рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Про вишивку бісером на тканині

11.04.2018

вишивка бісером на тканини, є остаточним дією в оздобленні тканини і дизайні одягу. Блискучі бісеринки надають блиск і візуальний обсяг на тканини, яка не має собі рівних в красі. Вишивання бісером в основному йде як пришивання бісеру на тканини в красивих візерунках, може бути виконана з бісеру та намистин різних розмірів і форм. вишивка   бісером   на тканини, є остаточним дією в оздобленні тканини і дизайні одягу

Вишивати бісером і створювати свої шедеври, зовсім нескладно як може здатися на перший погляд. Той, хто знайомий з ручними голками і нитками, зможе взяти і вишити або прикрасити себе улюблену річ. або вишити картину бісером .

Для простого вишивання існують два шва для вишивки бісером - це горизонтальний шов і вертикальний шов. Для простого вишивання існують два шва для вишивки бісером - це горизонтальний шов і вертикальний шов Такі види швів підходять для повної і часткової зашивання. Вони дуже прості і зручні у використанні.

Дуже красиво і стильно виглядають обшиті бісером сукні, сумочки, шалі. Вишитим красивим візерунком можна «прикрити» «непотрібний» шов на виробі, і таким чином приховати недоліки. А скільки задоволення і насолоди отримує вишивальниця? !!! Адже як красиво і приємно, спостерігати, як поступово ваша схема або річ, в самому прямому сенсі слова Оживає від кожного вишитого ряду.

І знову повторимося - для того щоб вишивати, професіоналом бути не обов'язково. Просто купуєте вже зібраний набір, або окрему схему для вишивки бісером і власне сам бісер, найкраще чеський бісер (він акуратно і рівно лягає в вишивці), нитку для вишивання бісером і голку для бісеру (У неї тонке вушко) - все це можна придбати в нашому інтернет - магазині Samida. com .ua . Ну от і все. Вперед в роботу і в насолоду вишиванням. Вдалих вам шедеврів!

Вдалих вам шедеврів

А скільки задоволення і насолоди отримує вишивальниця?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com