приладу - створення рівних пружних завитків, тому плойка найбільше підходить для таких цілей.

Накрутивши пасма плойкою, ви зможете сформувати будь-яку зачіску - чіткі завитки, легкі хвилі, пишні та об'ємні укладання або ж просто трохи підкрутити кінчики.

Від того, якого діаметру стрижень стайлера залежить величина завитка. Вибираючи маленький діаметр, ви отримаєте в результаті дрібні кучерики, і навпаки - чим більше стрижень, тим крупніше буде локон. Те ж саме стосується і вибору бігуді.

Порада! Щоб отримати якомога чіткіше і точніше завиток, відокремлюйте прядку якомога тонше.

Щоб отримати якомога чіткіше і точніше завиток, відокремлюйте прядку якомога тонше

Красиві завитки на довгому волоссі, створені за допомогою плойки

Навчиться крутити локони, зможе будь-яка дівчина, нижче описане техніка допоможе в створенні завитків:

  1. Гарненько промийте волосся і повністю просушіть.
  2. Налаштуйте прилад для роботи. Для цього відрегулюйте необхідний температурний режим, який залежить від типу ваших пасом. Чим тонше волосся, тим нижче повинна бути температура, середній же показник - 160-180 градусів.
  3. Проведення процедури краще почати з нижньої частини волосся, поступово просуваючись до верху. Спочатку відокремте нижні локони, а верхні зафіксуйте гумкою або затиском, щоб при роботі вони вам не заважали.
  4. Відокремте одну прядку (ширину регулюйте згідно вашим перевагам в подальшій укладанні), ретельно розчешіть, нанесіть термозахисний засіб. Його ви можете купити в будь-якому косметичному магазині, ціна різноманітна - все залежить від марки і якості, при цьому функція у засоби дуже важлива - завдяки йому пасма будуть захищені від перегріву, а завиток сформується рівним і чітким.

Використовуйте плойку, якщо хочете отримати ідеально рівні кучері

  1. Натягніть однією рукою прядку перпендикулярно голові.
  2. Притисніть плойку до волосся і утримуйте її в вертикальному положенні.
  3. Тримайте прилад нерухомо. Пасмо обкрутить навколо стержня при цьому не відпускайте її кінчик. Кожен наступний виток робіть нижче попереднього.
  4. Утримаєте накручену пасмо деякий час, потім локон звільніть, а після обережно зніміть.
  5. Повторіть вищеописані дії з усією шевелюрою.

Порада! Якщо ви хочете, щоб волосся, накручені на плойку, виглядали особливо оригінально, тоді використовуйте прилад з різними стрижнями. Великі і дрібні завитки на довгому волоссі виглядатимуть особливо цікаво.

  1. Повністю пропрацювавши шевелюру, розчешіть локони гребінцем з широкими зубчиками. Можна цього і не робити, залишивши все в первісному вигляді.
  2. Зафіксуйте кінцевий варіант укладання за допомогою лаку, але дивіться не переборщіть, щоб кучері не склеєні між собою, а цілісна укладання виглядала максимально натурально.

Крутимо кучері за допомогою бігуді

У всі часи жінки завивали шевелюру за допомогою бігуді, по сьогоднішній день ці прилади не втратили свою популярність, а багато жінок, не дивлячись на наявність інших способів, як і раніше використовують саме бігуді.

Попит породжує пропозицію - саме тому сучасний ринок рясніє розмаїттям цих приладів. З яких тільки матеріалів і форм їх не роблять - термо, поролонові, їжачки, оксамитові та ін.

Залишається тільки навчитися правильно ними орудувати, адже зробити карколомні кучері на довгому волоссі за допомогою бігуді - ціла наука.

