рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Перепели по-царськи

Пропоную рецепт приготування страви з фаршированих перепелів запечених в духовці з беконом

Пропоную рецепт приготування страви з фаршированих перепелів запечених в духовці з беконом.

Ця страва добре підійде для святкового столу, так як виглядає чудово і вишукано і незвично. Може прикрасити ваш новорічний стіл. Вже увійшло в традицію прикрашати Новорічний стіл стравою з дичини, а так як воно ще й рідкісне ваші гості з задоволенням захочуть спробувати щось новеньке. Бекон допомагає зберегти соковитість перепелів. Краще брати для приготування в духовці молодих перепелів, вік яких менше року, так як м'ясо у них більш ніжне.

М'ясо перепелів вважається цінним дієтичним м'ясом і добре підходить для дієтичного харчування. Воно не калорійне і містить безліч корисних мікроелементів.

Для приготування перепелів по-царськи потрібно:

  • перепела 5 шт
  • печінка куряча або перепелина 180 гр.
  • яблуко 1 шт.
  • бекон 240 гр.
  • сіль перець

на маринад:

  • оливкова олія 2 ст. л.
  • соєвий соус 3 ст.л.
  • мед 2 ст.л.
  • карі 1 ч.л.
  • паприка 1 ч.л.
  • сік ½ лимона
  • сіль за смаком

1. Перепели необхідно замаринувати в маринаді, який готується так: змішуємо оливкову олію, мед, соєвий соус, приправи, додати сік лимона. Цією сумішшю полити перепелів. І дати настоятися півгодини. Постійно їх перевертаючи і поливаючи рідиною.

2. Приготувати начинку. Для цього обсмажити курячу печінку або перепелині тельбухи, смажити не довше 5 хвилин. Додати дрібно порізане яблуко. Загасити еще3 хвилини. Додати сіль, перець за смаком.

3. Після того як начинка охолоне, нафарширувати нею щільно перепелів.

4. Фаршировані перепела викласти в форму. Бекон заздалегідь нарізати тонкими пластинками. Вони повинні бути довгими. Обернути ними перепелів. Можна закріпити бекон зубочистками.

5. Ніжки і шийки, якщо у вас вони залишилися відкритими рекомендую обернути фольгою, інакше вони будуть підгоряти.

6. Полити перепелів маринадом і поставити в духовку на 30 хвилин на 180 градусів. Приготування перепелів в духовці забере у вас близько години

Схожі записи:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com