рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Народжені 23 жовтня: який знак зодіаку, характеристика чоловіків і жінок, знамениті люди

  1. Як точно визначити знак
  2. Опис народжених 23 жовтня
  3. Чоловік-Терези і його характер
  4. Витончена жінка-Терези
  5. Характер чоловіка-Скорпіона
  6. Характеристика жінки-Скорпіона
  7. Покликання і побудова кар'єри
  8. Дружба, любов і шлюб
  9. Здоров'я і основні захворювання
  10. Знамениті люди- «прикордонники»

Зазвичай людина точно знає під яким знаком зодіаку він народився Зазвичай людина точно знає під яким знаком зодіаку він народився. Але в астрології існують перехідні періоди або спірні дні. Такими є добу, які можна віднести відразу до двох сусідніх знаків зодіакального кола. У число цих днів входить 23 жовтня, знак зодіаку якого, за одними астрологічним даними, потрапляє під правління Терезів, за іншими - Скорпіона.

Як точно визначити знак

Люди, народжені на стику правління зодіакальних знаків, в астрології називаються «прикордонниками». Щоб точно визначити, який у народжених 23 жовтня знак зодіаку - Терези або Скорпіон, астрологи склали таблицю, в якій вказали точний час закінчення впливу одного знака і початку правління іншого.

Для визначення свого зодіакального знака народженому в прикордонні жовтневі добу потрібно звірити дату і час свого народження з таблицею, де спочатку треба знайти свій рік народження, а потім зіставити його з зазначеним праворуч годиною. Якщо людина з'явилася на світ до зазначеного часу, то його знак - Ваги, після - Скорпіон.

Час народження Рік народження 1966 1970, 1999, 2003 1 1962, 1995 2 1954, 1958, 1991 3 1950, 1983, 1987 4 1946, 1979 5 1942 року, 1971, 1975, 2004, 2008 6 1967, 2000. 7 1963 1992 року, 1996 8 1955, 1959, 1988 9 1951, 1984 10 1947 1976, 1980, 2009 11 1943 року, 1972, 2005 12 1968, 2001. 13 1964 1993, 1997 14 1956, 1960, 1989 15 1952 1985 16 1944, 1948, 1969 1977, 1981, 2010 17 1973 2006 18 2002 19 1961 1965, 1994, 1998 20 1957 1990 21 1953 1982, +1986 22 1945, 1949, 1978 23 1941 1974, 2007

Опис народжених 23 жовтня

І Ваги і Скорпіон в рівній мірі зробили свій вплив на всіх, хто народився двадцять третього жовтня (по-українськи - жовтня) І Ваги і Скорпіон в рівній мірі зробили свій вплив на всіх, хто народився двадцять третього жовтня (по-українськи - жовтня).

Завдяки такій солідарності сузір'їв людина, народжена в цю добу, відрізняється рішучістю і сприйнятливістю. Його глибоко зворушує все, що відбувається навколо, і, даючи оцінку подіям, він зазвичай керується інтуїцією. У ньому поєднуються емоційність і чарівність з хорошою самодисципліною і великою силою волі. Людина, що народилася в прикордонні добу, здатний багато і напружено працювати, а також досить легко налагоджувати контакти з іншими людьми, причому ці зв'язки дуже допомагають йому в житті. За вдачею така людина ентузіаст і романтик, але у важкі часи його завжди виручає природний прагматизм і життєва кмітливість.

У народженого 23 жовтня дивовижна життєстійкість. Крім того, йому властиві правдивість і безстрашність, а також наполегливість. Практично в будь-яких конфліктних ситуаціях ця людина здатна дати відсіч ворогам, а його завзятість стає особливо явним в хвилини небезпеки, коли немає іншого захисту.

Якщо у народженого в прикордонний день виникає інтерес до чого-небудь, то він стає дуже рішучим, так як чітко поставлена ​​мета завжди пробуджує його честолюбство. Часом він здається поривчастим і неспокійним, але ці риси характеру нерозривно пов'язані зі щедрістю і добротою людини.

Зазвичай народжений двадцять третього жовтня добре поінформований, але при цьому прагне дізнатися ще більше. Так як в ньому присутнє бажання звернути на себе увагу оточуючих, то йому необхідно постійно розвивати і навіть виховувати свій інтелект.

