рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати плойку для волосся для отримання різних видів локонів, відмінності конусних, потрійних, щипців-морквини від звичайної, яких розмірів вони бувають + відгуки та фото

  1. Якими бувають плойки
  2. З чого виготовлена ​​основна поверхню
  3. Яке значення має діаметр і конструкція
  4. Температурний режим і потужність приладу
  5. Завивка волосся за допомогою плойки
  6. Завивка без проблем і турбот
  7. Який принцип дії автоматичної плойки
  8. Як правильно використовувати плойку-автомат
  9. Для чого потрібна потрійна
  10. Як вибрати прилад для ідеальних локонів
  11. Відгуки про плойки

Напевно, неможливо в наш час зустріти дівчину, яка б жодного разу в житті не користувалася плойкою для волосся. Їй починають користуватися ще з дитячого садка, коли батьки збирають дитину на ранок і роблять святкову зачіску, старанно накручуючи кожну прядку і акуратно її потім знімаючи. А потім дівчинка дорослішає і починає самостійно робити всілякі зачіски. Адже це швидко, вид виходить святковий і головне - якщо правильно вибрати фіксуючі засоби, то ефект локонів протримається мінімум один день.

Якими бувають плойки

Конфігурація і конструкція

Залежно від бажаних завитків, потрібно вибрати спеціальну плойку, яка забезпечить створення опредёленного типу локона. На сьогоднішній день можна зустріти наступні види щипців:

  • класичні. Мають циліндричну форму, круглий наконечник і спеціальний затискач, що допомагає надійно зафіксувати кінчик пасма і якісно завити волосся по всій довжині. Локони виходять ідеально накрученнимі і однаковими по діаметру. Чудово підходить для самостійного створення укладання; Напевно, неможливо в наш час зустріти дівчину, яка б жодного разу в житті не користувалася плойкою для волосся

    Стандартноя плойка з затискачем допоможе вам зробити чарівні локони

  • в формі конуса. По виду нагадують морквину завдяки широкій основі, від якого йде плавне звуження в сторону наконечника;

    Конусная плойка дозволяє зробити локони звичайно - широкими вгорі і звужується донизу

  • треуголки. Завдяки тому, що вони мають три рівних боку, можна зробити «ламану» зачіску з гострими кутами;

    Завдяки незвичайній формі, трикутна плойка дозволить зробити екстравагантну зачіску

  • «Двостволки». Завдяки наявності двох стрижнів виходять чітко виражені хвилі;

    Подвійна плойка допоможе створити локони у вигляді зигзага

  • потрійні плойки. Мають три підстави. З їх допомогою можна робити цікаві хвилі, або розгладити волосся, провівши плойкою зверху вниз;

    Потрійна плойка зробить ідеальні хвилі або швидко випрямить волосся

  • у вигляді спіралі. Підходять для створення чітко виражених окремих локонів;

    Спіральна плойка створює локони у вигляді спіралі

  • плойка-гофре. Зазвичай в комплекті є насадки для більших і дрібних зигзагів. Досягається ефект плісировки або гармошки, зачіска набуває обсяг;

    Плойка-гофре створює дрібні хвилі

  • плойки з вбудованим обертальним елементом. Дозволяє своїй власниці без зусиль отримати прекрасні локони - плойка сама накрутить і зафіксує пасмо, від вас тільки потрібно подати їй необхідну для завивання прядку;

    Обертається плойка полегшує створення зачіски завдяки автоматично обертаючому стрижня

  • великі плойки. Якщо потрібно створити значні за розмірами локони, цей варіант вам підійде, так як дозволяє отримати в результаті використання локони з діаметром, що досягає 40 мм.

    Велика плойка створює об'ємні великі локони

З чого виготовлена ​​основна поверхню

Матеріал робочої поверхні безпосередньо впливає на стан волосся. Адже завивка відбувається при досить високих температурах, тому кожен матеріал починає при нагріванні взаємодіяти з волоссям. Бажано, щоб він надавав максимально щадне вплив на волосся. Які ж матеріали застосовуються в якості покриття?

