рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Секрети приготування тушкованих свинячих ребер: детальний рецепт ситного страви

Навіть банальні тушковані свинячі реберця - і ті можна приготувати так, що гості потім на все життя зарекутся свинину є. І шанс цього дуже великий, особливо якщо не знати деякі кулінарні секрети . Але нічого, Joinfo.ua вам зараз про них розповість.

Для приготування ідеальних свинячих реберець вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • Півтора кілограма свинячих реберець
  • Дві великі ріпчасті цибулини
  • Дві столові ложки рослинної олії
  • Столова ложка меленої паприки
  • Столова ложка лимонного соку
  • Столова ложка меду
  • Чайна ложка орегано
  • Чайна ложка базиліка
  • Чайна ложка хмелі-сунелі
  • Половина чайної ложки коріандру
  • Три лаврових листки
  • Чверть чайної ложки меленого чорного перцю

Ділимо м'ясо на окремі ребра, надлишки жиру і сала прибираємо повністю. Для нашого страви вони не потрібні. Також можна особливо довгі ребра ділити на декілька частин - все ж для більшості звичніше орудувати невеликими кусочкамі.Мясо промиваємо і висушуємо паперовими серветками. В окремій мисці перемішуємо все спеції до однорідного стану. Засипаємо ними реберця, додаємо масло, лимонний сік і мед, перемішуємо, причому руками, закриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на всю ніч. Можна і на години три, якщо ви особливо поспішайте, але чим довше воно промаринуется - тим краще.

Розігріву на плиті сковороду, не використовуючи масла. Обсмажуємо на ній реберця з обох боків до рум'яної скоринки. Довго смажити не варто - з'явилися основні ознаки підсмажування - відразу знімати. По завершенню обсмаження, варто налити на сковороду трохи води - це потрібно для того, щоб розбавити той м'ясний сік, який туди таки потрапив і напевно встиг трохи пригоріти. Так ось, цю воду потім теж варто вилити в ємність, де м'ясо буде гаситися.

Все готове м'ясо перекладаємо в ємність, яка підходить для гасіння. Заливаємо готові реберця водою приблизно на три чверті. Додаємо нарізану тонкими кільцями цибулю, коріандр і лавровий лист. Доводимо все це до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму і пару годин тушкуємо. Десь за 5 хвилин до готовності туди можна додати якусь зелень зі свіжих спецій. Потім вимикаємо плиту, накриваємо кришкою і чекаємо ще 15 хвилин, щоб реберця настоялися.

Подавати краще з гарніром зі свіжих овочів, різними легкими салатами і тонкими коржиками. У процесі можна досолювати. Лук, який використовували в процесі гасіння, теж йде в комплекті.

Ми також вважаємо, що вам було б цікаво дізнатися про те, які існують рецепти приготування шашлику . Все ж скоро травневі свята, а шашлик в цей день мало не традиційна їжа.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com