рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

як зробити браслет з мотузки, браслет з мотузки своїми руками

П редставляет ще один спосіб створення плетеного браслета, на цей раз зробимо браслет з мотузки своїми руками П редставляет ще один спосіб створення плетеного браслета, на цей раз зробимо браслет з мотузки своїми руками. Цей спосіб створення браслетів і будь-яких інших прикрас та аксесуарів настільки простий, що з ним може впоратися навіть зовсім новачок в ручній роботі. Браслет ми зробимо з кольорової мотузки, я вибрала зелений колір. Цей колір мені дуже подобатися, і піднімає настрій навіть в саму похмуру і похмуру погоду. Як пряжі я використовувала невелике металеве декоративне кільце, Ви можете використовувати будь-який інший аксесуар, який зможете використовувати подібним чином. Для створення браслета з мотузки своїми руками Вам не доведеться купувати дорогих матеріалів, може бути, навіть Ви знайдете все необхідне в своєму будинку. Використовуйте свої вмілі руки і приступите до справи. Для цього Вам потрібно бавовняна кольорова мотузка або ж можете використовувати конопляну мотузку - Вам потрібно буде 6 ниток довжиною близько 28-30 дюймів кожна. Ще потрібно буде декоративне металеве кільце або будь-яка інша пряжа, клей, ювелірні застібки. Чесно кажучи, конопляна мотузка мені більше подобається, але вона більше поєднується з деревом, а не з металом, хоча це теж справа смаку.

зробимо браслет з мотузки своїми руками

Беріть три з приготованих ниток і складіть вдвічі, так щоб на одному кінці утворилася петля. Цією частиною Ви будете робити вузол на металевому кільці. Для створення подібного вузла Вам потрібно провести кінець мотузки з петлею через кільце і пропустити інший кінець мотузки через утворену петлю і натягнути.

Для створення подібного вузла Вам потрібно провести кінець мотузки з петлею через кільце і пропустити інший кінець мотузки через утворену петлю і натягнути

Таким чином, зробіть два вузла на протилежних сторонах металевого кільця. В результаті у Вас з кожного боку буде 6 ниток довжиною близько 13-14 дюймів.

В результаті у Вас з кожного боку буде 6 ниток довжиною близько 13-14 дюймів

Тепер починайте плести кіску з одного боку. Для зручності можете помістити інший кінець браслета під важкий предмет або зв'язати кінець на нерухомий предмет - ручку дверей або меблів. Ви можете плести косу з шістьма нитками, але я воліла зробити своїми руками просту косичку з трьома нитками, заплітаючи дві з них відразу.

Ви можете плести косу з шістьма нитками, але я воліла зробити своїми руками просту косичку з трьома нитками, заплітаючи дві з них відразу

Заплітають кіску, поки не дійдете до кінця, потім відріжте зайві хвостики за допомогою ножиць, щоб все вийшло рівномірно. Далі приготуйте ювелірні застібки, нанесіть трохи клею всередину ковпачка застібки і вставте туди кінець мотузки.

Те ж саме повторіть і з іншим кінцем браслета.

Далі додайте застібку і все - браслет з мотузки своїми руками готовий. Ви гордо можете носити це саморобний прикраса на Вашому зап'ясті. Зробіть кілька таких саморобок різних кольорів, і Вас буде завжди мінімум по одному прикрасі для кожного наряду.

Ви також можете зробити своїми руками простіший варіант цього браслета без додавання застібок з ковпачками. Для цього потрібно просто зробити вузол на кінці кожної сторони мотузки, коли закінчите плетінку, так щоб утворився невеликий хвостик. В цьому випадку браслет на Вашому зап'ясті буде не застібатися, а зав'язуватися.

Такий браслет може послужити оригінальним подарунком, зробленим на швидку руку, другу або близькій людині. Я впевнена, що дівчаткам така прикраса дуже сподобатися, і вони будуть раді отримати це як подарунок, а також зробити його самим.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com