  1. Метал. З нього були зроблені всі плойки в минулі часи. І хочеться відзначити, що вони надавали досить негативний вплив на жіноче волосся. Висока температура і нерівномірний нагрів металу згубно впливають на структуру пасом, руйнуючи їх. Вони стають млявими, ламкими, тонкими, втрачають свій природний блиск і починають сіктися. Тому, якщо вам у спадок від бабусі дісталася така плойка, не варто застосовувати її занадто часто. Краще придбати собі більш надійний варіант, який збереже вам і волосся, і час.
  2. Тефлонове покриття. Дозволяє волоссю добре ковзати по щипцам, навіть якщо на волосся нанесено велику кількість засобів для укладання. Наприклад, до залізної плойки волосся можуть прилипнути. Мінусом є те, що від регулярного використання тефлонове покриття дуже швидко стоншується. Залишається гола основа з металу.
  3. Кераміка. Покриття з неї зарекомендувало себе як найбезпечніше, бо кераміка проводиться з піску і води, а вони є повністю натуральними складовими. Плойка з керамічним покриттям прекрасно ковзає по волоссю, накручуючи їх або розгладжуючи. Нагрівання відбувається рівномірно, що дозволяє уникнути пересушування волосся. Єдиним мінусом вважається довгий розігрів. Але для досягнення хорошого результату можна трохи почекати.
  4. Турмаліновим покриття. Виготовляється шляхом нанесення на кераміку природного мінералу турмаліну, відомого завдяки наявності в ньому негативно заряджених іонів, що надає волоссю діамантовий блиск. Турмалін має здатність пригладжувати кутикулу волоса. Якщо ваше волосся постійно електризується і липнуть до синтетичному одязі, плойка з турмаліновим покриттям зніме статичну електрику.

Яке значення має діаметр і конструкція

Для кожної зачіски існує певна плойка. Якщо вам потрібні великі локони - беріть пристрій великого діаметра, дрібні - тоненьку. Крім цього, розроблено велику кількість наборів зі знімними насадками, що дозволяють до однієї основи підбирати потрібний наконечник. Дуже зручно: економить гроші, час, не займає багато місця. Бувають такі види насадок:

  • моделі різного діаметру циліндричної форми - від 1.58 см до 5 см;
  • конусні (у вигляді морквини);
  • трикутні, залишають кінці здається простою,
  • у вигляді зигзага, що роблять локони незграбними;
  • гофре, що створюють чіткі хвилі;
  • насадки, що створюють різні фігурні елементи;
  • випрямлячі, які распрямляют природні кучері;
  • подвійні;
  • потрійні;
  • спіральні.

Температурний режим і потужність приладу

В основному температура може варіюватися в діапазоні від 100 до 230 градусів. Природно, занадто висока може просто спалити волосся. Сучасні моделі обладнані регулятором температур. Деякі прилади навіть оснащені невеликим дисплеєм, що дозволяє найбільш точно виставити рекомендовану температуру і побачити, коли плойка досягне потрібної позначки. Що ж стосується потужності, то мінімально допустимої, за допомогою якої прилад зможе впоратися зі своїми завданнями, вважається 18 Вт. Правда, доведеться почекати, поки вона нагріється. Якщо ж вам хочеться, щоб нагрів відбувався в лічені секунди - то ви будете користуватися приладом для роботи, де кожна хвилинка на рахунку, то у вас прискорений ритм життя і немає часу чекати, тоді вибирайте плойку з потужністю 1000 Ватт. Вона нагріється дуже швидко. Всього одна хвилина - і можна приступати до роботи. Тому такі плойки найбільш затребувані.

