рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сервіровка. Прикраса блюд.


Меню
страви - - - - - - - - - - - - -
Сервіровка. Прикраса блюд.

Вступ

Їжа - не тільки життєва потреба, а й приємний привід для того, щоб зібратися веселою дружньою компанією. Дуже важливо до урочистої нагоди не тільки приготувати смачні страви, а й зробити так, щоб одним свої видом вони порушували апетит і були приємні погляду. Смак і задоволення, яке отримує від їжі, багато в чому залежить від зорового сприйняття. Скласти гарну композицію неважко, якщо підключити фантазію і вигадку, треба тільки постаратися. Прикрашають святковий стіл повинен бути витриманий в єдиному стилі і одній колірній гамі. Головна страва має бути найяскравішим на столі і зачаровувати погляди гостей. Сподіваємося, що наші поради по декорації різних кулінарних шедеврів допоможуть надати їм неповторний і вишуканий вигляд.


Як прикрасити готову страву?
Дуже важливо до урочистої нагоди не тільки приготувати смачні страви, а й зробити так, щоб одним свої видом вони порушували апетит і були приємні погляду ... далі Прикраси напоїв.
Дуже важливо до урочистої нагоди не тільки приготувати смачні страви, а й зробити так, щоб одним свої видом вони порушували апетит і були приємні погляду ... далі Кондитерські прикраси.
Дуже важливо до урочистої нагоди не тільки приготувати смачні страви, а й зробити так, щоб одним свої видом вони порушували апетит і були приємні погляду ... далі Прикраси з цитрусових.
Цитрусові - ідеальний матеріал для прикраси різних блюд. Можна скласти всілякі композиції ... далі Прикраси з овочів і коренеплодів.
Дуже важливо до урочистої нагоди не тільки приготувати смачні страви, а й зробити так, щоб одним свої видом вони порушували апетит і були приємні погляду ... далі Пристосування для прикраси.
Для того, щоб перетворити нудну роботу на кухні в свято Вам знадобляться ... далі
Як прикрасити готову страву?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com