рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Яндекс оновив віртуальну клавіатуру

Команда інтерфейсів - інструмент, що дозволяє забивати запити в пошук, не маючи під рукою фізичної клавіатури Команда інтерфейсів - інструмент, що дозволяє забивати запити в пошук, не маючи під рукою фізичної клавіатури. Це може бути корисно, якщо ви перебуваєте в іншій країні за місцевим комп'ютером, або знаки на використовуваної клавіатурі стерлися.

Інструмент доступний за посиланням в «підвалі» сторінки пошуку. При переході по сторінках він буде залишатися відкритим, щоб в будь-який момент можна було ввести наступний запит.

Екранна клавіатура тепер доступна на будь-якому з 10 поширених мов, навіть якщо такий розкладки на комп'ютері немає. Переважно збережений знайомий каркас «ЙЦУКЕН-QWERTY», але з'явилися і додаткові клавіші і режими з національними символами. У клавіатури є кілька відмінностей від «живої»: «Створюючи нові розкладки, ми врахували сучасні реалії алфавітів і пунктуації мов і відкинули все зайве, що накопичилося в традиційних розкладках за роки їх розвитку», - коментує Яндекс.

Також для введення великого тексту можна скористатися сервісом.

Нагадаємо, що в квітні цього року подібна віртуальна клавіатура з'явилася і в російської версії Google .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com