Завивка волосся за допомогою плойки

Щоб отримати хороший результат, потрібно ретельно підготуватися:

  • якісно вимити волосся;
  • бажано нанести на них живильну маску, щоб наситити волосся рослинними компонентами, які містить практично будь-яка маска, і надати їм блискучий і здоровий вигляд. До речі, для того щоб отримати максимальний ефект від застосування маски, рекомендується після її нанесення надіти на голову поліетиленову шапочку і обернути голову рушником на сорок хвилин;
  • промити волосся великою кількістю проточної води, зайву вологу прибирати рушником;
  • нанести на волосся поживне масло для волосся або кондиціонер, який не вимагає змивання;
  • розподілити по волоссю термозахисний засіб, який допоможе витримати термічну обробку;
  • висушити волосся за допомогою гребінця і фену.

Після виконання вказаних вище дій можна приступати безпосередньо до завивки. Для цього потрібно:

  • нагріти плойку до потрібної температури;
  • розчесати волосся і зібрати їх в пучок за допомогою затиску, залишивши для роботи нижній ряд волосся;
  • відокремити одну пасмо, розчесати і накрутити її на плойку;
  • потримати 10-15 секунд;
  • послабити затиск і дозволити локону акуратно вислизнути, притримуючи його рукою до моменту повного охолодження. Можлива фіксація за допомогою невеликого затиску;
  • можна приступати до наступного пасма;
  • коли перший ряд буде пройдено, потрібно зняти затискач з волосся і відокремити наступний ряд для роботи. І так продовжувати до тих пір, поки все волосся на голові не будуть накручені.

Однак, при використанні будь-плойки, ви не повинні нехтувати технікою безпеки. Досить дотримуватися простих правил і ви позбавите себе від неприємностей.

  1. Не торкайтеся розігрітій плойки голими руками. Тільки за рукоятку. Існують навіть спеціально розроблені рукавички для роботи з плойками.
  2. Коли будете накручувати пасмо на плойку, стежте за тим, щоб вона не стосувалася шкіри голови. Можна отримати серйозний опік.
  3. Не тримайте пасмо на плойки більше 30 секунд, інакше можна зіпсувати волосся.
  4. У тому випадку, якщо ви помітили, що плойка іскрить або перегрівається, користуватися їй далі не варто. Це може мати негативні наслідки. На щастя, це трапляється вкрай рідко.

Завивка без проблем і турбот

Щоб максимально полегшити створення локонів, були винайдені автоматичні плойки для завивки, які роблять цей процес максимально простим і доступним кожній людині.

Щоб максимально полегшити створення локонів, були винайдені автоматичні плойки для завивки, які роблять цей процес максимально простим і доступним кожній людині

Автоматична плойка зробить ідеальні локони

Який принцип дії автоматичної плойки

Існують два види плойок-автоматів:

  • плойка, зовні схожа на стандартну модель, тільки має механізм обертання. Вам не доведеться робити обертальні рухи. Плойка накрутить пасмо автоматично. Досить просто натиснути кнопку і підносити її ближче до голови в міру накручування. У деяких моделях навіть є функція вибору напрямку;
  • машинка для автоматичного створення локонів. Остання розробка в даній галузі. Плойка-автомат здатна практично без вашої участі зробити ідеальні локони. Досить просто піднести її до волосся і «подати» їй локон, попередньо поставивши необхідну температуру, час впливу на волосся і напрямок руху. Можливі моделі зі змінними насадками різного діаметру, що дозволить зробити вибір між великими локонами і тонкими завитками.

Плойка-автомат дуже проста у використанні - досить піднести до неї пасмо волосся, а локон вона зробить сама

Як правильно використовувати плойку-автомат

Необхідно дотримуватися всі ті ж правила, які діють при використанні стандартних щипців. Попередньо бажано виконати кілька досить простих процедур.

