рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Твір на тему Тема кохання тривалістю у творах Буніна і Купріна

Тема кохання була однією з головних у творчості письменників 20 століття. Про кохання писали в усі віки, і навіть з настанням нового часу вона не залишається непоміченою. Ця проблема хвилювала все покоління письменників, серед яких були О. Купрін і І. Бунін. У прозі А Купріна, І. Буніна та інших великих художників епохи своєрідно виразилося загальне устремління. Письменників приваблювала не стільки історія відносин люблячої пари або розвиток її психологічного поєдинку, скільки вплив пережитого на осягнення героєм себе і всього світу.

Безмежні духовні можливості людини і його ж нездатність їх реалізувати - ось, що хвилювало О. Купріна, і було відбито вже в ранніх його оповіданнях. Пробудження особистості Купрін тісно пов'язував з вічним почуттям любові.

У прозі Купріна 1890-х-початку 1900-х років багато розповідей про загибель любові, хиткість любовних союзів. Дуже важливо для автора початкове тяжіння до краси і самопожертви. Особливо дороги Купріну були цільні, сильні натури.

«Гранатовий браслет» - одне з найбільш чудових творів у творчості Купріна.

Рідкісний дар безмовний поклоніння жінці - Віри Шеїна - став «величезним щастям», єдиним змістом, поезією життя Желткова. Феноменальність його переживань піднімає образ молодої людини над усіма іншими. Не тільки грубий, недалекий Тугановскій, брат Віри, її сестра, легковажна кокетка, але і розумний, совісний Шеїн, чоловік героїні, що почитає любов "найбільшою таємницею» Аносов, сама прекрасна і чиста Віра Миколаївна перебувають в явно зниженою побутової середовищі.

З перших рядків виникає відчуття в'янення. Це можна простежити в осінньому пейзажі, в сумному вигляді нежитлових дач з розбитими шибками. Все це пов'язується з одноманітним життям Віри, спокій якої порушує Желтков.

Не знайшовши у відповідь любові, Желтков вирішує самовільно піти з життя. Психологічної кульмінацією розповіді є прощання Віри з прахом Желткова, їх єдине «побачення» - поворотний момент в її духовному стані.

Психологічної кульмінацією розповіді є прощання Віри з прахом Желткова, їх єдине «побачення» - поворотний момент в її духовному стані

Тільки з його смертю Шєїна дізнається про справжнє кохання, якою у неї ніколи не було.

У прозі Буніна відображена швидше нелюбов, ніж любов. Проте потяг до цього почуття виконано поезії і пристрасної сили.

Їм була створена прекрасна повість «Митина любов». Її сюжет дуже простий. Пристрасно улюблена Митей Катя закрутилася в фальшивої, богемному середовищі і зрадила його. Страждання молодого людини становлять зміст повісті, завершують ж його самогубством.

У болісних переживаннях героя автор перш за все розкрив непереборну владу над людиною любові, її всепроникаючу силу.

В обох творах простежується трагічна кінцівка, яка була неминуча.

Людина не може жити тільки серцем і тільки в жінці або в чоловіку знаходити весь сенс життя: так він міг би дійти до самого протилежного істинної любові - до егоїзму.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com