рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сніжинки своїми руками або з чого можна зробити сніжинки

  1. Сніжинки з макаронів.
  2. Сніжинки з дроту.
З чого можна зробити сніжинки.

Безумовно, найпопулярнішим матеріалом для виготовлення сніжинок є папір, але проявивши трохи фантазії, і трішки кмітливості можна змайструвати даний вид декору з інших доступних матеріалів, наприклад дроту, бісеру, фетровому тканини, пластикових пляшок, ватних паличок і багато чого іншого. Сьогодні ми розповімо з чого зробити сніжинки для домашнього декору. Готовими сніжинками можна буде прикрасити Новорічне деревце, карниз для штор, дверні ручки, стельові люстри, а також настінні бра.

зміст сторінки

Сніжинки з макаронів.

Такі сніжинки можна збирати з найрізноманітніших макаронних виробів, в даному прикладі використовувалися черепашки і бантики. Викладаємо на столі майбутню сніжинку, гарячим клейовим пістолетом або полімерним клеєм склеюємо все макаронини один з одним, в завершенні фарбуємо виріб акриловою фарбою. Детальніше про виготовлення таких сніжинок можна почитати в цьому огляді , Там же представлені різні приклади сніжинок з макаронів.

Сніжинки з макаронів.

Сніжинки з дроту.

Беремо довгий відрізок дроту, один з кінців змотуємо в спіраль, нанизуємо прозору намистину, створюємо петлю, за нею ще дві петлі, прокручуємо кінці з петлями. Приступаємо до наступної частини сніжинки, протягуємо намистину, створюємо довгу петлю, Придавлюємо її пальцями, поруч з нею створюємо ще дві таких петлі, все три петлі по одній скручуємо. З наступними частинами сніжинки чинимо таким же чином. А з останків відрізка дроту створюємо павутинку в центрі, для цього ведемо дріт від одного промінчика сніжинки до іншого, кожен раз обмотуючи промінчик у центру. До готової снежинке можна пов'язати сріблясту ниточку і повісити на ялинці.

Сніжинки з пластикових пляшок.

Відрізаємо ножем денце пластикової пляшки, беремо тонку пензлик і акриловою фарбою на відрізаною частини пляшки малюємо сніжинку. На завершення зверху, шилом, створюємо два отвори, в які протягуємо мотузку для підвіски вироби.

Сніжинки з трубок від паперових рушників.

Нарізаємо канцелярським ножем злегка приплющену трубку від паперових рушників, на кільця шириною 5-7 мм. На столі викладаємо з них сніжинку (виріб можна доповнити елементами їхні папери), всі деталі клеїмо полімерним клеєм або клеєм Моментом. Зверху сніжинку покриваємо шаром клею ПВА і посипаємо дрібними блискітками.

З чого зробити сніжинки.

Сніжинки з фетру.

Фетровий тканину нарізаємо на гуртки (можна спробувати використовувати ватяні диски), швейною машинкою, кольоровими нитками вистрочував обриси сніжинок, потім ножицями вирізаємо їх контури.

Сніжинки з бісеру.

Сніжинки також можна виготовити і з бісеру, нижче показаний весь процес плетіння сніжинки і бісеру.

Сніжинки з намистин.

Для роботи буде потрібно три відрізка дроту, в центрі їх необхідно спаяти або склеїти клейовим пістолетом. На відрізки майбутньої сніжинки нанизати різні за розміром намистини, а щоб вони не спадали на кінцях необхідно плоскогубцями створити колечка або останні намистини обробити прозорим полімерним клеєм.

Сніжинки з ватних паличок.

З щільного кольорового картону вирізаємо гуртки, на них викладаємо ватяні палички, формуючи контури сніжинки, всі частини паличок приклеюємо до основи кружечка.

Сніжинки з вовняних ниток.

На аркуші пергаменту або шматочку плівки маркером малюємо сніжинку (фото нижче), змащуємо поверхню сніжинки жирним кремом для рук. Відрізаємо недовгу частину вовняних ниток, вимочуємо її в клеї ПВА, і прикладаємо до намальованим частинам. Коли всі частини сніжинки будуть обклеєні, носиком флакона клею ПВА проводимо по частинах сніжинки, покриваючи їх клейовий плівкою. Після чого занурюємо пензлик в синю гуаш і фарбуємо нанесений шар клею. Ми залишаємо сніжинку сушитися, коли виріб просохне, акуратно його відокремлюємо від пергаменту або плівки.