  1. Ретельно вимити волосся.
  2. Нанести живильну маску і потримати її на волоссі близько тридцяти хвилин.
  3. Змити її з волосся. Вода не повинна бути занадто гарячою. Інакше це може спровокувати появу запалення, а в деяких випадках може з'явитися лупа.
  4. Акуратно промокнути рушником. Запам'ятайте - терти не можна ні в якому разі, інакше можна серйозно пошкодити волосся.
  5. Нанести на волосся засіб, який має термозахисними властивостями.
  6. При бажанні, щоб кучері трималися дуже довго, можна нанести фіксуючий засіб - мус, гель або спрей для укладки.
  7. Висушити за допомогою фена, використовуючи щадний режим і одночасно розчісуючи волосся.

Після цих процедур можна приступати до виконання завивки за допомогою автоматичної плойки. Яка ж послідовність?

  1. Дуже акуратно розчешіть волосся. Бажано використовувати гребінець, що володіє антистатичним ефектом. Це може бути і звичайна дерев'яна гребінець.
  2. Зберіть волосся в пучок, залишивши один ряд знизу для роботи.
  3. Виставите на плойки потрібну температуру і напрямок руху.
  4. Відокремте невелике пасмо і помістіть його в прилад, розташувавши його якомога ближче до голови.
  5. Закрийте ручки, і плойка сама виконає накручування волосся на барабан.
  6. Зачекайте, поки пройде заданий вами час. Зазвичай це може бути від 8 до 12 секунд, в залежності від того, які локони ви хочете отримати - легкі або дуже стійкі і пружні.
  7. Нанесіть на волосся лак, якщо необхідна тривала фіксація.

Для чого потрібна потрійна

За допомогою потрійний плойки вам надається на вибір величезний вибір зачісок. З її допомогою можна:

  • випрямити нерівні волосся. Досить просто провести приладом зверху вниз по волоссю пару раз, чергуючи це розчісуванням;
  • зробити ідеально рівні хвилі. Жодна інша модель не здатна піднести подібний результат;
  • додати зачісці неймовірний обсяг;
  • створити ледь помітні локони, які будуть як натуральні;
  • отримати міцні, стійкі локони.

Потрійна плойка зробить ідеально рівні хвилі за короткий проміжок часу

Але слід звернути увагу, що ця плойка дуже об'ємна, тому шанси обпектися дуже високі. Користуйтеся спеціальними рукавичками, які захистять ваші руки.

Як вибрати прилад для ідеальних локонів

Питання вибору щипців для завивки дуже трудомісткий. Але якщо знати, на що слід звертати увагу і чітко уявляти, яких ви чекаєте результатів, то вибрати підходящий варіант буде нескладно. Звертайте увагу на наступні характеристики.

  1. Конструкція і довжина щипців. Залежить від необхідних результатів. Чи то це буде стандартна циліндрична модель, то чи щипці незвичайної форми. Довжину вибирайте в співвідношенні з довжиною вашого волосся. Якщо хочеться різноманітності, вам підійде варіант «все в одному» - плойка з численними насадками.
  2. Покриття. Зверніть увагу на плойки з турмаліновим напиленням. Або ж варіант простіше - кераміка.
  3. Потужність. Від неї залежить час розігріву і, звичайно ж, ціна.
  4. Регулятор температур. Коли плойка оснащена регулятором, у вас з'являється можливість налаштувати необхідну температуру, не боячись запобігти перегріванню.
  5. Довжина шнура. Чим він буде довше, тим зручніше буде користуватися приладом. У вас буде свобода пересування по кімнаті. З коротким ж доведеться сидіти у розетки. Якщо шнур буде з рухомим обертовим підставою, це буде плюсом. Вибирайте модель з потужним і товстим шнуром.

Відгуки про плойки

Вибираючи плойку, пам'ятайте, що вона повинна бути зручною у використанні, безпечної і якісної. Від цих характеристик залежить результат зачіски і ваш настрій.

Я оптимістка, намагаюся вести активний спосіб життя, люблю читати і влаштовувати велопрогулянки Оцініть статтю: Поділіться з друзями!

Стаття прочитана 2041 раз (a).

Які ж матеріали застосовуються в якості покриття?
Яка ж послідовність?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com