рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лімфодренажний масаж області навколо очей

Лімфодр енаж - це процедура, метою якої є стимуляція циркуляції лімфи.
Під впливом різних факторів (захворювання, нездоровий спосіб життя, шкідливі звички, старіння) лімфотечію сповільнюється, судини закупорюються і в тканинах у вигляді припухлості і набряків накопичуються шкідливі речовини і рідина, звідси і припухлості під очима.

Лімфодренажний масаж змушує лімфатичну систему працювати правильно, завдяки чому з організму виводяться токсини і зайва рідина, а, отже, знижується набряклість.

У чому полягає користь від масажу? При лімфодренажним масажі області навколо очей відбувається відтік рідини з лімфатичних судин очей, в результаті чого мішки і синці під очима зникають, шкіра виглядає більш молодою та здоровою.

Крім цього, лімфодренажний масаж століття допомагає позбутися від зморшок або запобігти їх появі і помітно зменшує в'ялість шкіри.

У ролику досить зрозуміло показано, як робити
Але про всяк випадок приведу базову техніку лімфодренажного масажу області навколо очей.

Ручний лімфодренажний масаж століття будинку

Крок 1. Очищаємо шкіру навколо очей. Для цього вмивалися спеціальним засобом (пінка, гель), протираємо області навколо очей тоніком і акуратно наносимо крем навколо очей, живильну маску, сироватку або косметичне масло.

Крок 2. Починаємо процедуру лімфодренажного масажу. Виконуємо масаж відразу на обох очах двома руками одночасно. Двома пальцями (вказівним і середнім) робимо 10 кругових рухів за годинниковою стрілкою у зовнішнього куточка ока в області скроні.

Крок 3. Подушечками все тих же вказівного і середнього пальців виробляємо легкі натискання на шкіру повік в напрямку від скроні до носа. Шкіра при цьому не повинна зміщуватися. Повторюємо 3 рази для нижньої повіки, потім переходимо на верхнє і виконує ще 3 підходи, але вже від носа до скроні.

Крок 4. Якщо засіб, яке Ви наносили на шкіру навколо очей перед масажем повністю вбралося, нанесіть ще раз його невелику кількість, а також для запобігання розтягування чутливої шкіри століття. Після цього на кілька секунд притисніть нижню повіку подушечками 4-ох пальців (пальці розташовані вертикально), повторіть для верхньої повіки. Легенько пройдіться подушечками вказівного і середнього пальців по нижньому століттю від скроні до носа, виробляючи постукуючі руху, потім по верхній повіці в напрямку від носа до скроні.

Крок 5. Ставимо середній палець на ребро у зовнішнього куточка ока поруч з скронею, ніготь при цьому повернуть до скроні. Прокатуємо палець на інше ребро, щоб ніготь тепер дивився на перенісся. Повільно просуваємося такими «прокатами» по кісточці під оком від скроні до носа. Повторюємо близько 5 разів, переходимо на область під бровою, виконуємо рух в зворотному напрямку (від носа до скроні).

Крок 6. Робимо середнім пальцем 10 легких натиснень у зовнішнього куточка ока, прокатуємо палець по кісточці під оком до внутрішнього куточка ока (як в попередній вправі), 10 натискань у внутрішнього куточка поруч з переніссям, прокатуємо палець під бровою у напрямку до скроні. Робимо близько 10 таких кіл, не забуваючи про натискання в кожному куточку очі.

Крок 7. Легким натисканням вказівного і середнього пальців виконуємо кругові рухи уздовж кругової м'язи очі, захоплюючи область над бровою і верхню частину скули. Починаємо з зовнішнього куточка ока біля скроні і рухаємося через низ до носа.

Крок 8. Завершуємо лімфодренажний масаж легкими рухами, що б'ють по тому ж «маршруту», що і в попередньому русі.

Крок 9. Знову вмивалися. Але тепер це займе трохи більше часу. Спочатку тримаємо обличчя під холодною водою близько 10 секунд, потім стільки ж під теплою водою. Намагайтеся виконувати це процедуру не менше 10 разів, в ідеалі близько 3 хвилин.

Масаж проводиться протягом 10-20 хв, і через 7-10 регулярних процедур (щодня, бажано вранці) набряки і круги під очима проходять. Після досягнення бажаного результату досить проводити лімфодренажний масаж навколо очей раз в тиждень. Вечірній лімфодренажний масаж можна використовувати в якості профілактики мішків під очима вранці.
джерело

Сподобався наш сайт? Приєднуйтесь або підпишіться (На пошту будуть приходити повідомлення про нові теми) на наш канал в МірТесен!

У чому полягає користь від масажу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com