рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Перуанський в'язання

  1. Браслет в техніці брумстік
  2. Рада редакції

У моїй родині в'яжуть всі: і бабуся, і мама, і сестра, і навіть дідусь! А ось я якось не дуже любила в'язати: то у мене не виходило, то просто було нудно. Але ось уже рік, як мене від в'язання за вуха не відтягнути, а все через техніки брумстік, про яку мені розповіла моя подруга-рукодільниця Ольга.

Найцікавіше, що для в'язання в цій незвичній техніці тобі потрібно паличка від морозива чи звичайна лінійка, а також нитки і гачок.

Стиль в'язання брумстік прийшов до нас з Перу. Корінні жителі латиноамериканської держави вклали в цю техніку свою самобутню культуру і національні традиції. В їхньому власному гардеробі завжди було багато вовняних виробів, які в'язали як чоловіки, так і жінки цієї дивовижної країни.

По суті, перуанське в'язання можна вважати візитною карткою Перу. Основним напрямком стилю є в'язання барвистих ажурних візерунків з використанням різнобарвною пряжі. Також можна відзначити різноманіття різних способів в'язки.

Також можна відзначити різноманіття різних способів в'язки

Редакція «Так Просто!» Підготувала для тебе короткий опис і невеликий майстер-клас, як в'язати в дивовижній перуанської техніці брумстік. Результат чудовий!

А якщо хочеш побачити процес в'язання в техніці брумстік докладніше, пропоную подивитися це відео.

Так само ти можеш подивитися, як зв'язати стильний браслет гачком в техніці брумстік.

Браслет в техніці брумстік

  1. Набери ланцюжок з 15 петель на тонкому гачку.

    Набери ланцюжок з 15 петель на тонкому гачку

  2. Витягни петлю і перенеси роботу на товстий гачок або паличку від морозива. Зроби на допоміжному гачку 15 витягнутих петель.

    Зроби на допоміжному гачку 15 витягнутих петель

  3. Поддень гачок під 5 петель і далі в'яжи, як показано на фото.

    Поддень гачок під 5 петель і далі в'яжи, як показано на фото

  4. Ось і все, браслет готовий.

    Ось і все, браслет готовий

Рада редакції

Не так давно я відкрила для себе ще одну незвичайну техніку. Називається вона ентерлак. Тому всім любителям креативного в'язання пропоную ознайомитися з 15 ідеями, які можна втілити в життя за допомогою в'язальної техніки ентерлак . Ідеально для тих, хто любить яскраві фарби і перебуває в гарному настрої!

Порадуй себе та своїх близьких виробами, створеними в цій незвичайній і красивою техніці брумстік, і поділися простим способом в'язання з друзями!

Автор статті

Анастасія Давиденко

Настя займається йогою і обожнює подорожі. Мода, архітектура і все прекрасне - ось до чого прагне серце дівчини! Анастасія займається дизайном інтер'єрів, а також робить неповторні прикраси з квітковою тематикою. Мріє пожити у Франції, вчить мову і жваво цікавиться культурою цієї країни. Вважає, що людині потрібно все життя вчитися чомусь новому. Улюблена книга Анастасії - «Їж, молись, кохай» Елізабет Гілберт.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com