рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Оригінальна скринька своїми руками: 4 майстер-класу

  1. Майстер-клас 1. Найпростіша квадратна скринька
  2. Майстер-клас 2. Шкатулка, зроблена з паперових трубочок
  3. Майстер-клас 3: шкатулка своїми руками з кокосового горіха
  4. Майстер-клас 4: килимок з бамбука перетворюється в шкатулку

Ці зручні маленькі коробочки здавна красуються на туалетних столиках спокусниць і виступають в ролі милою дрібнички, приємного подарунку, який можна підібрати на будь-який смак і привід. Усередині ховаються різні дрібниці: від ювелірних прикрас до звичайних гудзиків і шпильок. Її можна купити, але приємніше створити шедевр самим. Ця стаття про те, як легко виходить оригінальна шкатулка своїми руками, якщо перед очима є цікаві майстер-класи.

Ця стаття про те, як легко виходить оригінальна шкатулка своїми руками, якщо перед очима є цікаві майстер-класи

Майстер-клас 1. Найпростіша квадратна скринька

Необхідні матеріали та інструменти: картон; олівець; кольоровий папір; лінійка; ножиці; клей; канцелярський ніж.

1. Спочатку вирішите, яких розміру і форми будете робити шкатулку. Припустимо, вона - квадратна, розміром 18х18 см.

2. Робимо розмітку. Креслимо в середині шматка картону квадрат.

3. Визначаємося з висотою шкатулки. Наприклад, висота 3 см. Відкладаємо по 3 см з кожної зі сторін квадрата і проводимо паралельні їм лінії. Виходить новий квадрат більшого розміру. Повторіть цю послідовність дій ще раз. Вийде ось така розмітка.

Вийде ось така розмітка

4. Малюємо діагональні згини так, як показано на малюнку. Відрізаємо все, що нижче червоної лінії, щоб мати можливість зігнути отриману конструкцію.

Відрізаємо все, що нижче червоної лінії, щоб мати можливість зігнути отриману конструкцію

5. Тепер потрібно продавити наявні лінії, щоб вийшли рівні згини. Це можна зробити не друкарській ручкою або канцелярським ножем. Після можна прибрати все олівцеві лінії.

Після можна прибрати все олівцеві лінії

6. Тепер потрібно скласти по згинах. Куточки допомагають скріпити дві боковинки. Приклейте їх до бічної сторони. Верхню секцію підігніть всередину. Так вийде нижня частина виробу.

Так вийде нижня частина виробу

7. Прийшла черга кришки. Її виготовляємо практично так само, як і низ. Єдино, потрібно до розміру отриманої нижній частині додати кілька міліметрів, щоб вона легко надягала на низ шкатулки. Намалюйте шаблон і далі повторіть пункти 2-6.

8. Дану шкатулку вирішили прикрасити дуже просто. Зовні оклеиваем кольоровим папером, а всередині - шовкової папером. За бажанням можна прикрасити і бічні стінки, кришку всілякими візерунками, декупажем, декоративними елементами і т.д.

Майстер-клас 2. Шкатулка, зроблена з паперових трубочок

Раніше було модно плести шкатулки з бісеру, а сьогодні - робити їх з газетних трубочок. Що ж, це досить просто і цікаво навіть для початківців рукодільниць, та й старих газет в вашому домі помітно зменшиться.

Необхідні матеріали та інструменти: непотрібні газети; харчові барвники; ніж; пензлик; ПВА; безбарвний лак; тонка спиця.

1. Потрібно заготовити 200 штук трубочок з газети. Для цього необхідно порізати газетні листи на смуги шириною 5 см. Якщо трубочки будуть темні, то підійде звичайна газета, а якщо світлі, то - скористайтеся газетним папером, щоб не проступали букви. Покладіть на край відрізаної смужки тонку спицю під кутом 35 град. Щільно зафіксуйте на спиці краєчок смужки і скручуйте її в трубочку. Щоб потім трубочка НЕ ​​розкрутилася, потрібно приклеїти її зовнішній край, а після прибрати спицю.

2. Пофарбувати трубочки можна так. Розвести харчовий барвник у воді, опустити туди трубочки на 7 сек. Добре просушити.

