рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як підняти самооцінку - красиві фото

  1. Чому жінка повинна мати свої свіжі красиві фотографії
  2. Як зробити найбільш вдалі фотографії
  3. Якщо вам не подобається ваше обличчя на фото

Привіт вам, мої милі читачки!

Я вже багато говорила про самооцінку, і навіть готую на цю тему цілий курс. Швидше за все, цей курс буде безкоштовним, тому підпишіться на розсилку у ВКонтакте , або в Telegram , або по емейл , Щоб його не пропустити.

А сьогодні хочу розповісти про один з найшвидших і ефективних способів підвищення самооцінки - красивих фотографіях. І про те, як зробити, щоб вони виходили у вас красивими мало не з першого разу.

Зі свого особистого досвіду я давно зробила висновок, що якщо у жінки немає або майже немає своїх фотографій на сторінці, то скоріше за все вона себе не любить. Їй не подобається як вона виходить на фото, тому що їй здається, що вона страшна. У кращому випадку вона викладає свої фото збоку і зі спини. Ну максимум з закритими очима. Читайте статтю далі, і дізнаєтеся що робити, якщо ви собі не подобаєтеся на фото.

Чому жінка повинна мати свої свіжі красиві фотографії

  • красиві фоточки допомагають вам по-справжньому закохатися в себе. Я поки сама не спробувала - навіть не думала, що це настільки важливо;

  • некрасиві фото, на яких ви собі не дуже сильно подобаєтеся, опускають вашу самооцінку набагато сильніше, ніж ви думаєте. Тому їх все бажано видалити і ніколи про них не згадувати;

  • якщо ви незаміжня, то красиві фото не тільки піднімуть вашу самооцінку. Це найкраща інвестиція, яку ви можете зробити в своє особисте життя! І окупається ця інвестиція швидше за все. Чоловік не напише жінці повідомлення, якщо йому не сподобалися її фото. Найприкріше, коли проблема не в її зовнішності, а всього лише в тому, що вона сфотографувалася з невдалого ракурсу або на фото у неї було сумний настрій і сумні очі;

  • якщо ви зараз в розставанні або у вас пауза у відносинах, а ви хочете викликати емоції в колишньому чоловікові - зробіть красиву фотосесію, сплеск уваги до вас швидше за все забезпечений! Про паузі у відносинах докладніше читайте тут ;

  • якщо ви в стосунках або заміжня - красиві фото дозволять вам не втрачати впевненості в собі, збирати лайки і компліменти від інших чоловіків, що змусить вашого чоловіка більше вас цінувати і пишатися, раз інші захоплюються.

Про паузі у відносинах докладніше читайте   тут   ;   якщо ви в стосунках або заміжня - красиві фото дозволять вам не втрачати впевненості в собі, збирати лайки і компліменти від інших чоловіків, що змусить вашого чоловіка більше вас цінувати і пишатися, раз інші захоплюються

Як зробити найбільш вдалі фотографії

Якщо у вас з цим теж проблема, як була колись у мене - поділюся своїм досвідом, щоб ви набагато швидше дійшли до цього всього, чим свого часу я.

  1. Для початку порепетіруйте пози, які показують вас у вигідному ракурсі. Введіть в гуглі «кращі пози для фотографій» і знайдете багато цікавого. У правильному ракурсі можна практично будь-яку сфотографувати красиво. Зверніть увагу на погляд, вираз обличчя, положення губ, рук і ніг, розворот особи і тіла до камери. Від цього залежить, як ви будете виглядати на фото: товщі або стрункішою, вище або нижче, а при фотографуванні знизу майже у всіх з'являється друге підборіддя.

  2. Потім візьміть подругу і подурачьтесь перед камерою. Можете навіть надіти щось красиве, а якщо ще й макіяж зробите - буде зовсім чудово.
    Важливо також хороше освітлення, щоб під очима не було тіней. Найпростіший варіант - вечірнє або ранкове сонце.
    Зробіть побільше кадрів в різних позах, що не менше 200-300, і виберіть 2-3 вдалих - саме в цьому секрет відмінної фотосесії.

  3. Необов'язковий, але дуже бажаний крок: зверніться до недорогого фотографу. Найкраще звичайно до професіонала. У досвідчених фотографів очей крутив, в якому ракурсі і з якого боку можна подати кращі сторони людини. Але і непрофесійні фотографи можуть бути не гірше. При виборі головне - щоб вам дуже подобалися фотографії з його портфоліо, і колірна гамма влаштовувала.

Я люблю фотографії кольору «вирви око». Щоб якщо море - то ядерно-бірюзове, небо - яскраво-блакитне, трава - супер-зелена. І я шукаю серед фотографів, у яких фото в портфоліо в цій гамі. Але є безліч фотографів, які працюють в більш спокійних і натуральних тонах. Шукайте своє.

І пам'ятайте: не буває поганих моделей, бувають погані фотографи! Якщо вам не подобаються фото - значить ви не знайшли ще свого фотографа, який би правильно вас відчув і подав.

Якщо вам не подобаються фото - значить ви не знайшли ще свого фотографа, який би правильно вас відчув і подав

Бонусна рекомендація.
Якщо ви в стосунках або заміжня - заведіть сімейне хобі: нехай чоловік вас фотографує. Особливо якщо у нього є хоч якась зацікавленість в цьому.

Ми з чоловіком так і зробили. У мене валявся професійний дзеркальний фотоапарат, і в один прекрасний день чоловік раптом зацікавився ним, вже не пам'ятаю як так вийшло. Пару днів вивчав, як ним користуватися, а потім ми стали шукати красиві місця і фотографувати мене там. У нього відмінно вийшло. Результат - моє фото на обкладинці цієї статті. Класно ж?

З обробкою фотографій не стали морочитися - я просто замовила художню обробку у професійного ретушера. Тепер у нас фоточки - вищий клас, і дуже недорого, а якщо ви можете обробляти їх самі - то взагалі буде безкоштовно.

Якщо у вас ще й діти є, то різноманітних ідей ви зможете придумати мільйон. Адже чоловік буде знімати не тільки вас, але і дітей, і вас з дітьми, і дитина може знімати вас з чоловіком. А якщо у вас є ще й собака, то вона зможе зробити вашу сімейну фотографію)))))

Якщо вам не подобається ваше обличчя на фото

Тут є два Лайфхак.

По-перше, варто навчитися робити гарний макіяж. На ютубі мільярди відео на цю тему, впорається будь-який, я так і навчилася. Месяцок потренуєтеся - і буде відмінно.

По-друге, проблема може бути в виразі обличчя, опущених бровах і куточках губ, холодному злісного погляду. Тут вже глибинну причину знайти і вирішити не так легко, але для швидкого результату потренируйтесь перед дзеркалом робити особа простіше, уявляйте як ви дивитеся на самого близького і кохану людину, і погляд сам собою потеплішає.

Я знаю жінок, яким допоміг простий татуаж брів. Свої брови у них були сумні і особа через це виглядало старше і непривітно, а татуаж все повністю змінив.
Можна обійтися без татуювань і просто намалювати нові брови олівцем :)

Крутий біотатуаж брів на відео! Волоски ніби справжні ... Жінка помолодшала відразу років на 10. Чи згодні?

Класно ж?
10. Чи згодні?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com