рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Про що говорять очі? Колір очей і можливі хвороби. Визначення хвороби по очах. Иридология. Гімнастика для очей

  1. иридология
  2. Колір очей і можливі хвороби
  3. Визначення хвороби по очах
  4. Гімнастика для очей

Багато фахівців з різних країн ще з давніх часів намагалися розкрити таємницю людського ока.

Райдужна оболонка є "відображенням" внутрішнього світу людини, його здоров'я. Експертами в цій області вважаються японці, так як саме вони досконало оволоділи технікою "читання людини" по очах.

За формою і розташуванню очей можна дізнатися приховані риси характеру людини. Так, людина з маленькими очима часто виявляється замкнутим в собі, часом впертим і задоволеним собою, а з великими - мужній, має схильність до лідерства. У сміливих і відважних людей, в основному, зустрічаються глибоко посаджені очі, а у неспокійних і неврівноважених - трохи на викотив. Сухі символізують приховане бажання підняти себе над іншими, вологі - про розважливості і красномовстві. Круглі очі характеризують ледачого і брехливого людини, а розкосі - доброго, чутливого і терпимого. Невелика кількість людей народжується з очима, кольору райдужних оболонок яких розрізняються. Даний феномен наукою поки мало вивчений, і іридолог не можу пояснити, як це впливає на стан здоров'я людини.

Зіниці змінюють свій діаметр в залежності від зовнішніх впливів навколишнього світу. Так, на яскравому світлі вони звужуються практично до розмірів точки, а в сутінках збільшуються майже на всю райдужку.

Зіниці здатні змінювати свій розмір не тільки через зміну освітленості, але і в моменти виникнення будь-яких сильних емоцій. Наприклад, завдяки подібній реакції, при натисканні у пацієнта на хворе місце, лікар здатний визначити чи дійсно він хворий або ж хитрує, тому що навіть малий викид адреналіну в кров веде до швидкої зміни діаметра зіниці. Якщо людина зацікавлена ​​чимось, то зіниці трохи розширюються, тому китайські продавці, стежачи за очима покупця, завжди бачать, коли має сенс торгуватися, а коли ні.

Формування остаточної забарвлення райдужної оболонки ока відбувається у дітей у віці близько двох-трьох років, яка залишається практично такого ж кольору в подальшому, а у всіх новонароджених очі світлого кольору.

За допомогою очей можна "заглянути" не тільки в душу людини, а й дізнатися про стан його здоров'я.


иридология

Наука иридология, що з'явилася відносно недавно, вивчає ту галузь медицини, в якій вчені за райдужною оболонкою ока діагностують різного типу захворювання. Для ірідоголов очей є об'ємною карту організму людини, де різні захворювання відзначені різнокольоровими краплену на райдужці, розташування яких говорить про хворобу того чи іншого органу. Розібравшись з мовою символів райдужної оболонки, фахівець-иридолог зможе "як в книзі прочитати" і дізнатися багато незвичайного і цікавого про стан здоров'я.

Колір очей є також важливий показник при виявленні різного типу захворювань. Як з'ясували вчені, тільки блакитний, коричневий (і їх суміш) кольору очей є природними. Інші кольори і відтінки вказують на присутність токсинів, які накопичуються в організмі. При неправильному харчуванні і веденні нездорового способу життя, природний блакитний колір очей може помінятися на більш темний або природний карий посвітлішає через вживання більш здорової їжі. Зелений колір очей є сумішшю блакитного з жовтизною, яка говорить про неправильну роботу будь-якого органу. Насправді, колір райдужки повинен бути дуже світлим, так як від цього залежить правильна робота організму. Якщо все-таки колір райдужної оболонки змінився, значить, в організмі людини щось не так функціонує.

Колір очей і можливі хвороби

1. Люди з карими очима схильні до хвороб травного тракту: гастроентерит, запор і нервової системи.
2. Якщо райдужна оболонка блакитного кольору, то людина схильна до таких захворювань, як астма, ревматизм артрит або виразка шлунка.
3. У зеленоокого людини буває підвищена токсичність і кислотність, пов'язані, найчастіше, з функціонуванням системи травлення та нервової систем.
4. Всім іншим відтінкам і тонам притаманні захворювання, характерні для райдужної оболонки блакитного кольору.

Як показали дослідження, блакитний колір очей характерний для північних районів, коричневий - для жителів середньої смуги. Винятками є лише ескімоси, ненці і чукчі, так як у них темний відтінок очей. Це допомагає їм легше переносити відображення блискучого снігового шару.


Визначення хвороби по очах

Підвищена сльозоточивість може з'явитися через потрапляння в око сторонніх предметів або внаслідок застуди.

Почервоніння може бути викликано нестачею сну або тривалим перебуванням в прокуреному і затемненому приміщенні. Частіше моргайте - це «вимиє» очі слізної рідиною. Іноді почервоніння з'являється при блефариті або алергії на косметику.

Якщо очі сльозяться і при цьому червоніють, насторожитеся - це може свідчити про що розвивається глаукомі.

Ячмінь на оці може з'явитися або в разі занесеної інфекції, або при захопленні жирною їжею (особливо свининою), так як при цьому ускладнюється робота печінки та жовчного міхура.

Часте непідвладне вам моргання може служити ознакою захворювань нервової системи і печінки.

Почервоніння повік говорить про порушення кровообігу або розладі травлення.

Блідість століття свідчить про нестачу гемоглобіну в крові або навіть про залізодефіцитної анемії.

Пожовклі склери - показник поганої роботи печінки, жовчного міхура, а в деяких випадках інфекційного гепатиту.

Мішки під очима виникають через стрес, втому, випитої пізно ввечері рідини, порушень серцево-судинної або сечостатевої системи.

Синці під очима можуть з'явитися через перенесених стресів. Також спостерігаються у завзятих курців.

З недавнього часу почали розробляти спеціальне програмне забезпечення для іридодіагностики. Іридолог за допомогою спеціальних інструментів, таких як лупа, ірідоскопіі, щілинна лампа, проводить огляд райдужної оболонки ока. Отримані дані заносяться в спеціалізовану програму, яка в автоматичному режимі аналізує отриману інформацію і за результатами видає висновок про стан здоров'я людини.

Незважаючи на те, що иридология входить в список обов'язкових дисциплін медичних навчальних закладів і є загальновизнаною світовою наукою, не можна зі стовідсотковою впевненістю говорить про будь-якому захворюванні, грунтуючись лише на колір райдужки.

Щоб уникнути невірної постановки діагнозу, в будь-якому випадку необхідно проконсультуватися з вузьконаправленим фахівцем.

Гімнастика для очей

«Постріляйте очками» - 10 разів переведіть очі в кут, на ніс, на предмет. Ті ж рухи очима повторіть, закривши їх. Потім повільно покрутіть очима спочатку за годинниковою стрілкою, потім проти з максимальною амплітудою. Повторіть те ж, закривши очі. Відведіть очі наскільки можливо вліво, потім вправо. Зафіксуйте погляд на предметі, який знаходиться близько від вас, потім переведіть на предмет, що знаходиться на віддалі. Між вправами часто-часто моргає 15-20 разів.

Асланян Олександра
для жіночого журналу InFlora.ru

При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий онлайн журнал InFlora.ru обов'язкова

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com