Характерною особливістю людини, яка народилася в цей день, є схильність до самоїдства Характерною особливістю людини, яка народилася в цей день, є схильність до самоїдства. Часом, після вчинення будь-якого вчинку, народжений на стику впливу двох знаків зодіаку може годинами сидіти і прокручувати в голові все, що відбулося, кожен раз знову і знову аналізуючи ситуацію і свої дії, намагаючись переконатися, що все було зроблено найкращим чином. Варто відзначити, що на подібні сумніви йде велика частина часу цю людину.

Але все не настільки погано, як може здатися. Безліч протиріч має і позитивні сторони. На думку астрологів, найчастіше народився в перехідні добу наділений великими талантами, які можуть бути розкриті практично в будь-якій сфері діяльності.

Народжений двадцять третього жовтня - дуже вправний коханець, який, на жаль, схильний до періодів мінливості в сексуальному плані. Це відбувається через властивої йому підвищеною любвеобільності і сильної тяги до плотських утіх. З цієї причини такій людині краще шукати можливості для самовираження в професіях, пов'язаних з творчістю, адже в богемному середовищі подібна поведінка засуджується не так строго, як в звичайному суспільстві.

Незважаючи на пристрасть до сексу, який народився в прикордонний період дуже ранимий і чутливий. Він готовий ощасливити всіх людей, які його оточують, чекаючи такого ж ставлення від них. Через це народжений 23 жовтня часто буває обдурять у своїх очікуваннях.

У людини, що з'явився на світ під впливом Терезів і Скорпіона, яскраве творче уяву. Він дуже активний і емоційний, але іноді пережиті розчарування підсилюють його нетерпіння і навіть викликають невдоволення.

Чоловік-Терези і його характер

Чоловіка, який народжений 23 жовтня і по гороскопу є Терезами, можна охарактеризувати приблизно так:

  1. Він користується повагою оточуючих людей, так як справедливий і вимогливий.
  2. У колективі ця людина часто займає місце лідера, але ніколи не робить нічого такого, що перечити б його характеру. Йому нескладно поступитися головну роль більш напористому і амбітному людині, залишаючись при цьому неформальним лідером.
  3. Ця людина ретельно стежить за своєю зовнішністю і вміє добре виглядати. Чи не менше уваги він звертає і на зовнішність оточуючих його людей.
  4. Представник цього знака ранимий і уразливий, іноді занадто. Він може не показувати виду і не висловлювати претензій, але в разі, коли з ним хтось поступив несправедливо, чоловік-Терези буде пам'ятати про це дуже довго.
  5. Цей чоловік трохи інфантильний, а тому іноді поводиться, як дитина, навіть ставши дорослим.

Витончена жінка-Терези

Представниця прекрасної статі, що відноситься до зодіакальним знаком Терезів - яскрава натура. Її можна впізнати серед багатьох за такими характеристиками і якостями:

  1. Вона дуже товариська і здатна кілька годин поспіль підтримувати приємну бесіду.
  2. Ця дама розважлива і здатна самостійно приймати складні рішення, але все одно була б рада мати поруч із собою сильного чоловіка-партнера.
  3. Жінка-Терези вміє доглядати за собою, а тому дуже турбується про свою зовнішність. Вона може годинами доводити до досконалості свій зовнішній вигляд перед дзеркалом.
  4. У будинку представниці Терезів завжди панує приємна атмосфера, що розташовує до спілкування і відпочинку. Можливо, що зовні інтер'єр нічим не примітний, але милі штучки створюють затишок.

Характер чоловіка-Скорпіона

Чоловік, народжений під знаком Скорпіона, на думку астрологів, наділений самим прямим і рішучим характером. Крім того, йому властиві такі риси характеру:

  1. Схильність довіряти собі набагато більше, ніж будь-кому.
  2. Погляди цієї людини відрізняються критичністю. Але все ж він не песиміст, а, скоріше, реаліст, тому Скорпіон з натхненням візьметься за проект, який вважатиме успішним.
  3. Спілкуватися з чоловіком цього знака непросто, так як вона може бути раптовою і може висловлювати вголос навіть неприємні для опонента думки.
  4. Зовнішність у цієї людини приваблива. Красива постава і гордо піднята голова завжди виділяють його з натовпу.
  5. У Скорпіона пристрасна і темпераментна натура. Він повністю занурюється в особисті відносини. Втім, в роботу він йде з таким же натхненням.

