рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Історія бренду і модельєра Tommy Hilfiger

  1. Історія
  2. Асортимент і ціни
  3. висновок

Tommy Hilfiger - дорогий бренд, який створює речі в строгому стилі, який є популярним як у молодого, так і у дорослого покоління. Компанія, яка використовує якісні матеріали та продає речі практично у всіх країнах цілком успішно.

Короткий зміст:

Але як розвивався цей бренд? Сьогодні ми якраз-таки обговоримо його історію і поговоримо про цю продукцію.

Історія

Історія

Однойменний засновник компанії не був багатим хлопцем, вчився він погано, через що всі вважали, що майбутнього у молодого хлопця немає. Суть в тому, що хлопець хворів на дислексію - хворобою при якій дуже складно читати і засвоювати матеріал.

У 18 років молодий хлопець починає возити джинси з Нью-Йорка, переробляти їх і продавати. Він мав всього лише 150 доларів і за ці гроші зміг у себе на батьківщині відкрити свій перший магазин. Через два роки бізнес розорився.

Хлопець зрозумів, що в рідному селі більше не заробиш, він переїжджає в Нью-Йорк. Томмі починає працювати в Кельвін Кляйн, через деякий час йому запропонували посаду креативного директора. Він ні на що не погоджувався, так як йому хотілося створити щось своє. Через деякий час йому робить пропозицію виробник елітних тканин. Даний людина підтримувала його грошима, що дозволило в 1984-му році випустити першу колекцію.

Минуло два роки, і вже в Нью-Йорку з'явилася мережа з 10-ти магазинів, які продавали речі бренду Tommy Hilfiger Corparation. Минуло ще трохи часу, бренд став відомий на всій території Америки і Європи.

Після цього в 2001-му році вийшла колекція взуття, що відповідала моді тих часів. Засновник дуже сильно морочився над якістю, тому матеріали проходили жорсткий контроль. Кожен дизайн конкретної пари взуття був запатентований.

У 2005-му році засновник отримує нагороду «Міжнародний дизайнер» від журналу GQ Germany. Далі компанія розвивається ще сильніше, з'являється телеканал, що висвітлює останні тенденції моди, з'являється ще більше нагород. Загалом, фірма зростає.

У 2010-му році засновник продає компанію за 3 мільярди доларів. Але все одно він залишається в ній працювати директором. Після цього бренд став виробляти трохи не те що раніше, але з цим вже явно нічого не підробиш.

До речі, перший магазин в Росії відкрився в 2001-му році, зараз його можна знайти практично в будь-якому великому місті нашої країни.

Асортимент і ціни

Асортимент і ціни

Говорити про весь товар не має сенсу, так як його дуже багато, випускається безліч одягу, взуття та аксесуарів. Подивитися ви все можете на офіційному сайті.

Вартість одягу немаленька, наприклад за звичайну сорочку поло з логотипом компанії вам доведеться заплатити приблизно 7000 рублів, що далеко не дешево. Суть в тому, що компанія велика і цілком розкручена. Також вона думає про якість продукції, що випускається і використовує не дешеві матеріали, через це вам доведеться заплатити багато.

Звичайно ж при бажанні можна купити підробку, але сенсу від цього мало. Якщо вам цікаво, то можете почитати, як відрізнити підробку томии Хилфігера від оригіналу .

висновок

висновок

Томмі Хілфігер створив велику імперію з виробництва якісної і дорогого одягу. Йому вдалося всього лише з 150-ма доларами створити відмінний і дорогий бренд. Чи варто купувати одяг цієї компанії? Звичайно ж варто, якщо у вас є гроші, в інших випадках краще не треба. Пишіть свою думку про історію бренду в коментарях нижче.

Відео

Чи варто купувати одяг цієї компанії?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com