рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як сплести кольє з бісеру в техніці куміхімо. Майстер клас

Пора-пора готується до нового весняно-літнього сезону, радувати себе модними нарядами і аксесуарами. Так, прикраси - це неймовірне зброю краси і стилю, яке здатне змінювати образ. Ну а авторські прикраси своїми руками - це завжди неповторна індивідуальність, до якої, в кінцевій результаті, ми все і прагнемо, чи не так?

Отже, щоб бути схожою на інших модниць, не завадить парочка цікавих кольє з бісеру, наприклад, виконаних в техніці куміхімо. Заумне назва японського рукоділля передбачає особливий метод плетіння бісерного джгута за допомогою пристосування, яке легко зробити самостійно з звичайного картону. А ось бісерний шнур виходить дійсно незвичайний. Втім, якщо ви не знайомі в технікою куміхімо, то вам краще подивитися майстер-клас з плетіння джгута з бісеру, який підготувала для своїх читачів Ema Kilroy. Ema якраз відноситься до тих дизайнерам прикрас своїми руками, які не бояться експериментувати, поєднуючи різні кольори і фактури. Для своїх кольє вона вибирає не тільки цікаву високоякісну фурнітуру, а й чудові скляні намистини. Подивитися докладно, як зробити кольє з бісеру в техніці куміхімо ви можете на сторінках блогу "Art bead scene".

Як сплести кольє з бісеру в техніці куміхімо. Майстер клас

Ну а авторські прикраси своїми руками - це завжди неповторна індивідуальність, до якої, в кінцевій результаті, ми все і прагнемо, чи не так?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com