рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Cамая велика дівчина України 24-річна Інна, яка важить 200 кілограмів і вже чотири роки не виходить з дому, вирішила скинути 130 кілограмів

  1. «Зробіть перший крок ... Купіть кефір!»
  2. «Три дні розвантажувальних, чотири їстівних ...»
  3. «Через два роки це буде струнка красуня, яку ми видамо заміж»

Доктор пояснив, що робити, щоб худнули швидше, навчив, як справлятися з тягою до вкусностям, і розповів, що написано в списку заборонених і дозволених продуктів, який він вручив Інні

Якщо хтось не читав нашу попередню бесіду з доктором Міркіних, ви багато пропустили! Адже ми заглянули в тарілку до Володимира Івановича і його дружині і дізналися, їдять вони так мало, як їх замучені дієтою пацієнти, а також детально розписали знамениту дієту доктора, дізналися, кому протипоказано скидати вагу, і розвідали секретні дані: швидкість скидання ваги по Міркін. За місяць - 10 кіло, за рік можна і сто ...

«Зробіть перший крок ... Купіть кефір!»

Ми побачилися з Володимиром Івановичем минулої неділі в Києві. Колишній кримчанин давно живе і працює в Москві, але іноді приїжджає лікувати пацієнтів в Україні. На початок зустрічі доктора з пацієнтами я запізнилася. Тому прибігла в момент, коли весь зал дружно спав, заколисаний навіюваннями доктора, які він виголошував зі сцени.

Не сміючи турбувати мирно сплячих людей (дехто з них відверто хропів), я не стала шукати вільне місце в залі, а притулилася до стіни. «Зробіть перший крок, зробіть перший крок! ..» - повторював Миркин. Я вся звернулася в слух, вважаючи, що зараз почую якесь одкровення, велику таємницю, яка допоможе мені раз і назавжди позбутися від зайвих кілограмів.

«... Зробіть перший крок. Зробіть перший крок ... - продовжував налаштовувати пацієнтів доктор. - ... Купіть кефір! »

А я-то думала!

Цікаво, що лікар не дарма вселяв купити кефір. Багато пацієнтів відчувають страх перед дієтою. А думка відірватися від улюблених пончиків і мисливських ковбасок і зовсім валить їх в стрес. Тому, по Міркіна, щоб перебороти страх перед дієтою, потрібно зробити хоч одне рішуча дія, пов'язане з нею. Та хоча б купити кефір! Після цього і взагалі здійснити грандіозний акт волі: випити кефір на сніданок, обід і вечерю, відмовившись на цілий день від іншої їжі. А потім переконатися, що ви не померли і спокійно продовжити Велике Схуднення.

Після того як сеанс закінчився, мені пояснили: на зустріч з Міркіних ходять і люди з великою вагою, і схудлі. Ті, хто вже не поправляється довгі роки, приходять просто «для закріплення результату». А ось серед «важкоатлетів» чимало тих, хто не може самостійно витримати дієту, постійно зривається і потребує психологічної корекції лікаря.

«Як це схоже на нашу любов до того, щоб нам хтось допоміг, пояснив, вселив, прибрав з дороги всі перешкоди! - подумала я. - Самі ж ми не можемо витримати цей жахливий режим дієти. А вже коли бачимо улюблені пельмені, у нас і зовсім паралізує волю. Ну як тут обійтися без лікаря? »

- Невже я не можу допомогти собі сама? Вселити собі настрій до перемоги? - питаю у Володимира Івановича.

- Можете. Особливо самонавіювання рекомендується тим, у кого апетит під час дієти залишається підвищеним, тяга до їжі не зменшується і кому важко переносити розвантажувальні дні.

Доктор запитально глянув на мене.

Я малодушно помовчала. Потім зізналася, що втрачені два кілограми дієти набрала з лишком: зірвалася на хлібі. (Цей продукт суворо заборонено!) Доктор порадив виробити негативне ставлення до хліба.

- Вам потрібно створити негативний образ свого улюбленого продукту, принизити його харчову привабливість, - пояснив він. - Щодня вранці, вдень і ввечері повторювати по 20 разів: «Я буду виключати з їжі хліб. Хліб - це дуже погане самопочуття. Хліб - це погіршення якості життя. Хліб - це неприємний животик ... »Так ви можете принизити образ будь-якого продукту - улюбленої колись ковбаси, цукерок або сала.

- А що робити, якщо після якогось неприємного події так і тягне зазирнути в холодильник?

- Повторюйте собі: «Я абсолютно спокійна. Я абсолютно байдужа до їжі. У мене немає ніякого бажання є. Ніхто не може збити мене з схуднення. Навіть при неприємності в сім'ї або на роботі, я завжди зберігаю спокій і помірність в їжі. З кожним днем ​​я стаю все сильнішою в своєму рішенні схуднути ».

«Три дні розвантажувальних, чотири їстівних ...»

- Доктор, оскільки я зірвалася з дієти і набрала два кіло, мені ж потрібно тепер худнути швидше! Як я можу це зробити?

- Якщо у людини немає супутніх захворювань, таких як жовчнокам'яна хвороба, захворювання печінки, підшлункової залози, серця або нирок (таким пацієнтам розвантаження заборонені), можна чергувати їстівні дні (їстівні по дієті Міркіна. - Авт.) З розвантажувальними. Три дня їстівних, чотири розвантажувальних. Можна навпаки.

- А розвантажуватися ніж?

