рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Суп з курячих сердечок

  1. Інгредієнти для приготування супу з курячих сердечок

Швидше за все, тільки в російській кухні можна зустріти незвичайне кількість різних видів супів. Ось і я хочу вам сьогодні запропонувати надзвичайно смачний, простий, але дуже корисний суп з курячих сердечок.

Сердечка - чудовий субпродукт, який користується величезною популярністю у господинь. Я свого часу також примітила на ринку цей дієтичний продукт. Але тоді я й гадки не мала, що крім смаку, є ще й велика користь від вживання сердечок.

Виявляється, що страви з курячими сердечками позитивно впливають на серцево-судинну систему, шлунково-кишковий тракт, підвищують гемоглобін. Хочете схуднути? Вживайте курячі сердечка. Вирішили набрати м'язову масу? Вживайте курячі сердечка. Чи не правда, здорово! Смачно і корисно!

Хотілося б розвіяти міф про те, що супи потрібно їсти виключно на обід. Уявляєте, як приємний такий легкий супчик після робочого дня. Тому сміливо готуйте страву і на вечерю, і в якості перекусу.

Навіть не сумніваюся, що бажаючі спробувати супчик з курячих сердечок вже з'явилися. Тоді, за справу!

Інгредієнти для приготування супу з курячих сердечок

  • Курячі сердечка - 500 г
  • Картопля середньої величини - 2 шт.
  • Ріпчасту цибулю - 1 шт.
  • Морква середнього розміру - 1 шт.
  • Вода очищена - 3 л
  • Олія соняшникова для пасерування овочів - 3 ст. л.
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Зелень - 1 пучок

Рецепт супу з курячих сердечок

  1. Швидше за все, тільки в російській кухні можна зустріти незвичайне кількість різних видів супів

    У каструлю наливаємо воду і ставимо для закипання на вогонь. Сердечка моєму, видаляємо неїстівні частини. Незважаючи на досить-таки мініатюрну форму, субпродукт необхідно розрізати уздовж на 4 частини. Якщо попередньо замочити курячі сердечка в холодній воді хвилин на 30, то страви з них виходять ще соковитіше і ніжніше.

  2. Як тільки вода закипить, промиваємо сердечка під проточною водою і перекладаємо їх в каструлю. На повільному вогні вони покипить хвилин 10.

  3. Поки готується бульйон, не втрачаючи часу, дрібненько нарізаємо цибульку.

  4. Сковороду ставимо на вогонь, вливаємо в неї маслечка соняшникової для смаження і додаємо цибульку. Підсмажуємо його до золотистого кольору.

  5. Морква очищаємо і трьом її на крупній тертці.

  6. Додаємо підготовлений коренеплід до підсмаженої цибулі на сковороду. Помішуємо, щоб нічого не пригоріло. Злегка обсмажена морквина додасть бульйону насичений золотистий колір.

  7. Очищаємо картоплю і нарізаємо її невеликими кубиками, хоча форму можна вибрати за бажанням. Опускаємо картоплю в киплячий бульйон.

  8. Хвилин через 5 туди ж, в каструлю, висипаємо нашу піджарку. Солимо і перчимо до смаку.

  9. Звичайно ж, перед подачею блюда, за бажанням, шаткуємо дрібненько зелень. Це може бути і кріп, і петрушка, і зелену цибулю.

  10. Насипаємо зелень в тарілку з супом.
    Легкий вечеря готова! Після трудового дня тарілочка такого супчика відмінно вгамує голод і не створить тяжкості в шлунку.

Смачного!

Хочете схуднути?
Вирішили набрати м'язову масу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com