Залишається тільки навчитися правильно ними орудувати, адже зробити карколомні кучері на довгому волоссі за допомогою бігуді - ціла наука

Бігуді-бумеранги можна сміливо використовувати на ніч, а на ранок у вас шикарні локони і відмінний настрій

Інструкція по накручування пасом на бігуді:

  1. Розчешіть пасма зволожите їх.
  2. Щоб полегшити процес і зафіксувати локон нанесіть мус або пінку для волосся.
  3. Відокремте пасмо - від її товщини і діаметра бігуді залежить, якими будуть кучері - великі чи дрібні.
  4. Кінчик пасма покладіть в центр бігуді. Пасмо відтягніть і почніть повільно накручувати. Слідкуйте, щоб не було випали волосків, а процес проходив рівномірно і гладко.
  5. Зафіксуйте накручений локон, при цьому не доходите до кореня приблизно сантиметр. Простежте, щоб бігуді були розташовані між собою занадто щільно - так можна пошкодити коріння волосся.
  6. Насамперед обробіть зону верхівки, потім перейдіть до задньої і бічних зон. Щоб локони були більш стійкими, крутите їх в різних напрямках.

Важліво! В процесі накручування стежте, щоб шевелюра залишалася вологою - періодично збризкуйте ще не накручені локони з розпилювача.

В процесі накручування стежте, щоб шевелюра залишалася вологою - періодично збризкуйте ще не накручені локони з розпилювача

Фото-схема завивки волосся на бігуді

  1. Обов'язково дочекайтеся, коли волосся повністю висохнуть. Якщо ви поспішаєте, тоді просушіть їх феном, а ще краще залишити все на ніч, а вранці отримати грайливі завитки. Якщо ж часу взагалі немає, тоді використовуйте термобігуді, з ними завитки будуть готові вже через чверть години.
  2. Бігуді знімайте з особливою обережністю, ні в якому разі не поспішайте, щоб не пошкодити волосся.
  3. Локонам надайте бажану форми і зафіксуйте укладку лаком.

Праску - прилад яким не тільки распрямляют волосся

Як це не дивно, але створити неймовірні кучері випрямлячем на довге волосся цілком можливо, причому зробити їх не так і складно, як здається на перший погляд. Звичайно, очікувати ідеальних завитків, як при використанні плойки, не варто, але отримати чарівні хвилі і об'ємні кучері дуже навіть можливо.

Кудрі праскою на довге волосся найкраще вдаються, якщо дотримуватися наступних рекомендацій:

Праску - прилад з двома функціями - випрямлення і завивка

  1. Промийте волосся і нанесіть бальзам.
  2. Ретельно просушіть пасма і нанесіть термозахисний засіб.
  3. Відокремте прядку, від ширини якої залежить розмір хвилі. Затисніть її між пластинками, відступивши від підстави волосся сантиметр. Праску зафіксуйте вертикально.
  4. Повертайте прилад півколом навколо однієї його сторони, поступово опускаючись вниз по всій довжині локона.
  5. Опрацюйте всю шевелюру і зафіксуйте результат лаком.

Порада! Отримати S-образну хвилю можна, якщо підібрати випрямляч з пластинами розміром в максимум 2 см.

Підсумки

Завитки на довгому волоссі зроблять вас королевою будь-якого заходу

Створення кучерів на довгій шевелюрі - не просто звичайна перукарня процедура, це ціла наука зі своєю інструкцією і правилами. І якщо їм слідувати, то в результаті ви зможете отримати неймовірно привабливу укладку, яка зачарує всіх оточуючих.

Радує і універсальність завитків - вони відмінно виглядають з чубчиком і без неї, а також підійдуть абсолютно будь-якій дівчині. А якщо сил і терпіння у вас недостатньо, тоді сплетіть звичайну косу - отримані ніжні хвилі будуть виглядати не менш привабливо.

Загалом, творите і експериментуйте, тим більше довжина пасм дає на це можливість. Ну а відео в цій статті допоможе вам в цьому.

shpilki.net ⁤>

Об'ємна СЕКСИ УКЛАДАННЯ для довгих ВОЛОССЯ! об'ємні локони

Дивіться також

Чи не мрія чи кожної модниці?
А що, якщо таку зачіску можна зробити самій вдома?
Не вірите?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com