рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

3033 Крем для повік поживний з ліфтинг ефектом

  1. Чи знаєте ви, що ...?!




опис:

Крем для повік поживний з яскраво вираженим ліфтинг-ефектом - це відмінна можливість змінити свій вигляд, зробивши його свіжим і яскравим. Завдяки доброчинного впливу унікального комплексу компонентів, шкіра навколо очей розгладжується і відновлює втрачену еластичність, йдуть набряки, зникає пігментація. Всього лише 2 щоденних нанесення - і очі повертають свою колишню красу, випромінюючи привабливе сяйво!

склад:

Серед інгредієнтів крему - масло з кісточок винограду і жожоба, що володіють найсильнішим антиоксидантну дію, трав'яні екстракти, що стимулюють регенерацію і живлять капіляри, соляної мінеральний комплекс, ефірні масла мірри, лаванди, іланг-ілангу тонізуючі і насичують шкіру. Крем для повік «Мірра» - це чудове вплив, що зупиняє старіння!

Дія:

Володіє хорошими гидратирующие властивостями, підтримує тонус шкіри і підвищує її еластичність і пружність. Охороняє чутливу шкіру від несприятливого впливу факторів міського атмосфери і макіяжу, запобігає появі на ній слідів втоми, старіння, зморшок. Зменшує набряклість шкіри століття і глибину зморшок. Крем має тонуючий ефект, який допомагає приховати незначну пігментацію.

Використання:

Щодня вранці і ввечері нанести крем тонким шаром на очищену шкіру повік легкими вбиває рухами по нижньому століттю до перенісся, по верхньому - від носа до зовнішнього краю. Для швидкого зняття набряку під очима рекомендується нанести і помасажувати точки перенісся в області внутрішнього кута ока.

коментар:

Шкіра навколо очей дуже тонка - всього лише півміліметра; на решті ділянок вона в чотири рази товще. Тут майже немає підшкірної жирової клітковини, мало сальних і потових залоз, а також таких опорних волокон, як колаген та еластин. А круговий м'яз ока безперервно працює, скорочуючись щодня не менше 10 тисяч разів! Не дивно, що зморшки навколо очей з'являються одними з перших на обличчі. Різні фірми пропонують спеціальні косметичні засоби саме для цієї, дуже чутливої ​​шкіри. Є такі засоби і в компанії "Мірра". Крем має дивовижний склад:

  • масло виноградне - має високу біологічну активність, містить активний антиоксидант. Завдяки цьому пов'язує в клітинах вільні радикали, тим самим уповільнює процеси старіння клітини;
  • масло жожоба - являє собою рідкий віск, містить вільні жирні кислоти, максимально наближений по складу до шкірного жиру, покращує всі функціональні показники шкіри;
  • масляний екстракт шипшини - природне джерело жиророзчинних вітамінів, підвищує імунітет шкіри, сприяє загоєнню ран і мікротріщин, володіє хорошими лікувальними властивостями, особливо корисний для роздратованою, що лущиться шкіри;
  • екстракти деревію, кореня солодки, календули, мати-й-мачухи (лист), меліси, липи, чебрецю, коров'яку, малини (лист), ромашки - мають протизапальну, бактерицидну дію, стимулюють процеси регенерації тканин, мають капілляроукрепляющее активністю, стимулюють капілярний кровообіг , активно живлять клітини шкіри, попереджають появу дрібних пошкоджень;
  • копалини океанічні солі - мінеральний комплекс, що містить натрій, калій, магній, кальцій, йод, бром, сульфати, хлориди, карбонати та ін .;
  • ефірне масло мірри зменшує алергічні прояви, покращує процеси регенерації тканин, заспокоює і тонізує шкіру.
  • ефірні масла жасмину, лаванди, розмарину, іланг-ілангу мають антисептичні та протизапальні властивості, активізують імунітет шкіри, мають заспокійливу дію
  • b-каротин усуває дефіцит вітаміну А, що викликає сухість кожі.Крем володіє дегідраційні (усуває і запобігає набряклість тканин) ефектом, дозволяє посилювати мікро циркуляцію підшкірної клітковини і прискорює обмінні процеси, містить тонізуючі субстанції, які підвищують мікроциркуляцію крові в тонких капілярах, за рахунок чого зникають припухлості. Дуже ефективно комбінаційне застосування крему для повік, тобто в поєднанні з іншими кремами. При зайвої набряклості в області очей рекомендується застосовувати "Крем для повік" в поєднанні з бальзамом "Бетакрін". Чудовий результат з підтяжки шкіри століття дає поєднання з бальзамом "саргассума". Відділення пластичної та реконструктивної хірургії МНТК мікрохірургії ока висловило зацікавленість і бажання співпрацювати з метою використання цього крему для полегшення возможностних післяопераційних ускладнень при "пластику шкіри окологлазной області". Перед застосуванням продукції, будь ласка, ознайомтеся з особливостями застосування нашої продукції.

Ціна: 534 рубля

Вага: 69 гр.

упаковка: Диспенсер (вакуумна упаковка) 30 мл


ВІДГУКИ

Відгуки покупців Цей крем підійшов і мені (мій вік 30 років), і моїй мамі (52 роки), у мене розгладив з'являються мімічні зморшки, а мою маму цей крем вразив тим, що він ДІЙСНО МАЄ ЛІФТІНГ-ефектом (підтягнулися мішки під очима, хоча до цього вона перепробувала масу коштів, які обіцяли створити диво) .А з цим кремом мішки зникли насправді. Єдиний момент - який все-таки обсяг упаковки в мілілітрах? А то він щось занадто швидко закінчився як для зазначених на упаковці 30 мл
Нижник Оксана Вікторівна, 10/01/10 00:37:04 Крем дуже понравілся.Легкій, ніжний, швидко вбирається, хороший під макіяж!
Козлова Анастасія Володимирівна, 13/12/09 14:06:58 Крем дуже понравілся.Легкій, ніжний, швидко вбирається, хороший під макіяж!
Козлова Анастасія Володимирівна, 13/12/09 14:05:15 Крем для повік чудовий! Дуже ніжний, швидко вбирається. А шкіра після нього як у дитини: м'яка-м'яка! І дуже зручна упаковка у вигляді диспенсера.
Строганова Марина Миколаївна, 16/07/07 00:16:50 Дуже приємний легкий крем. Прибрав темні круги і мішки під очима, які з'явилися після уколів під очі.
Рудий Ірина Віталіївна, 20/11/06 18:42:30

Залишати відгуки можуть лише авторизовані покупці

FACEBOOK
Наш магазин в Facebook

Чи знаєте ви, що ...?!

Запрошуємо Вас в новий інтернет магазин косметики Мірра - MIRRA.RU.COM

Акції та подарунки, знижки та дисконт - ми зберегли всі ці смаколики і додали ще !!!

PS

Каталоги і асортимент магазину не оновлюються. Будь ласка, скористайтеся нашим новим магазином для оформлення замовлення.

Детальніше ...

Теми сезону :: літо



Єдиний момент - який все-таки обсяг упаковки в мілілітрах?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com