рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Страви з ревеню | весняна зелень рецепти

Травня балує теплом і теплими дощами Травня балує теплом і теплими дощами. весняна зелень відмінно йде в зростання, тому поспішайте, не пропустіть момент, поки є можливість використовувати те, що дає нам сама природа! Страви з ревеню, кропиви, кропу, щавлю просто зобов'язані бути присутніми на вашому столі, адже організм виснажив свої запаси за зиму і терміново потребує поповнення.

Чого тільки не придумають турботливі господині, щоб їх сім'ї їли здорову їжу: салати, холодні супи, компоти, киселі, пироги і варення завжди можна зустріти в весняному сімейному меню! Для тих, хто любить і вміє готувати, інтернет пропонує десятки рецептів. Ви читали, що вино з ревеню корисно тим, хто страждає на кишкові розлади, а сирна запіканка з родзинками і соусом з ревеню знижує вагу? Якщо немає, то пора приготувати ці корисні страви.

Пиріг з ревенем готують з дріжджового або листкового тіста, причому в начинку кладуть не тільки поросяти, ягняти і очищені від тонкої шкірки стебла зеленого продукту, але і шматочки волоських горіхів, перемішані з курагою або чорносливом Пиріг з ревенем готують з дріжджового або листкового тіста, причому в начинку кладуть не тільки поросяти, ягняти і очищені від тонкої шкірки стебла зеленого продукту, але і шматочки волоських горіхів, перемішані з курагою або чорносливом.

Вино з ревеню виходить ароматним, якщо приготувати його на зразок браги, взявши за основу заграло варення і пророщені паростки пшениці.

Варення з ревеню виходить з хрусткими кусочками, якщо потримати нарізані кубики в тростинному цукрі і цедру лимона протягом 2-3 днів.

Можна приготувати салат з ревеню, але тільки солодкий, змішавши з грейпфрутом, апельсином або екзотичним Памела в пропорції 1: 3 і затоку жирним йогуртом.

Кисіль і компот з ревеню мають специфічний смак, тому їх готують тільки для тих, хто не страждає на гастрит, панкреатит або виразкою шлунка.

Страви із зелені можна подавати і окремо Страви із зелені можна подавати і окремо. Запропонуйте дітям товсті стебла ревеню, добре вимиті і очищені, з цукром. Повірте, що ваших малюків за вуха не відтягнеш від такого десерту. Соковитий стебло перед шкільними уроками набагато корисніше, ніж упаковка чіпсів.

Холодний суп з ревенем і щавлем, заправлений сметаною і збитим яйцем припаде до смаку тим, кому доводиться цілий день проводити на спеці. Можна брати з собою на роботу банку з зеленим холодником. Додайте в нього кубики картоплі, звареного в мундирі і очищеного від шкірки, і заправте сметаною. Кращого обіду не придумаєш, особливо, якщо по дорозі вдасться купити свіжий житній хліб з хрусткою скоринкою.

Страви з ревеню - це джерело мікроелементів. Якщо хочете, щоб у вас додалося енергії, то готуйте їх щодня. Дачники стверджують: ревінь допомагає жіночому організму виробляти гормон радості. Так чому б не скористатися моментом і не подарувати собі гарний настрій?

Ндаааа .... Ось понаписували я тут, і подумала: а адже мені доведеться тепер всі ці рецепти викладати на блозі? А то, що ж це виходить? Назвати страви назвала, і рецепт приховала? Нечесно. Що ж, так тому і бути: оголошую на блозі «Мері Поппінс» власний марафон! Щоб встигнути опублікувати всі рецепти з весняної зелені, доведеться постаратися! Погодьтеся, кому потрібні рецепти з весняної зелені, коли вже зима за вікном завиває хуртовинами?

Так що - поїхали! Якщо іноді побачите, що на блозі раптом в один день виходить дві, а то і три статті - не думайте, що це я з глузду з'їхала! Це я просто хочу, щоб ви, дорогі мої читачі, встигли приготувати якомога більше різних корисних ласощів з весняної зелені.

про варення з кульбаб і рецепти з кропиви я вже трохи написала, значить, настала пора написати про страви з ревеню. І наступна стаття - про екзотичне вино з ревеню . Чи не пробували? Даремно! Не забудьте підписатися на оновлення блогу , А то так ніколи і не спробуєте цю смачну і злегка хмільну шипучку!

А поки я оголошую завдання №5 для учасників Супер-пупер конкурсу . Для садівників-любителів воно буде зовсім легким.

Загадка: - Це чорна? - Ні, червона. - А тоді чому вона біла? Тому що ще зелена!

Час пішов! І - не забудьте: На блозі почався мій особистий марафон «Весняна Зелень, рецепти», і першими в нього вступають страви з ревеню.

Ви читали, що вино з ревеню корисно тим, хто страждає на кишкові розлади, а сирна запіканка з родзинками і соусом з ревеню знижує вагу?
Так чому б не скористатися моментом і не подарувати собі гарний настрій?
Ось понаписували я тут, і подумала: а адже мені доведеться тепер всі ці рецепти викладати на блозі?
А то, що ж це виходить?
Назвати страви назвала, і рецепт приховала?
Погодьтеся, кому потрібні рецепти з весняної зелені, коли вже зима за вікном завиває хуртовинами?
Чи не пробували?
Загадка: - Це чорна?
А тоді чому вона біла?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com