рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Магнітні браслети для перукарів - навіщо потрібні і де купити?

  1. Навіщо перукарям потрібні магнітні браслети?
  2. Яким повинен бути перукарський магнітний браслет?

Магнітні браслети для перукарів
Магнітні браслети для перукарів? Це ще що таке? Нагадує якісь "чарівні магнітні браслети, які регулюють кровотік і чистячі карму". Але ні, нічого подібного. Ніяких "магічних полів" і "енергетичних властивостей". Суто практичний аксесуар, який робить роботу майстра-перукаря зручніше.

І не треба робити вираз обличчя в дусі "ми легких шляхів не шукали" і "коли це нам було зручно". Ви вибрали цю справу і ви любите його, на робочому місці ви проводите значну частину життя - значить, потрібно зробити цю частку максимально зручною і приємною.

Отже, магнітні браслети.

Час читання: 3 хвилини.

Навіщо перукарям потрібні магнітні браслети?

Магнітні браслети в меншій мірі задіяні в чоловічих салонах - зате для жіночих це така зручна штука, що через пару тижнів використання починає долати питання "а як мені взагалі вдавалося працювати без магнітного браслета раніше?".

Вам же знайоме це: купа шпильок і невидимок, які раз у раз доводиться вставляти і виймати з окремих частин зачіски, працюючи з окремими пасмами і ділянками. Особливо це пригождается при створенні вечірніх і святкових зачісок. І весь цей купу, хоч він і потрібний, і важливий - дратує. Тому що за кожною окремою шпилькою доводиться або тягнутися до столу, або лізти в кишеню перукарського халата ...

Раніше, коли уявлення про гігієну були більш розмитими, а санітарних норм не існувало, перукарі затискали весь свій шпильковий арсенал губами - і брали те, що потрібно, з рота. Але чорт забирай, ми живемо в двадцять першому столітті і розуміємо, що тягнути в рот шпильку, витягнуті з чужих волосся - це фу. Гаразд би ще, якби ви робили зачіску собі або комусь із своїх близьких. Але це ж чужа людина. Якому, до речі, теж може бути неприємно, що ви вставляєте йому в волосся шпильки, вийняті з рота.

Коротше кажучи, це не варіант. А що тоді робити? А ось тоді на допомогу і приходить магнітний браслет для перукаря. На його магнітної частини, розташованої прямо у вас на руці, спокійно чекають своєї хвилини всі потрібні шпильки і невидимки.

  • З одного боку, вам не доведеться кудись тягнутися або ритися в кишені, якщо вам знадобиться нова шпилька. Вона у вас вже під рукою - тобто, якщо бути зовсім точним, на руці. Коротке рух - і вона в пальцях, готова до роботи.
  • З іншого - вам, знову ж таки, не доведеться нікуди тягнутися, якщо шпилька вийнята і поки не потрібна. Доклали до браслету - все, питання вирішене, ви в будь-який момент візьмете її звідти знову, а зараз про неї можна і не думати.

Яким повинен бути перукарський магнітний браслет?

  1. Важлива грамотно розрахована і обкатана на практиці потужність магніту. Щоб, з одного боку, всі потрібні шпильки утримувалися, що не відвалюючи - а з іншого, не доводилося відривати їх від браслета силою, коли настане час. Ну і, звичайно, щоб не прімагнітілась до чого-небудь несподіваного.
  2. Важливий універсальний розмір і підходяща для будь-якої руки форма. Тому що одна справа витрачати час на вибір відповідної форми і довжини ножиць - це завдання благородна, бо ножиці - ваш головний робочий інструмент. А з аксесуарами типу магнітного браслета хочеться простоти і універсальності - щоб можна було замовити в один клік, які не паряться себе мізки.

Де купити магнітний браслет для перукаря?

В Mustang Professional ми створюємо для вас всі необхідні перукаря інструменти - щоб, знову ж таки, не доводилося паритися, збираючи все потрібне в різних місцях. І магнітні браслети - теж зробили. Вибирайте свій улюблений колір, додайте в корзину і насолоджуйтеся:

Навіщо перукарям потрібні магнітні браслети?
Яким повинен бути перукарський магнітний браслет?
Магнітні браслети для перукарів?
Це ще що таке?
Навіщо перукарям потрібні магнітні браслети?
А що тоді робити?
Яким повинен бути перукарський магнітний браслет?
Де купити магнітний браслет для перукаря?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com