рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Суха кутикула | Красиві нігті - додаток твого образу

Напевно, в цілому світі немає жодної жінки, яка б не знала, що таке сухість нігтів Напевно, в цілому світі немає жодної жінки, яка б не знала, що таке сухість нігтів. Але, як то кажуть, біда не приходить одна - разом з недоліком їх зволоження приходить і сухість кутикули - захисного шкірного освіти з відмерлих клітин покривної тканини, розташованого біля основи нігтьової пластини і захищає область між шкірою і нігтем від попадання інфекції. Як наслідок - суха околоногтевую шкіра, тріщини і задирки.

Одні люди взагалі не помічають кутикулу, інші ж постійно страждають від її частих надривів. Тим не менш, вона є у всіх людей без винятку, але не всі знають, що з нею робити. Відповідь проста як ніколи: ретельно доглядати. Є безліч цивілізованих способів по догляду за своїми нігтями, наприклад, різні креми, а також поживні та зволожуючі олії, які насичують кутикулу корисними речовинами і зміцнюють її. До речі, крем може виконувати функцію мікропіллінга.

Але що ж насправді висмоктує з кутикули останню вологу, і як з цим боротися? Порушення водного балансу в організмі - це найпоширеніша причина, по якій виникає сухість нігтів. Сюди ж можна віднести і неправильний догляд за руками - часте миття милом з високим вмістом лугу, наприклад, Дегтярний.

Крім цього, дуже суха кутикула зустрічається у людей, які контактують з хімікатами частіше звичайного; у медпрацівників, які змушені постійно обробляти руки антисептиком; у жінок, які використовують засоби для зняття лаку на основі ацетону. У цих випадках кутикула починає лущитися, стає більш сприйнятливою до бактеріальних і грибкових інфекцій.

Якщо немає припухлості та почервоніння, то все це лікується зволожуючими бальзамами або лосьйонами, які проникають в навколонігтьової ложе, пом'якшують і живлять його. В результаті цього залишки омертвілої шкіри навколо нігтя самостійно і безболісно видаляються.

Ще одним рішенням є масаж нігтів манікюрною щіточкою. Проводити його слід два рази на тиждень. Він допомагає зняти верхній шар вже ороговілих клітин, завдяки чому суха кутикула починає «дихати» і через пару тижнів «одужує».

Не варто забувати і про жирний крем (наприклад, дитячий), який необхідно завжди мати при собі, так як суха кутикула змащується саме їм. Крем слід використовувати в тих випадках, коли руки починають контактувати з водою. Змащувати потрібно тільки нігтьову пластину разом з кутикулою. Втирати крем слід масажними рухами, це дозволить йому краще вбратися. Потрібно пам'ятати, що гаряча вода підсушує кутикулу і викликає її подразнення, ніж ще більше посилює проблему.

Крім вищевикладених процедур корисно буде зайнятися і зволоженням нігтів в цілому. Добре це робити за допомогою косметичних рукавичок. Перед сном слід нанести на руки будь-який зволожуючий крем, потім надіти рукавички. Якщо при цьому нігті або кутикула сильно загрубілі, то перед нанесенням рекомендується провести м'який пілінг проблемних ділянок.

І ще: в цілях профілактики іноді необхідно відвідувати майстра з манікюру, а між відвідинами не варто забувати наступне: по-перше, доглядати за нігтями за допомогою спеціальних засобів, наприклад, зволожуючих бальзамів і кремів; по-друге, не варто використовувати неякісні лаки і крему; по-третє, намагайтеся контактувати з побутовою хімією лише в міру необхідності.

Але що ж насправді висмоктує з кутикули останню вологу, і як з цим боротися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com