Характеристика жінки-Скорпіона

Дама, народжена під знаком Скорпіона, завжди виділяється на тлі навколишніх з наступних причин:

  1. Леді-Скорпіон здатна закрутити голову відразу декільком представникам сильної статі одночасно, але при цьому так і не зробити вибір на користь будь-кого з них.
  2. Ця жінка не призначена для рутинної роботи. Зайнявши керівний пост, вона запальна, але відхідливі. Працювати з нею хоч і складно, але цікаво.
  3. Жінці-Скорпіону просто життєво важливо бути в центрі загальної уваги, будь це скромний дівич-вечір або багатолюдна шикарна вечірка. Знайти цю даму в натовпі не складе труднощів, адже вона буде першою в суперечках і сварках, в колі танцюючих і, звичайно, в оригінальності самовираження.

Покликання і побудова кар'єри

З великим успіхом людина, народжена 23 жовтня, може працювати в тих сферах діяльності, які пов'язані з суспільними відносинами З великим успіхом людина, народжена 23 жовтня, може працювати в тих сферах діяльності, які пов'язані з суспільними відносинами. Якщо він зуміє реалізувати свій природний потенціал і стати лідером, то перед ним відкриються широкі можливості.

Який народився в прикордонні добу жовтня особливо підійдуть професії з галузі освіти або ж суто ділова кар'єра, а також з цієї людини може вийти прекрасний юрист.

Народжений 23 жовтня має артистичністю і любить драматизувати свої переживання. Саме з цієї причини йому варто спробувати свої сили в шоу-бізнесі. Не виключено, що яскрава уява вийде застосувати в кіномистецтві або ж в області реклами.

Завдяки сильному почуттю боргу і прагненню піклуватися про близьких ця людина цілком може стати хорошим лікарем, соціальним працівником.

Дружба, любов і шлюб

Чутливість і емоційність, властиві людині, народженій в прикордонні добу правління Терезів і Скорпіона, підкреслюють романтичний склад його характеру Чутливість і емоційність, властиві людині, народженій в прикордонні добу правління Терезів і Скорпіона, підкреслюють романтичний склад його характеру.

Таку людину приваблюють сильні особистості, хоча він і сам здатний на бурхливі почуття і навіть схильний драматизувати свої переживання через любов.

На жаль, часом відносини з близькими у нього псуються через властивих представнику прикордонних доби жовтні змінило настрої.

Однак він здатний виявляти турботу і співчуття. Для нього дуже важливі відданість і вірність, які ця людина часом мимоволі приховує за манерою командувати і демонструвати свої сильні якості.

Виходячи з того, до якого саме знаку зодіаку відноситься людина, можна зрозуміти, з ким він найбільш сумісний.

Якщо з'ясується, що зодіакальним знаком народженого 23 жовтня є Ваги, то любовні відносини у нього можливі з Водолієм і Близнюками. З Тельцем Терезам краще залишитися друзями, так як їх шлюб буде недовгим.

Якщо знаком людини виявився Скорпіон, то для близьких відносин йому підійдуть Риби і Діва. Міцна дружба можлива з Овном і Раком.

Здоров'я і основні захворювання

Особлива небезпека для народженого 23 жовтня - нещасні випадки, так як у нього підвищений ризик травматизму, тому особливу увагу така людина повинна приділити опорно-руховому апарату Особлива небезпека для народженого 23 жовтня - нещасні випадки, так як у нього підвищений ризик травматизму, тому особливу увагу така людина повинна приділити опорно-руховому апарату. На жаль, екстремальні види спорту не для нього, так як можуть привести до інвалідності.

З точки зору психології, серйозної шкоди здоров'ю народженого в перехідний день може завдати переважна агресія. Щоб уникнути цього, йому необхідно знайти безпечні способи для викиду енергії. Хорошим варіантом буде активне проведення часу, а також силові види спорту.

Знамениті люди- «прикордонники»

23 жовтня - це день, який подарував світові безліч великих людей. Серед «прикордонників» є такі знаменитості:

Знак зодіаку, правлячий в момент народження людини, завжди відбивається на його характер і долю. Але люди, що народилися на межі знаків, потрапляють під подвійне, часом протилежний вплив. Проте саме це незвичайне вплив дозволяє людині досягти видатних успіхів в самих різних сферах діяльності.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com