рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Натуральна гіпоалергенна косметика для особи на основі тосканського оливкового масла

  1. Що собою являє гіпоалергенна косметика?
  2. Гіпоалергенна косметика для очей: делікатна захист ніжної шкіри
  3. Корисні поради при виборі косметики

Косметика покликана служити красі і здоров'ю нашого тіла. Але для власників чутливої, схильної до подразнення шкіри пошук відповідних засобів може стати справжнім Косметика покликана служити красі і здоров'ю нашого тіла мукою. Багато компонентів сучасної косметики здатні викликати алергію, і замість здорового свіжого вигляду шкіри покупець отримує червоність, висип і роздратування.

Схильність до алергії - не привід відмовлятися від догляду за обличчям і тілом. Будь шкірі необхідні зволоження та живлення. Регулярна турбота про шкіру продовжує молодість і, як результат, підвищує самооцінку і впевненість в собі. Справжнім порятунком для чутливих людей стає гіпоалергенна косметика.


Що собою являє гіпоалергенна косметика?

Перш за все, слід знати, що мається на увазі під терміном «гіпоалергенна косметика».

За своїм визначенням гіпоалергенна косметика не повинна містити жодного інгредієнта, який здатний викликати алергію. В реальності знайти такий засіб практично неможливо. У кожного покупця є індивідуальні особливості здоров'я, і ​​практично до будь-якої речовини може розвинутися нестерпність. Тому жоден виробник не дає стовідсоткової гарантії, що який-небудь з компонентів не викличе алергії.

Головне завдання виробників косметики - звести до мінімуму алергенність випускаються засобів. Найчастіше алергію викликають синтетичні ароматизатори, штучні барвники та консерванти, стабілізатори, речовини тваринного походження і мінеральні масла. Відмова від використання цих інгредієнтів підвищує безпеку косметики, але часто завищує її собівартість.

Вибираючи косметичні засоби, звертайте увагу на їх склад і популярність марки, але не намагайтеся занадто економити. Лікування алергії у багатьох випадках обійдеться дорожче, ніж покупка якісної гіпоалергенної косметики.

Люди з чутливою шкірою можуть вибрати все необхідне для комплексного догляду в асортименті D'oliva. Під цією маркою випускається гіпоалергенна косметика для особи, рук і тіла - різні креми і лосьйони, гелі, які доглядають і живлять маски, сироватки і багато іншого.

Косметика D'oliva не містить мінеральних масел, синтетичних ароматизаторів і барвників, компонентів тваринного походження. В якості консервантів в ній застосовуються вітаміни С і Е, а синтетичні парабени використовуються лише в мінімальних кількостях, що не перевищують норму.

Вся гіпоалергенна косметика D'oliva виготовляється на основі тосканського оливкового масла першого холодного віджиму. Це ефективне природний засіб для живлення і зволоження шкіри, підвищення її пружності та еластичності. Масло першого холодного віджиму містить максимум активних корисних компонентів, не викликає алергії і підходить для шкіри всіх типів.

Гіпоалергенна косметика для особи представлена в широкому асортименті. У лінії продуктів D'oliva ви знайдете ефективні засоби для чутливої, сухої, жирної або комбінованої шкіри. Завдяки різноманітності косметичних засобів можна без праці вибрати все для дбайливого щоденного догляду - очищення, зволоження і живлення, гігієни та збереження молодості шкіри.

В асортименті є продукція як для жінок, так і для чоловіків. Косметика для чоловіків представлена ​​серією PER UOMO з природними антисептичними і ранозагоювальні інгредієнтами. У лінії D'oliva є також антивікова серія GRANATAPFEL - доглядає косметика з екстрактом і маслом кісточок граната, і інші спеціалізовані серії.

Гіпоалергенна косметика для очей: делікатна захист ніжної шкіри

Шкіра вік дуже чутлива і потребує дбайливого догляду. За своєю будовою вона сильно відрізняється від шкіри на інших частинах особи - майже в чотири рази тонше, не має підшкірного жиру, швидко втрачає вологу, розтягується і старіє швидше. У ній майже немає колагену і еластину, тому кошти для догляду за областю століття повинні не тільки живити шкіру, але і підвищувати її еластичність.

В асортименті D'oliva є гіпоалергенна косметика для очей. Для делікатної захисту, харчування та зволоження можна використовувати спеціальний Гель для шкіри навколо очей . Засіб містить гіалуронову кислоту, яка підтримує водний баланс шкіри і робить її більш пружною, екстракти листя оливи і календули, що знімають запалення. До складу також входять кофеїн для поліпшення кровообігу і бісаболол для відновлення еластичності. Гель не викликає роздратування і алергії, підходить шкірі всіх типів і може використовуватися з 25 до 45 років.

Для людей у ​​віці від 30 до 55 років призначений Активний коректор глибоких зморшок . Це засіб відмінно підходить як для повік, так і для області губ. Воно ефективно бореться з мімічними зморшками, розгладжує, живить і тонізує шкіру. Серед активних компонентів - мікрокапсульовані тосканское оливкова олія і масло дерева Ши, інтенсивно живить шкіру, а також пантенол, вітаміни С і Е, рослинні полісахариди сенегальській акації.

Полісахариди сенегальській акації стимулюють вироблення колагену, омолоджують і розгладжують шкіру, допомагають їй зберігати вологу. Ефект від застосування засобу буде помітним з першого застосування. Використовуючи Активний коректор щодня, ви побачите, наскільки свіже буде виглядати шкіра повік, і молодше - очі.

Корисні поради при виборі косметики

Власницям чутливої ​​шкіри важливо знати, що найбільш часто алергію викликає декоративна косметика. Якщо у вас чутлива, схильна до алергічних реакцій шкіра, намагайтеся використовувати менше декоративних засобів, уникати яскраво пофарбованої косметики (в ній міститься більше барвників) і купувати косметику тільки в перевірених місцях.

Перед використанням будь-якого косметичного засобу рекомендується його протестувати. Найпростіший спосіб - нанести невелику кількість засобу на шкіру зап'ястя або внутрішнього згину ліктя. Якщо протягом доби на шкірі не з'явиться почервоніння або висипання, цю косметику можна використовувати.

Гіпоалергенна косметика D'oliva продається тільки в аптеках. До її якості пред'являються ті ж вимоги, що і при випуску ліків. На кожній стадії виробництва продукція проходить суворий контроль. Ретельний відбір інгредієнтів і увагу до якості гарантують безпеку косметики для вашої шкіри.



Перейти до списку

Що собою являє гіпоалергенна косметика?
Що собою являє гіпоалергенна косметика?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com