рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Голки для рукоділля. Гобеленова, вишивальна голка для бісеру, голка для вовни. підібрати голку

  1. Голки для рукоділля
  2. гобеленові голки
  3. Підбір гобеленової голки
  4. Гобеленові голки з золотим і платиновим напиленням
  5. бісерні голки
  6. Голки для вишивання шерстю

Голки для рукоділля

вишивальні голки

Вишивальні голки мають маленьке вушко і гострий кінчик. Ці голки мають нумерацію від 1 до 12. При вишиванні хрестиком ними зручно робити стібок "назад голку" і ранцузскіе вузлики.

гобеленові голки

Гобеленові голки мають велике вушко і тупий кінчик. Ці голки відмінно підходять для вишивання хрестиком, тому що легко проходять через канву, не пошкоджуючи її. Довге вушко голки призначене для того, щоб вставляти нитки в кілька додавань, комбіновані з металликом. Гобеленові голки мають нумерацію від 13 до 28.
Перевірити відповідність голки для вишивання і канви можна самому. Якщо голка без нитки при проколюванні розширює відстань між нитками канви, значить голка занадто товста. Якщо голка легко прослизає, зовсім не затримуючись, значить голка занадто тонка.

Підбір гобеленової голки
Канва Розмір голки Aida 8 20, 22 Aida 11 22, 24 Aida 14 22, 24, 26 Aida 16 24, 26 Aida 18 24, 26 Aida 20 26 Hardanger 22 26, 28 Lugana 25 26 Ewenweave 25-28 26

двостороння голка

Двостороння голка - це голка, довше звичайної, з отвором посередині. Ця голка зручна для вишивання двома руками (одна рука зверху п'ялець, інша рука - знизу) і дозволяє проколювати тканину, не перевертаючи голку. До такої голці потрібно звикнути, але якщо Ви її "освоїте", то зекономити багато часу і процес вишивання піде набагато швидше.

Гобеленові голки з золотим і платиновим напиленням

Платинові голки виготовляють з нержавіючої сталі. Потім голку покривають тонким шаром платини. Такі голки менше окислюються, тому не залишають плям на тканині. Покриття з платини зменшує тертя при проходженні голки через тканину.

Голки з позолоченим вушком мають хромовану поверхню. Таке вушко краще видно і нитку в нього всунути простіше. Бувають голки повністю позолочені. Такі голки, як і платинові, менше окислюються, зменшують тертя при проходженні голки крізь тканину.

бісерні голки

Бісерні голки дуже тонкі і мають вушко такої ж товщини, як і сама голка. Це зроблено спеціально для того, щоб голка безперешкодно проходила в дірочку бісеренкі.

Голки для вишивання шерстю

Такі голки досить товсті з великим отвором для нитки, з тупим кінчиком.


Подивіться пропозиції нашого інтернет-магазину. Можливо Ви підберете у нас саме ту голку, яку шукали. І вона стане Вашою помошница в приємні хвилини за рукоділлям.
My HOBBY Shop
www.myhobbyshop.ru - інтернет-магазин рукоділля

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com