рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Різне - [вирішено] Відновлення даних на ноутбуці Acer Aspire 5680


Провізор


Повідомлення: 244
Подяки: 6


профіль | Надіслати PM | Цитувати

Днями в руки потрапив ноутбук Acer Aspire 5680, операційна система WinXP PRO SP2 Media Center Edition (eng). При завантаженні Windows, з'являвся синій екран і ноут автоматично перезавантажувався, аналогічна ситуація відбувалася при спробі завантажитися в безпечному режимі. Стандартна утиліта відновлення (Alt + F10) не працює.
Господар ноута сказав, що на ноут є віруси.Било прийнято рішення перевірити і видалити віруси за допомогою Kaspersky Rescue Disk 2008 (бази за квітень). Завантажив Rescue Disk, перевірив всі диски, антивірус знайшов 2 вірусу, однак видалити їх не зміг. На тому ж Rescue Disk є файловий менеджер, відкрив його, побачив 3 розділи: перший, судячи з усього, є тіньовим розділом (для відновлення ОС), другий власне диск з ОС, третій диск з даними. Так ось, через файловий менеджер вручну віруси теж не видаляються я (видає помилку записи).
Виникли підозри, що на жорсткому диску пошкоджені розділи. Жорсткий диск був поміщений в кейс і підключений по USB до стаціонарного комп'ютера. При підключенні до ПК Windows його визначає, але прочитати вміст не може, видаючи повідомлення про необхідність форматування жорсткого диска. Далі запустив R-Studio і поставив на сканування, результати см. Рис. 1. Далі скористався утилітою Test Disk, натиснув Analyse, з'явилося повідомлення Partition: Read Error. Натиснув Quick Search, результат рис.2., При глибокому пошуку (Deeper Search) аналогічна ситуація.
Власне завдання, хоча б скопіювати дані з HDD або краще відновити розділи.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com