рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Диспорт | ін'єкції диспорта від зморшок | Edit Київ

  1. Диспорт: як видаляються зморшки?
  2. Корекція мімічних зморшок диспорт в клініці ЕДІТ
  3. Ін'єкції Диспорта (уколи Диспорта)
  4. Протипоказання до застосування Диспорта
  5. Яка вартість (ціна) процедур Диспорта?
  6. У клініці Едіт сформовані пакетні додатки за спеціальною ціною на Диспорт

Усунення зморшок за допомогою препарату Диспорт в Києві

Процедура: усунення зморшок обличчя і шиї за допомогою уколів препаратів, виготовлених на основі ботулотоксину - Диспорт

показання:

  • усунення зморшок на лобі, міжбрів'ї, навколо очей,
  • на нижньому столітті,
  • на носі;
  • підйом куточків рота ( «посмішка Мадонни»);
  • зменшення глибини зморшок над верхньою губою і під нижньою губою;
  • поліпшення овалу обличчя (усунення провисання по типу «бульдожих щічок»); зменшення вертикальних тяжів на шиї;
  • розслаблення напруженого підборіддя;
  • згладжування виступаючих жувальних м'язів;
  • підтяжка овалу обличчя і шиї (ліфтинг Нефертіті);
  • корекція десневой посмішки (надлишкового оголення ясен при посмішці);
  • підтяжка всього обличчя і шиї Full face за рахунок перерозподілу тонусу мімічних м'язів на користь ліфтингових.
  • Уколи Диспорт використовуються також для усунення надмірного потовиділення і лікування рожевих і звичайних вугрових висипань

ТЕЛЕФОНУЙТЕ! 044 392-06-77

Тривалість: 10-20 хвилин.

Кількість: 1 процедура раз в 4-6 місяців.

Результати: усунення зморшок, підтяжка обличчя і шиї, усунення потовиділення, гладка і здорова шкіра за один сеанс і надовго!

Диспорт: як видаляються зморшки?

Процедура полягає у введенні в мімічні м'язи очищеного і спеціально "ослабленого" препарату, виготовленого на основі нейротоксин - ботуліна у вигляді уколів краси "Диспорт". Цей спосіб естетичного лікування мімічних зморшок затверджений FDA, Європейським Товариством естетичної медицини і охорони здоров'я України, починаючи з 18 років.

Корекцію мімічних зморшок з їх допомогою проводимо і ми. Препарати діють виключно на дрібні мімічні м'язи, розташовані під шкірою. Саме вони, скорочуючись, створюють зморшки на лобі, в куточках очей, на переніссі і спинці носа, над верхньою губою і ін.

Корекція мімічних зморшок диспорт в клініці ЕДІТ

Оскільки корекція мімічних зморшок - це ін'єкційна процедура, то її може виконувати тільки лікар в стінах медичного закладу, який має ліцензію з дерматології. Таким закладом є ми, клініка естетичної медицини «Едіт». У нас працюють дипломовані лікарі-дерматологи з великим досвідом роботи в ін'єкційної косметології. Це гарантує якість і безпеку при введенні препаратів на основі ботулотоксину.

Ін'єкції Диспорта (уколи Диспорта)

У переважній більшості випадків уколи Диспорта - це найкращий спосіб усунення мімічних зморшок навколо очей, лобовий, міжбровних зон, а також радіальних зморшок в зоні зовнішніх куточків очей. Крім цього, такий препарат може застосовуватися з метою зниження надмірної активності жувальних м'язів, проявом якої вважається скрегіт зубами під час сну і висока стираність зубних поверхонь, а також з метою позбавлення від гіпергідрозу - надмірної пітливості долонь, ступень і пахв.

Процедура Диспорта відрізняється своєю безпекою, простотою і доступністю. Саме демократична ціна в клініці Edit (Київ) робить метод оптимальним рішенням для того, щоб продовжити власну молодість. Ефект видно вже через чотири-п'ять днів і прогресує протягом наступних двох тижнів.

При цьому, отруїтися нейротоксинами в ході ін'єкцій не є можливим. У неврології і косметології фахівці застосовують мінімально можливі концентрації отрути. Настільки мізерні, що при введенні під шкіру препарат впливає виключно на ті м'язи, куди він був введений. Крім того, існує більш ніж двадцятирічний досвід застосування цього препарату, вироблено більше двохсот клінічних досліджень в різних країнах, інформація про можливі несприятливі наслідки неодноразового використання препарату відсутня. На сьогоднішній день ін'єкції Диспорта дозволяються для клінічного використання в більш ніж п'ятдесяти країнах.

Висококласні фахівці клініки Edit пропонують вам оптимальне рішення ваших проблем шляхом індивідуальної консультації, спеціально для розробленої програми та проведення всіх запланованих процедур з найвищою якістю.

Запишіться до нас на безкоштовну консультацію безпосередньо перед процедурою і наші фахівці дадуть відповідь на всі Ваші запитання!

