рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сольовий скраб для волосся

  1. Користь сольового скрабу для шкіри голови і волосся
  2. Рекомендації і запобіжні заходи
  3. Рецепти сольового скрабу для волосся в домашніх умовах

Зміст статті

Багато хто вважає, що догляд за волоссям - це клопітка справа, що потребує великих грошових витратах і часу.

Звичайно, якщо відвідувати салони краси, то не обійдеться без значних витрат, але у наших бабусь не було такої можливості, а ось їх волосся завжди виглядали розкішно і доглянуто.

Звичайно, якщо відвідувати салони краси, то не обійдеться без значних витрат, але у наших бабусь не було такої можливості, а ось їх волосся завжди виглядали розкішно і доглянуто

Народна мудрість має широкий арсенал рецептів, що дозволяють зберегти красу і блиск волосся. Одним з таких став сольовий скраб для голови.

Думка, що морська сіль краще, має місце бути, але в домашньому догляді це не має принципового значення, тому робити сольовий скраб для волосся можна і зі звичайної солі.

Користь сольового скрабу для шкіри голови і волосся

Користь сольового скрабу для шкіри голови і волосся

У морській солі знаходиться безліч мікроелементів, таких як цинк, селен, залізо, натрій, кальцій і йод. Скраб для голови з солі дозволяє нормалізувати баланс жиру в шкірі, і при високій жирності волосся - це справжній порятунок.

Використовуючи сіль в якості скрабу, ви зможете налагодити кровообіг в шкірних клітинах голови, прискорюючи обмін клітин. У них починає надходити більша кількість кисню, завдяки чому прискорюється процес зростання.

Крім того, сольовий скраб для волосся дозволяє прибрати ороговілий шар шкіри, залишки косметичних засобів і пил, які мають властивість накопичуватися. При втиранні в шкіру голови, сіль чудово очищає і дозволяє впоратися з лупою.

Скраб з солі для волосся дозволяє впоратися з такою неприємністю, як жирне волосся, підсушуючи їх і шкірний покрив голови.

Пілінг з солі сприяє прискоренню регенерації клітин, приводячи шкіру голови, в тонус, надаючи на неї в цілому позитивний вплив. Як ви можете помітити, сольовий скраб для голови здатний впоратися з безліччю проблем, роблячи шкіру і волосся здоровими і розкішними.

Чому роблячи скраб з сіллю для волосся краще використовувати дрібну сіль? Причина дуже проста, великі кристали солі можуть пошкодити шкірний покрив, ставши причиною утворення ран.

Зазвичай, в аптеці, супермаркеті або магазині можна придбати сіль морську дрібного помелу, однак якщо ви не змогли знайти її, то подрібнити кристали можна прямо вдома.

Рекомендації і запобіжні заходи

Рекомендації і запобіжні заходи

Перш ніж втирати сіль у волосся, необхідно знати ряд нюансів, з якими ми пропонуємо ознайомитися. Якщо у на голові є подряпини, ранки та інші пошкодження, то скраб з солі для волосся категорично заборонений, так як при попаданні солі в пошкоджену область виникає роздратування, печіння і загальний дискомфорт.

При чутливій шкірі сольовий скраб для волосся в домашніх умовах використовується акуратно. Якщо при нанесенні солі на область голови у вас виникли неприємні відчуття, то краще змити скраб водою.

Як часто можна сіль втирати в коріння волосся? Використовувати сольовий скраб для шкіри голови часто, також не бажано. Проводити процедуру можна раз в декілька тижнів, якщо ж шкіра жирна, то раз на тиждень.

Ідеальним варіантом є зробити курс з 3-6 процедур, після чого зробити перерву в три-шість місяців. Сіль під час скрабу рекомендується наносити тільки на змочені водою волосся, і ніколи не на сухі.

Рецепти сольового скрабу для волосся в домашніх умовах

Рецепти сольового скрабу для волосся в домашніх умовах

Якщо ви вирішили приготувати сольовий скраб для шкіри голови, рецепти його досить прості для домашнього приготування.

Умовно всі сольові сркаби можна розділити на два типи:

  • очищаючі - мають відлущуючий ефект, прибирають жирний блиск з волосся;
  • відновлюють довжину волосся - підсилюють ріст волосся, прискорюють процес відновлення.

Готувати сольовий скраб для шкіри голови необхідно спираючись на тип і структуру волосся. Для приготування універсального скрабу вам потрібно наступне: 50 г глини блакитного кольору розвести у воді і додати ½ ложки столової подрібненої морської солі.

Склад слід добре перемішати і намазати на вологі, підсушені волосся по лінії проділу. Шкіру голови обробляємо легкими масажними рухами і змиваємо залишки суміші теплою водою.

Використовуючи скраб для голови з солі для жирної шкіри можна запобігти жирний блиск волосся і посприяти загальному оздоровленню.

Якщо у вас пересушені, ламке волосся, то можна приготувати скраб відрізняється зволожуючими властивостями. Для цього половину склянки морської солі змішуємо з дрібно посіченими листочки алое-вера.

Після нанесення такого скрабу волосся стає блискучим, легкими і слухняними. Крім алое-вера, для такого скрабу також можна використовувати каріте, кокосове масло або оливкова олія. Замість шампуню рекомендується використовувати натуральний мильний горіх для волосся .

Як масажу можна скористатися і чистої морською сіллю. Змочіть її в воді і нанесіть на шкірний покрив голови. Тривалість масажу індивідуальна, але приблизно цей час становить не більше десяти хвилин.

Сіль сприяє оновленню клітин шкіри, а що входять до складу солі мінерали сприяють регенерації і живлять коріння волосся.

Сольовий скраб для волосся в домашніх умовах може бути спрямований на харчування і відновлення. Якщо сухе волосся, то рекомендується додати до солі продукти з молока. Це може бути йогурт, кефір або сметана, в яку додана сіль морська.

Сольовий скраб для шкіри голови також сприяє посиленню росту волосся. Для того щоб зробити таку маску-скраб, рекомендується змішати морську сіль або звичайну кухонну сіль з настоєм березових бруньок або кропиви. Наносити такий склад потрібно на шкіру голови і втирати, здійснюючи масажні рухи.

Після нанесення складу потрібно залишити маску приблизно на шість хвилин і змити теплою водою. Щоб така маска мала поживними властивостями, в неї можна додати ложку столову меду, розігрітого попередньо на водяній бані. А якщо влити в маску яєчний жовток, то одночасно з скрабірующімі властивостями, ви отримаєте прекрасне миючий засіб.

Жовток в складі масок або скрабів дозволяє поліпшити зовнішній вигляд волосся, надаючи їм блиск і доглянутий вигляд. Всі ці скраби легко приготувати вдома, а ефект від них, як після дорогої процедури в салоні.

Чому роблячи скраб з сіллю для волосся краще використовувати дрібну сіль?
Як часто можна сіль втирати в коріння волосся?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com