рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Плямистість, або Як впоратися з пігментацією після пологів

22 червня 2016

Щасливе очікування малюка супроводжується у багатьох мам різними «цікавими» проявами. Поговоримо про плями на шкірі, так званої пігментації, викликаної гормональною перебудовою майбутньої мами. Причини цього нерівного «забарвлення» - вироблення прогестерону і зміни в рівні естрогену - стимулюють подальшу процедуру пігменту меланіну.

Гіперпігментація шкірних покривів виражається в появі коричневих плям різної форми навколо сосків, на шиї, спині, в зоні декольте, іноді на обличчі - на лобі, підборідді, щоках або верхній губі. Найчастіше хлоазма виникає в другому триместрі вагітності, але в деяких випадках вона може виникати і на більш ранньому терміні.

Лінія Альба - смуга на животі, що спускається вниз від пупка, - стає яскравішим і помітніше з перших днів вагітності. Решта прояви пігментації зазвичай стають помітні в III триместрі. Дуже схильна до «окрасу» груди - як правило, змінюється колір сосків, можуть з'являтися плями навколо ореол. Іноді це відбувається вже після пологів. Може з'явитися і «маска вагітних» - світліша або більш темна смуга на лобі, іноді - плями на підборідді і під носом, навколо очей або на вилицях. Якщо у жінки і раніше були веснянки, то під час очікування малюка їх кількість може додатися. Крім зазначеного вище, пігментація нерідко виявляється на внутрішній стороні стегон.

Іноді пігментація виникає в результаті прийому жінкою до вагітності оральних контрацептивів і препаратів для лікування епілепсії, а також через нестачу фолієвої кислоти в організмі Іноді пігментація виникає в результаті прийому жінкою до вагітності оральних контрацептивів і препаратів для лікування епілепсії, а також через нестачу фолієвої кислоти в організмі. Виникнення пігментації може бути наслідком патологічної роботи печінки, гіпофіза, яєчників і інших захворювань, некоректного проведення косметологічних процедур, використання неякісної косметики і парфумерії.

Стан щитовидної залози може мати безпосереднє відношення до пігментації, тому корисно отримати консультацію ендокринолога вже в I триместрі вагітності. Ще однією причиною гіперпігментації може бути і спадкова схильність. Сонце може тільки погіршити пігментацію, тому майбутнім мамам небажано довго знаходитися на сонці.

У нормі плями зникають самі через 4-5 місяців після пологів. Але, звичайно, хочеться дізнатися, чи можна запобігти плямистість і як від неї позбутися, якщо вона все-таки з'явилася.

Чи можна уникнути?

Знизити ризик появи плямистої забарвлення допомагають правильне збалансоване харчування, грамотний водний режим (пити треба не надмірно, але багато), достатня кількість сну, позитивний настрій.

І звичайно, необхідно пам'ятати про режим перебування на сонці, поза пікових годин активності сонця: до 11 ранку і після 18-ї години вечора. При знаходженні на сонці навіть в «безпечні» годинник наносите сонцезахисний крем з високим захисним фактором. Правильно підбирайте косметичні засоби (без агресивних компонентів) і пийте тільки прописані лікарем полівітамінні препарати.

Якщо все-таки плями з'явилися: відновлюємося після пологів

Набридла за місяці очікування «плямистість» буде бліднути поступово і зникне не відразу Набридла за місяці очікування «плямистість» буде бліднути поступово і зникне не відразу. Якщо ж через кілька місяців пігментні плями не пройдуть, то слід звернутися до фахівців. В першу чергу до дерматолога, гінеколога і ендокринолога. Якщо на даний момент триває грудне вигодовування малюка, то необхідно обговорити майбутню процедуру з педіатром. Переконавшись, що пігментація не є симптомом того чи іншого захворювання, можна довіритися косметолога. Одним з кращих рішень в цей період може стати спеціалізоване косметичний засіб.

Косметичне масло Bio-Oil - засіб, спеціально призначене для боротьби з пігментацією. Формула масла Bio-Oil містить такі натуральні інгредієнти, як квартет масел календули, лаванди, розмарину і ромашки:

  • календула живить зневоднену шкіру, прекрасно пом'якшує і зволожує її;
  • розмарин має здатність вирівнювати тон шкіри і робити не такими помітними шрами і шорсткості, що дозволяє з успіхом використовувати його для поліпшення зовнішнього вигляду рубців, розтяжок і пігментації;
  • лаванда допомагає зберегти шкіру красивою і здоровою, покращує доставку поживних речовин і кисню до клітин шкіри;
  • ромашка з легкістю знімає свербіж і запалення, розгладжує дрібні зморшки, а при тривалому застосуванні масла може усунути алергічні прояви на шкірі.

... і вітаміни!

Вітаміни А і Е допомагають підтримувати красу шкіри. Вітамін А відповідає за свіжість і пружність шкіри, а тісний контакт з жиророзчинних вітаміном Е підсилює ефект.

Косметичне масло Bio-Oil можна наносити на шкіру перед виходом на роботу або перед самим сном. Адже воно містить унікальний інгредієнт PurCellin Oil ™, який робить консистенцію масла легкої і швидко вбирає, яка не залишає жирної плівки.

Придбати масло Bio-Oil® можна в аптеках міста.

Чи можна уникнути?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com