рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Макс Сосновський Фізрук до і після шоу: як змінилося життя моделі, Топ-модель по-українськи, Київ днем ​​і вночі, Оглядач

Одним з найпопулярніших проектів на сучасному українському телебаченні є реаліті "Топ-модель по-українськи".

Його учасники отримують можливість працювати з найкращими модельними компаніями і в підсумку підкорити світ високої моди. Багато з них скористалися шансом і вже досягли успіхів і працюють з кращими представниками fashion-індустрії.

В рамках рубрики "До / після шоу" "Обозреватель" пропонує дізнатися, як склалася доля учасника четвертого сезону "Топ-моделі по-українськи" на Новому каналі Максима "фізрук" Сосновського.

Одним з найпопулярніших проектів на сучасному українському телебаченні є реаліті Топ-модель по-українськи

Макс Сосновський

Прес-служба "Нового каналу"

До участі в проекті Максим працював учителем фізкультури в одній з київських шкіл. Модельного досвіду у хлопця не було, однак він все одно був упевнений, що зможе домогтися успіху в цій сфері. У десятому ефірі "Фізрук" довелося покинути модельне реаліті, проте це не завадило йому рухатися до успіху.

Про те, в яких проектах зараз задіяний Макс Сосновський і як реаліті "Топ-модель по-українськи" змінило його життя, читайте в ексклюзивному матеріалі "Обозревателя".

- З якою метою Ви прийшли на проект?

- Я прийшов на проект, щоб змінити свою нецікаве життя. Довгий час прокидався і засинав з думкою: що зі мною не так? Чим (і навіщо) я займаюся? Мене дратувало фізкультурну освіту, школа, танці. Майбутнє здавалося безпросвітним. Загалом, відчував, що перебуваю не на своєму місці. Довго думав, як би все змінити. І пішов на кастинг. І все дійсно змінилося.

Макс Сосновський

Прес-служба "Нового каналу"

- Найяскравіші моменти проекту.

- Мені дуже подобалися годинник перед випробуваннями та після них. Спочатку тебе кудись везуть, ти хвилюєшся, смакує. Потім нерви-нерви-нерви. А потім ви видихаєте, їдеш додому, обговорюєш з хлопцями фотосесію або дефіле. Я дуже сумую за цим часом. Це був якийсь табір для дорослих. І, напевно, найкращий час в моєму житті. Було круто все: навіть ходити в туалет по черзі (вбиралень в модельному домі кілька, але учасників на перших тижнях все одно більше). Зараз зі сміхом згадую, як ми намагалися будувати переможні стратегії, і як вони з тріском провалювалися.

- Що було найважчим під час участі в шоу?

- Я двічі був в номінації. І це були найскладніші моменти на проекті. У перший раз за право залишитися в реаліті я боровся з Лізою, з якої тоді зустрічався. Другий - з кращим другом Сергієм Стоуном. І це було жахливо. Від всього іншого я кайфував.

- Чи підтримуєте Ви спілкування з колегами по проекту або зоряними наставниками?

- Як не дивно, я спілкуюся майже з усіма. Відразу після закінчення проекту ми дуже дружили. Зараз зустрічаємося рідше. Просто життя у всіх б'є ключем. І не вистачає часу на якісь тусовки. Але ми завжди на зв'язку онлайн. З експертами іноді листуюся в соцмережах. Коли мені потрібні були поради і консультації Алли Костромічева і Кістки Боровського, вони без проблем мені допомогли. І я знаю, що можу розраховувати на підтримку всіх експертів.

Макс Сосновський

Прес-служба "Нового каналу"

- Чи виправдалися Ваші очікування від участі в шоу?

- Вони не те, що виправдалися. Я про таке навіть не мріяв! Взяв від проекту все, що зміг. Нарешті почав займатися улюбленою справою, продовжую зніматися. Дуже люблю камеру. Іноді здається, що коли режисер каже: "Розгін", я стаю суперлюдина, і можу ходити крізь стіни. Чесно: я прокидаюся щоранку і думаю: "Невже все це відбувається зі мною?" Завдяки проекту моя життя повернулося на 180 градусів. Я навіть почав святкувати свій другий день народження: 26 березня. День, коли я пройшов телекастинг "Топ-моделі по-українськи".

Макс Сосновський

Прес-служба "Нового каналу"

- Як змінилося Ваше життя після участі в проекті / чим займаєтеся на даний момент?

- Зараз я знімаюся в серіаліті "Київ днем ​​і вночі". Сезон з моєю участю вийде восени на Новому каналі. Так що не пропустіть! Я буду палити! Плюс, трохи працюю моделлю. А ще готую свій персональний проект, скоро представлю його. "Топ-модель по-українськи" дає величезні можливості. І то, чи зможеш ти ними скористатися, залежить тільки від тебе. Хочешь изменить жизнь? Тоді вистачить нити! Підніми свою попу з ліжка, витри ніс, відкинь пульт від телевізора або мишку від комп'ютера і почни вже щось міняти!

Макс Сосновський в серіаліті "Київ днем ​​і вночі"

Прес-служба "Нового каналу"

Відзначимо, що п'ятий сезон реаліті "Топ-модель по-українськи" вийде на Новому каналі вже восени 2018 року.

Раніше "Обозреватель" писав про те, як склалася доля героїні першого сезону проекту "Від пацанки до панянки" Юлії Чайки.

Найкрасивіші фото зірок, моделей і актрис - в нашому Instagram .

З якою метою Ви прийшли на проект?
Довгий час прокидався і засинав з думкою: що зі мною не так?
Чим (і навіщо) я займаюся?
Що було найважчим під час участі в шоу?
Чи підтримуєте Ви спілкування з колегами по проекту або зоряними наставниками?
Чесно: я прокидаюся щоранку і думаю: "Невже все це відбувається зі мною?
Хочешь изменить жизнь?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com