рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Картопля з грибами в горщиках: прості рецепти смачних страв

  1. Запечена картопля з грибами зі сметаною
  2. Картопля з куркою і печерицями
  3. Підказки кулінарів на замітку

Картопля, приготований в горщиках - блюдо, яке досить часто подається в багатьох сім'ях. Він завжди виходить м'яким, ніжним, а якщо додати до нього інші продукти, то його смак повністю зміниться. Подавати таку страву можна не тільки на вечерю, а й радувати їм своїх гостей і рідних.

Рецепт картоплі з грибами в горщиках

Інгредієнти Кількість печериць - 200 грам солі - за смаком майонезу - 10 столових ложок картоплі - 1,2 кг цибулин - 3 шт. Час приготування: 80 хвилин Калорійність на 100 грам: 134 Ккал

Для такої страви краще всього використовувати свіжі гриби, але якщо в будинку є заморожені або сушені, то можна приготувати і з них.

  1. Печериці помити, почистити, нарізати пластинками і відварити їх 5 хвилин у воді, просушити;
  2. Очистити картоплю, помити його і порізати дольками; Картопля, приготований в горщиках - блюдо, яке досить часто подається в багатьох сім'ях
  3. Цибулю почистити, порізати його невеликими кубиками, викласти на сковорідку і обсмажити на олії до прозорості, додати гриби, сіль, готувати ще 5 хвилин;
  4. У горщики налити по 150 мілілітрів води, покласти картоплю, смажені овочі, спеції, накрити кришками;
  5. Запікати 50 хвилин у духовці при 180 градусах;
  6. Готову картоплю полити зверху майонезом, поставити назад в вимкненому духовку, щоб страва настоялося.

При бажанні, під час приготування можна використовувати овочі, а також всі види грибів, придатних для смаження, які зроблять блюдо більш соковитим.

Запечена картопля з грибами зі сметаною

Картопля зі сметаною і грибами, приготований в порційних горщиках обов'язково сподобається і дорослим і дітям. Готувати його дуже просто і на це йде зовсім небагато часу.

Складові:

  • 900 грам картоплі;
  • розмарин;
  • 1 стакан сметани;
  • печериці - 350 грам;
  • цибулина;
  • соняшникова олія.

Час приготування: 75 хвилин.

Калорійність на 100 грам: 145 ккал.

  1. Печериці чистяться, швидко промиваються під проточною водою, просушують і нарізаються шматочками;
  2. Лук ріжеться кубиками, обсмажують до м'якості, до нього викладаються печериці, все перемішується і гаситься 10 хвилин;
  3. У сковороду з цибулею налити половину сметани, покласти розмарин, сіль, перемішати;
  4. Картопля чиститься, миється, нарізається кубиками невеликого розміру і обсмажується на сковороді з маслом;
  5. Горщики заповнюються на 1/3 картоплею, зверху викладаються печериці зі сметаною, потім ще картопля, все заливається водою, поливається сметаною;
  6. Запікати в духовці 45 хвилин.

Таке смачне блюдо найкраще подавати в горщиках, виходить дуже незвично і по-домашньому.

Візьміть на замітку нашу добірку рецептів гарніру з картоплі. ці страви допоможуть вам зробити меню більш різноманітним навіть якщо є всього один картопля.

Читайте як приготувати каву по-ірландськи з лікером - напій дуже ніжний і в той же час густий і ароматний.

на десерт можна приготувати хрусткі трубочки з білковим кремом.

Картопля з куркою і печерицями

З доступних, здавалося б, простих інгредієнтів, завжди можна створити щось смачне і вишукане. Картопля з м'ясом і грибами в маленьких і красивих горщиках можна з гордістю поставити на стіл, а гості будуть в захваті від цієї страви.

Складові:

  • 0,5 кілограма курячого м'яса;
  • сіль;
  • печериці - 250 грам;
  • морква - 1 штука;
  • зелень;
  • спеції;
  • картопля - 700 грам;
  • цибуля - 1 штука;
  • чебрець;
  • часник - 2 зубчики;
  • олія соняшникова.

Час приготування: 80 хвилин.

Калорійність на 100 грам: 180 ккал.

  1. Почистити цибулю з морквою, нарізати кубиками, викласти на розігріту сковороду і обсмажити;
  2. Нарізати пластинками печериці і відправити їх на сковорідку до овочів, протушкувати 10 хвилин, щоб зайва волога випарувалася, додати подрібнений часник, чебрець, перемішати;
  3. Філе нарізати шматочками, викласти його на низ двох горщиків, зверху покласти шар порізаного кубиками картоплі, смажені овочі;
  4. В одній склянці води розчинити чайну ложку солі, залити цим розчином вміст двох горщиків;
  5. Помістити горщики в духовку, включити її на 240 градусів і готувати протягом години;
  6. Зелень дрібно порізати, посипати нею блюдо, накрити кришкою і дати 10 хвилин настоятися.

Зелень, чебрець і часник надають страві незвичайний смак і аромат, але їх не повинно бути дуже багато, особливо якщо воно готується і для дітей.

Підказки кулінарів на замітку

Готувати картоплю в горщиках дуже просто і легко, але для святкового застілля дуже важливо розраховувати необхідну кількість порцій. Кожному гостю - свій горщик, якщо блюдо готується порційно. Його розмір не повинен бути дуже великим, тому ідеальний обсяг - 0,5 літра, щоб подача була оригінальною і незвичайною.

Щоб горщики не тріснула, їх потрібно ставити тільки в НЕ розігріту духовку на спеціальні або дерев'яні підставки і тільки після цього встановлювати режим приготування страви. Посуд буде прогріватися поступово, а також для запобігання розтріскування.

Для приготування їжі, найкраще використовувати керамічні ємності, які забезпечують рівномірний нагрів і довго зберігають тепло. Скляний посуд прогрівається нерівномірно, тому страва може вийти наполовину сирим.

Щоб картопля з грибами в горщиках не перетворилася в пюре, найкраще діставати блюдо з духовки за 10 хвилин до того, як воно повністю приготується. Кераміка зберігає тепло протягом тривалого часу, тому вміст горщика буде нудитися і повністю приготується.

Блюдо вийде більш ароматним, якщо використовувати свіжі гриби. Заморожені трохи втрачають свій аромат, крім того, їх потрібно попередньо підготувати і видалити з них зайву вологу. Сушені гриби навпаки, роблять картопля ще смачніше, особливо якщо їх поєднувати зі свіжими печерицями, лисичками, вешенками, білими і іншими втішними грибами.

Чебрець, розмарин, лавровий листя, мелений перець, часник і багато інші спеції зроблять смак картоплі з грибами більш насиченим, тому можна сміливо фантазувати, але не занадто захоплюватися ними.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com