рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Крок за кроком Керівництво: як зробити бісером браслети

  1. Що вам знадобиться
  2. Крок 1
  3. крок 2
  4. крок 3
  5. крок 4
  6. крок 5
  7. крок 6
  8. крок 7
  9. крок 8
  10. Вуаля! Ви закінчили свій бісером браслет.

Хочете дізнатися більше про мистецтво бісероплетіння

Хочете дізнатися більше про мистецтво бісероплетіння? Крім того, як почати робити власні прикраси з бісеру? Використовуйте наш крок за кроком керівництво нижче про те, як зробити бісером браслети. Наш простий відеоадаптер з бісеру-браслетів допоможе вам розібратися в тому, які необхідні інструменти вам знадобляться, і як вирівняти за високими стандартами.

Що вам знадобиться

як бісероплетіння браслет

як бісероплетіння   браслет

Крок 1

Візьміть срібний дріт 0.5mm. Використання флеш-ризиків обрізає приблизно 5-6cm кабелю.

крок 2

Тепер візьми свій круглі плоскогубці і зігніть кінець дроту 5-6cm, утворюючи невелику петлю. Будь ласка, переконайтеся, що ви залишили невелику кількість кабелю вільним в кінці ланцюга, щоб ви могли повернути його назад на себе і по всій довжині дроту для акуратної обробки.

крок 3

Використання плоскогубці , Натисніть на петлю і утримуйте її на місці, в той час як ваші плоскогубці-ножиці стабілізують ланцюг. Візьміть вільний кінець дроту, який ви завернули, і відкиньте всі надлишки, використовуючи ваші флеш-різаки. Тепер ви повинні бути акуратним контуром в кінці кабелю, що спрощує його отримання і закріплює їх на місці.

крок 4

Додайте обраний кульку на маленьку довжину проводу. Щоб закріпити кульку повністю на місці з обох сторін кабелю, все, що вам потрібно зробити, це створити ще один цикл.

крок 5

Використовуючи плоскогубці круглого носа, створіть петлю в кінці дроту, щоб трохи прокласти дріт поруч з бусиной, щоб закріпити її. Плоскогубці-ножиці для бекаса - відмінний інструмент для сплющивания вашої петлі на місці і підтримки її, коли ви обмотує дріт навколо ваших круглих плоскогубців.

крок 6

Тепер було б краще, якби у вас була одна намистина на місці з невеликою довжиною проводу, що проходить через неї, закріпленої з обох кінців двома дротяними обгорнутими петлями. Повторіть цей процес для інших ваших бусинок.

крок 7

Після того, як ви завершили кроки 1 через 6, тепер ви готові зібрати свій бісером браслет. По-перше, візьміть ваш срібний перемикач і прикріпіть до нього кільце стрибка. Коли кільце стрибка відкрито, підключіть його до борту з іншого боку. Повторіть процес прикріплення стрибаючих кілець до тих пір, поки ви не зберете свій браслет з бісеру до необхідної довжини.

крок 8

З вашим бісером браслет на те, що вам підходить, тепер ви можете додати останнє кільце стрибка, щоб прикріпити обруч. Переконайтеся, що тепер ви перевірили довжину браслета, коли були додані обидва перемикача та обруча.

Вуаля! Ви закінчили свій бісером браслет.

Тепер, коли ви освоїли основне мистецтво виготовлення браслетів з бісеру, ви можете експериментувати з різними варіаціями, намистинками і застібками допомагаючи вам створювати унікальні прикраси.

PS Royi Sal Jewelry, як десятирічний лідер в області дизайну і виробництва ювелірних виробів зі срібла, запрошує вас скачати наш останній журнал тут і прибуток від виняткових ювелірних прикрас за доступними цінами ви знайдете в журналі. Натисніть тут, щоб завантажити його зараз.

Хочете дізнатися більше про мистецтво бісероплетіння?
Крім того, як почати робити власні прикраси з бісеру?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com