З чого зробити сніжинки.

Сніжинки гарячим пістолетом.

Лист пергаменту змащуємо жирним кремом для рук, клейовим пістолетом малюємо контур сніжинки, після того, як сніжинка застигне, змащуємо її поверхню клеєм ПВА і посипаємо блискітками. Зі зворотного боку клейовим пістолетом приклеюємо ниточку-підвіску.

З чого зробити сніжинки.

Сніжинки з зубочисток.

З зубочисток викладаємо дві однакових решітки, проклеївши клеєм ПВА, потім кожну з них по стиках обмотуємо нитками. Після чого укладаємо одну решітку на іншу, трохи суміші за годинниковою стрілкою, приклеївши один одному прозорим полімерним клеєм або Моментом.

Сніжинка з сірників.

На аркуші паперу креслимо ручкою і відміряє лінійкою форму сніжинки. Потім беремо кілька коробок сірників, і підпалюємо кожну сірник, для додання їм потрібного кольору. Після чого сірники клеїмо до поверхні, вирізаної з картону форми. Довжину сірників можна регулювати, відрізаючи зайве ножицями.

Сніжинки з клею ПВА.

Лист пергаменту покриваємо шаром крему для рук, далі малюємо клеєм ПВА обриси сніжинки, посипаємо виріб дрібним блиском, залишаємо для повної просушки. Після чого акуратно відокремлюємо застиглу сніжинку від поверхні пергаменту (в кінці статті представлено відео).

Об'ємна сніжинка з паперу.

На аркуші паперу малюємо шість квадратів, в кожному з квадратів малюємо ще по три квадрата. Вирізаємо великі квадрати, кожен згинаємо посередині. Ножицями не до кінця прорізаємо по лініях. Розгортаємо квадрат, звертаємо перший ряд смужок, склеївши їх разом клеєм ПВА або з'єднавши степлером. Переверніть квадрат і з'єднайте наступний ряд смужок. Потім знову переверніть квадрат і з'єднайте клеєм або степлером наступний ряд смужок. Аналогічно слід вчинити з наступними п'ятьма квадратами. Коли всі частини сніжинки будуть готові, їх необхідно з'єднати разом, приколів степлером.

Сніжинка з текстильної серветки.

Така сніжинка значно прикрасить святковий стіл, а саме тарілку гостя. Беремо квадратну текстильну серветку, всі чотири кути підгинаємо до центру, новоутворені чотири кути також підгинаємо до центру. Перевертаємо серветку, підгинаємо кути до центру, притримуючи рукою. Витягуємо куточки назовні, акуратно розправляючи руками, між промінчиками сніжинки також виправляє куточки назовні. Укладаємо сніжинку на тарілку, а в її центр поміщаємо велику стразу або шишку.

Сніжинки своїми руками.

Сніжинки з паперу своїми руками.

Сніжинки з паперу можна наклеїти на скло вікна, підвісити на волосіні до стелі, люстрі або бра, а також прикрасити ними Новорічну ялинку. Для створення сніжинки знадобиться квадратний аркуш паперу, згинаємо його навпіл, кут лівої утворилася частини підгинаємо до правого низу, тепер підгинаємо правий кут до лівого низу, складаємо вийшла частина навпіл. Зайву частину відрізаємо ножицями. Ну а далі необхідно вирізати сніжинки ножицями по представленим нижче шаблонами.

Як правильно складати папір для створення сніжинки.

Схеми красивих сніжинок з паперу. Схеми сніжинок з паперу. Схеми сніжинок з паперу.

З чого зробити сніжинки? З клею ПВА.

Як бачите сніжинки своїми руками зробити зовсім не важко, тим більше що для їх створення можна використовувати абсолютно різні матеріали. Сподіваємося, після цього огляду, питання з чого зробити сніжинки, перестане Вас турбувати.

Сайт «Декороль» пропонує Вам підписатися на отримання новин, для цього Вам потрібно все лише заповнити передплатну форму в сайдбарі.

РЕКОМЕНДУЄМО ПОДИВИТИСЯ ВІДЕО:

З чого зробити сніжинки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com