3. Плетем дно шкатулки. Вона буде кругла, тому укладаємо стоячки (8 трубочок - чотири пари), як на малюнку. Ті трубочки, якими будемо обплітають стоячки, називаються робочими. Перша робоча йде з самого низу, а далі вгору-вниз, як в плетінні кошиків з лози. Безперервність плетіння має свій секрет. Край нової трубочки згинаємо навпіл і вкладаємо в порожнину закінчується трубки, нічого не підклеюючи. Коли вийде 7 рядів, то потрібно роз'єднати пари, щоб вийшло 8 окремих стоячку. Далі плетіння йде стилем «мотузочок». Береться дві трубочки, які не тільки обплітають стоячки, але ще і змінюються один з одним місцями (дивіться фото). Так доплестися до дна потрібного діаметру.

Так доплестися до дна потрібного діаметру

4. Плетем стінки. Для цього потрібно зробити опори з стоячку, загнув кожен за сусідній і піднявши його вгору. Якщо опори вийшли занадто короткі - наростити їх. Початківцям краще знайти горщик або банку, формою нагадують майбутній шедевр. Так стінки вийдуть рівніше. При плетінні «мотузкою» виріб буде виглядати витонченіше. Цікаві роботи виходять при використанні різнокольорових трубочок. Закінчивши стінки, не забудьте підклеїти і прибрати зайві сантиметри робочих трубочок, а також підігнути і закріпити стоячки.

5. Кришка плететься аналогічно днищу, після чого теж потрібно зробити загину і зафіксувати кінці трубочок.

6. На завершення шкатулку потрібно покрити безбарвним лаком і прикрасити. Декор можна придумати найрізноманітніший.

Майстер-клас 3: шкатулка своїми руками з кокосового горіха

Необхідні матеріали та інструменти: цільна шкаралупа коксового горіха; великий шматок деревної кори для підставки; ПВА; термопістолет; наждачний папір; невелика меблева ручка; тасьма.

1. Шкаралупу потрібно розділити на дві частини (буде потрібно ножівка по металу): верхня (кришка) - трохи менше, а нижня (місце для зберігання) - більше. Тепер потрібно зробити шкаралупу гладкою, для чого знадобиться наждачка. Щоб конструкція була стійкіше, потрібно зробити поглиблення в шматку кори, а потім приклеїти підставку до нижньої частини кокоса.

Щоб конструкція була стійкіше, потрібно зробити поглиблення в шматку кори, а потім приклеїти підставку до нижньої частини кокоса

2. Тепер покриваємо майбутню шкатулку лаком, морилкою або фарбою-спреєм, щоб надати кокосу потрібний колір.

3. Наостанок, прикручуємо ручку так, щоб було зручно відкривати скриньку (можна в самому верху кришки). Якщо ручка буде збоку, то приклеїти з внутрішньої сторони тасьму, щоб з'єднати верхню і нижню частини.

Майстер-клас 4: килимок з бамбука перетворюється в шкатулку

Необхідні матеріали та інструменти: килимок з бамбука, щільний картон, обробна тканина; тасьма; серветка; ПВА; фарба-спрей або акриловий лак.

1. Спочатку визначтеся з формою бічних сторін, щоб на скриньку вистачило килимка.

2. Бічні сторони вирізаються з щільного картону, після обклеюються обраної тканиною (тільки з внутрішньої сторони шкатулки). Зовні картон потрібно заґрунтувати (біла або інша під колір килимка фарба), після покрити лаком

3. Килимок теж обклеюється тканиною.

4. Склеить між собою підготовлені деталі.

5. Робимо отвір в килимку і протягуємо тасьму, яка буде служити застібкою.

Робимо отвір в килимку і протягуємо тасьму, яка буде служити застібкою

Як бачите, шкатулка своїми руками може стати початком творчого шляху від починаючої умільці до істинної майстрині. Існує безліч способів, як змайструвати і прикрасити цю витончену коробочку. Можна скористатися технікою «декупаж» або «квіллінг», використовувати готові коробочки, бісер, спрей-фарбу, фацетний лак, черепашки і навіть найпростіші макаронні вироби. Все залежить від вашої фантазії. Натхнення вам і нових оригінальних ідей для шкатулок!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com