рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чим відрізняється мицеллярная вода від тоніка і що краще вибрати?

  1. Різновиди тоніків для обличчя і їх властивості
  2. Плюси і мінуси тоніка перед міцелярної водою
  3. Мицеллярная вода і її переваги
  4. Головні відмінності міцелярно води і тоніка
  5. Трохи відео про міцелярке і тонік, а також їх відмінності:

Красива і здорова шкіра мрія будь-якої дівчини. На жаль, природа не всіх нагородила бездоганною красою, яка не вимагає втручань. У більшості випадків доводиться витрачати багато сил і використовувати багато коштів. Але є два представника косметичних полиць, які б'ють рекорди популярності. Чим відрізняється мицеллярная вода від тоніка? І що краще вибрати тонік або міцелярно воду?

Навіщо купувати масу коштів для особи і захаращувати полку у ванній не потрібними або просто взаємозамінними засобами. З приводу міцелярної води і тоніка для обличчя давно ходять суперечки. І дійсно цікаво дізнатися, хто переможе в битві мицеллярная вода або тонік?

Різновиди тоніків для обличчя і їх властивості

Сучасний асортимент дозволяє вибрати тонік для певних і конкретних цілей Сучасний асортимент дозволяє вибрати тонік для певних і конкретних цілей. Головною метою є догляд за шкірою обличчя . Залежно від індивідуальних потреб тоніки можна розділити на кілька категорій:

  • Тонік для жирної і проблемної шкіри;

Тонік для жирної шкіри обличчя і проблемних ділянок відповідає за матування і догляд. До складу такого продукту зазвичай входять різні антисептичні і знезаражувальні компоненти. Також можуть бути присутніми екстракти рослин, сік фруктів і інші елементи дію яких направлено на зменшення кількості висипань і запалень.

  • Тонік для сухої шкіри;

Тонік для сухої шкіри навпаки повинен володіти максимальним живильним ефектом. Склад повинен бути багатий маслами, сироватковими складовими і тими рослинними екстрактами, але іншого плану. Їх завдання стежити за оптимальним рівнем вологи і утримувати її в шарах дерми.

  • Тонік для нормальної шкіри;

Тонік для нормальної шкіри, це робоча конячка. Як відомо в світі зустрічається дуже маленький відсоток жінок з абсолютно нормальною шкірою. Хоч якісь відхилення, але є практично у кожної дівчини.

  • Тонік для освітлення шкіри і пігментних плям.

Висвітлюючі тоніки використовуються найрідше. Їх завдання освітлити пігментні плями, якими нагородила природа або чергова хвиля запалень на обличчі. Як відомо сліди акне вивести досить важко. Але такий тонік використовується точково і окремо від інших продуктів для обличчя. Тому його сміливо можна назвати окремим засобом зі своєю історією використання.

Плюси і мінуси тоніка перед міцелярної водою

Головним мінусом тоніка для обличчя є його нездатність змити макіяж.

У кошти зовсім інші цілі У кошти зовсім інші цілі. Він повинен освіжати шкіру, дарувати їй відчуття комфорту в залежності від напису на упаковці: зволожити суху шкіру або підсушити жирну. Тонік є продуктом догляду за обличчям в повній мірі. І в цьому його основний плюс. Догляд за обличчям, який не може дати мицеллярная вода або дає лише частково.

Плюси перетворюються в мінуси і навпаки. Але якщо розглянути їх ближче стає зрозуміло, що це не гідності і провали, а індивідуальні властивості двох абсолютно різних продуктів.

Мицеллярная вода і її переваги

Мицеллярная вода направляє все свій вплив на очищення шкіри і її свіжий вигляд. Трапляються різні ситуації і буває, що зовсім немає часу на повноцінне умивання. Але і відправлятися в ліжко з залишками макіяжу зовсім не годиться. І в цьому випадку з'являється унікальне і оригінальне засіб, який може легко вирішити проблему.

Мицеллярная вода замість тоніка, це все одно, що крем замість сироватки. Крем працює з проблемами шкіри, а сироватка є його провідником в найглибші шари. Без неї він туди не потрапить. Однак їх теж часто плутають і називають однаковими.

Продукт повинен очистити шкіру обличчя і зробити, це м'яко і швидко. Всі ці вимоги виконує мицеллярная вода. Вона залишає особа чистим, м'яким і красивим. Далі настає черга повноцінного догляду за обличчям. Так, нерідко в складі міцелярної води присутні рослинні компоненти. Але їх завдання дуже мізерна, якщо говорити про відхід. Продукт повинен очистити шкіру обличчя і зробити, це м'яко і швидко

До переваг міцелярної води перед тоніком слід віднести повну безпеку. Мицеллярная вода не може викликати запалень або алергію. Вона призначена для дуже чутливої ​​шкіри. Тому погіршити ситуацію вона не зможе.

Ще одним плюсом прийнято вважати відсутність розпізнавальних ознак. Мицеллярная вода не пахне, не має кольору і не залишає після себе в буквальному сенсі нічого! Вона у сто крат краще проточної води. Тому як вона може залишити після себе відчуття сухості. Міцеллярка залишає відчуття комфорту і ніяких інших. Немає липкості, плівки та відчуття стороннього втручання.

Головні відмінності міцелярно води і тоніка

Підсумувавши, можна точно сказати, в чому різниця між міцелярної водою і тоніком. У них кардинально різне призначення. Тонік лікує, зволожує, готує шкіру. Мицеллярная вода очищає її від макіяжу або просто освіжає в спекотний день.

Відмінності тоніка від міцелярної води полягають в спочатку різних цілях. Але питання виникають не дарма. Два засоби дійсно легко сплутати, якщо не знати їх справжнього призначення.

До речі! На питання чи можна використовувати міцелярно воду замість тоніка напрошується логічний відповідь - немає. Тонік не очиститься шкіру обличчя від макіяжу, а мицеллярная вода не буде доглядати за нею, як це робить тонік. До речі

Хоча в деяких випадках заміна об'єктів цілком допустима. Наприклад, мова йде про боргом відпустці в жарких країнах. Довге перебування на сонці передбачає використання сонцезахисних засобів і перевантажувати шкіру додатково не слід. А між тим палюче сонце і пісок забруднюють шкіру. У такому випадку можна використовувати тільки міцелярно воду або тонік в залежності від особистих симпатій до продукту. Але при цьому необхідно прислухатися до стану шкіри.

У своєму арсеналі доглядають жіночих засобів можна мати безліч різних флаконів, тюбиків і бульбашок. Це не забороняється, така суть жінки. Інше питання полягає в чіткому відмінності засобів і їх дії. Це незнання загрожує обернутися недоробленим або перевантаженим доглядом за обличчям. А шкіра кожної жінки дуже примхлива, як і її господиня.

Трохи відео про міцелярке і тонік, а також їх відмінності:

Оціни цю статтю


Чим відрізняється мицеллярная вода від тоніка?
І що краще вибрати тонік або міцелярно воду?
І дійсно цікаво дізнатися, хто переможе в битві мицеллярная вода або тонік?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com