За допомогою ін'єкції (використовуються тонкі голки, за допомогою яких препарат вводять в м'язи) Ботокса, Диспорта ми послаблюємо рухову активність м'язів в області введення (лоб, перенісся, "гусячі лапки" навколо очей і т.д.). В результаті дрібні і глибокі зморшки розгладжуються, а поверхня шкіри стає рівною. При необхідності ми також знеболюючі зону введення препарату анестезуючу кремом. Це гарантує відсутність можливих неприємних відчуттів. Ефект від дії препаратів зберігається в середньому протягом 3-6 місяців, після чого необхідно повторити процедуру. Для досягнення тривалого і стійкого ефекту ми рекомендуємо проходити таку процедуру 2 - 3 рази на рік. Через кілька процедур зникає шкідлива звичка супити лоб, тому в подальшому проблема може бути вирішена і без впливу препарату. При регулярному проведенні уколів Ботокса, Диспорта м'язи підтримуються в розслабленому стані, розгладжуються мімічні зморшки і не формуються нові. Можна назавжди забути про «гусячих лапках» в куточках очей, «кісетних» зморшках навколо губ, про грубі «борознах гніву» на лобі.

Ми коригуємо такі види мімічних зморшок за допомогою ін'єкції Диспорта і Ботокса:

А також

  • піднімаємо нависають носогубні складки
  • лікуємо напружені жувальні м'язи і підборіддя (надають масивність нижньої щелепи)
  • піднімаємо брови і куточки рота
  • підтягуємо овал обличчя і шию
  • робимо посмішку більш гармонійним (без оголення ясен)
  • здійснюємо підтяжку шиї і декольте.

Протипоказання до застосування Диспорта

Протипоказання до ін'єкції рідкісні, але, якщо такі є, наші лікарі-дерматологи обов'язково діагностують їх під час попереднього огляду.

Абсолютні протипоказання:

  • нервово-м'язові порушення (міастенія та ін.)
  • вагітність, лактація
  • локальний запальний процес
  • гемофілія
  • підвищена чутливість до компонентів препарату.

Можливі протипоказання після процедури уколів Диспорта:

Ускладнення нечисленні і вкрай рідкісні. З огляду на повну оборотність дії препаратів на основі нейротоксин, навіть при виникненні цих «побічних ефектів», відновлення зовнішнього вигляду відбувається через 2 - 3 тижні. ПАМ'ЯТАЙТЕ, що право на проведення процедури корекції мімічних зморшок за допомогою Диспорта має тільки дипломований лікар-дерматолог з досвідом роботи в ін'єкційної косметології.

Кому і навіщо потрібні уколи Диспорта?

Мімічні (гіперфункціонального) зморшки виникають внаслідок надмірної напруги мімічних м'язів. Напруга мімічних м'язів нерідко призводить до появи головних болів і є фактором ризику виникнення деяких неврологічних захворювань, що проявляються спазмами м'язів обличчя (наприклад, блефароспазму). Розслаблення мімічних м'язів і корекція мімічних зморшок за допомогою ін'єкцій препаратів Диспорт (на основі ботулотоксину типу А) є як косметичної, так і лікувально-профілактичною процедурою. Стійке розслаблення мімічних м'язів веде до розгладження шкірних складок і дозволяє в подальшому звикнути до контролю над виразом обличчя.

Перспективним напрямком застосування Диспорт, є ін'єкції в область нижньої третини обличчя і підшкірну м'яз шиї (платізма). Вони дозволяють підняти куточки рота ( «посмішка мадонни»), зменшити глибину «зморшок курця» над верхньою губою, зробити овал обличчя більш підтягнутим (усунути провисання по типу «бульдожих щічок»), зменшити в'ялість підшкірної м'язи шиї.

Препарати Диспорт зареєстровані в Україні, як препарати медичного призначення. Який препарат вибрати, вирішує лікар під час діагностики та консультації, спираючись на дані медичної історії пацієнта (зокрема, які препарати вже використовувалися, з яким ефектом і інтервалом, якою була тривалість ефекту і багато іншого).

Яка вартість (ціна) процедур Диспорта?

Ціна на Ботокс і Диспорт відрізняється в зв'язку тим, що це препарати різних виробників. Практика показує, що деякі пацієнти можуть отримувати відрізняється по тривалості ефект від різних препаратів на основі ботулотоксину, що залежить від індивідуальних особливостей організму і не підтверджено клінічними дослідженнями.

У клініці Едіт сформовані пакетні додатки за спеціальною ціною на Диспорт

Оскільки одночасна корекція декількох зон дає кращий естетичний результат і виключає формування нових зморшок в інших зонах особи

  1. Класичний пакет - лоб, очі, міжбрів'ї (ХДС!)
  2. Все обличчя "Full face"
  3. ліфтинг Нефертіті
  4. Ефект доброзичливого особи
  5. Омолодження верхньої третини особи
  6. Підтяжка нижньої третини особи
  7. Зверніть увагу, що корекція через 2 тижні безкоштовна! Ви платите за досягнення результату, а не кількість введених одиниць і отримуєте повний супровід клініки і підтримку по всіх виниклих питань.

Мітки: до і після , Київ , уколи , ціни

Диспорт: як видаляються зморшки?
Диспорт: як видаляються зморшки?
Кому і навіщо потрібні уколи Диспорта?
Яка вартість (ціна) процедур Диспорта?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com