- Можна робити такі розвантажувальні дні. Яблучні (півтора кілограма сирих або печених яблук розділити на п'ять прийомів кожні три години), огіркові (два кілограми свіжих огірків розділити на п'ять прийомів), сирні (півкіло сиру, 60 грамів сметани, 100 грамів молока. Сир зі сметаною вживати в чотири прийоми, в два інших прийому - кава з молоком без цукру), кефірів (літр кефіру випиваємо частинами протягом дня через кожні три години, останній раз - о шостій вечора) і м'ясні (500-600 грамів м'яса, 100 грамів зеленого горошку, 80 грамів свіжої капусти. Відварене м'ясо з гарніром і горошку і свіжої капусти ділять на п'ять прийомів).

- І який з цих днів найефективніший?

- За моїми спостереженнями, кефірний. За день легко йде кілограм.

- Моя подружка так бореться з поганим настроєм, пов'язаним з відсутністю їжі: надягає шовковий домашній халат чудової краси, запалює свічки, включає улюблену мелодію, дістає срібну вилку, куплену спеціально для вашої дієти. На тарілку кладе ретельно порізаний огірок і ось в такій обстановці ... куштує. Тобто вона позбулася радості обжерливості і стала добувати емоції з чогось іншого. Тримається вже місяць! Скажіть, це допомагає? Наскільки важливий естетичний антураж при схудненні? Ми можемо рекомендувати худнуть масам свічки, музику і срібну вилку?

- Цілком! (Сміється.) Під час поглинання їжі можна хоч кульки розвісити на кухні, хоч музику улюблену слухати, хоч вечірню сукню одягти, хоч в зайчика плейбоївський переодягнутися або навіть в Шрека. Відмінна ідея - робити з схуднення свято, карнавал. Щоб отримувати хороші емоції, рекомендую купити також блокнот з розкішною обкладинкою і кожен день туди записувати фломастером яскравого (радісного!) Кольору свої результати: вага, окружність живота, стегон, грудей. Посміхайтеся, уявляючи, які нові чудові результати там з'являться через тиждень. А через місяць, а через рік! ..

- Щось я не зрозуміла. Як через рік? Невже на цій дієті потрібно сидіти рік?

- На цій дієті потрібно сидіти все життя. Власне, це не дієта, а ... нові харчові звички, здоровий спосіб життя.

Тут до лікаря підійшла дуже велика пацієнтка. Поспілкувавшись з Володимиром Івановичем, вона погодилася поговорити і зі мною. Бідна дівчина, яка ось уже чотири роки не виходить з дому через свою вагу, важко, з хрипом, дихала. Відчувалося, що її серце насилу виносить таке навантаження. Вона так соромилася, що навіть не могла говорити в просторому світлому холі. Довелося шукати напівтемну кімнату, де моя співрозмовниця відчула себе комфортніше.

«Через два роки це буде струнка красуня, яку ми видамо заміж»

Як з'ясувалося, Інна почала одужувати в 14 років після важкої психологічної ситуації. Спочатку школярка, яка важила 50 кілограмів, набрала 20 кілограмів, потім додала ще. Походи по лікарях нічого не дали. Всі вони говорили, що дівчина абсолютно здорова. Після школи Інна важила вже 115 кілограмів.

* Інна з мамою Надією. Дівчина хоче бути такою, як її 46-річна мама, яка при зрості 158 сантиметрів важить 58 кілограмів

Дівчина працювала в перукарні, але потім через зайвих кілограмів довелося роботу залишити. Багато клієнтів, які звикли до її легкої руки і доброму характеру, залишилися їй вірні і до сих пір приходять стригтися до неї додому. Але як же їй набридло сидіти в чотирьох стінах! Дізнавшись про доктора Міркіна від знайомої, яка схудла на 55 кілограмів, Інна приїхала в Київ.

Зростання Інни 158 сантиметрів. Вага рівно 200 кілограмів. Вона мріє скинути 130-140 кіло. Дівчина не переїдає, останній рік після шостої вечора взагалі не їсть, але кардинальних зрушень у вазі досягти не може.

- Доктор, ви говорили, що любите жінок з дуже великою вагою. Тоді, мовляв, краще видно сила дієти і робота лікаря. Ну ось. Ваш улюблений типаж. Ви вже уявляєте, якою буде Інна?

- Зараз Інна, думаю, одна з найбільших дівчат в Україні. По крайней мере, кого-небудь крупніше я ще не зустрічав. Думаю, років через два - два з половиною це буде струнка красуня, яку ми видамо заміж, та ще погуляємо на її весіллі.

Попрацювавши зі своєю новою пацієнткою, доктор прописав їй дієту посиленого схуднення (чергування їстівних і розвантажувальних днів) і вийшов проводити її в хол. Я вирішила сфотографувати Інну, але кадру заважало те, що від неї не відходила якась дівчина. «Дівчина, відійдіть, будь ласка!» - попросила я. «Я не дівчина, я мама Інни!» - відповіла жінка, яка виглядала вражаюче молодо для своїх 46 років.

Надя, тендітна мама Інни, при зрості 158 сантиметрів важить 58 кілограмів. Вона дуже переживає за дочку. «Завтра ми вже сідаємо на кефір!» - оголосила вона. В руках Надя тримала якийсь листок. Я запитала, що це.

- Доктор дав нам список дозволених і заборонених продуктів, - відповіла мама Інни і дбайливо сховала листок в сумку.

- Це секретні документи? - запитала я у Володимира Івановича.

- Та ні! Із задоволенням розповім, що можна їсти під час моєї дієти, що не можна. (Сам принцип дієти детально було розписано в попередньому випуску «Школи» за 20 вересня. - Авт.)

дозволені

М'ясо та птиця

ковбаси

яйця курячі

риба

Натуральне крабове м'ясо, устриці, креветки, омари, раки, двостулкові молюски, кальмари

Кілька в томатному соусі

Ікра червона (20 грамів на добу без хліба)

Сири, які містять менше 40 відсотків жиру

Жири та олія дозволяється використовувати лише для приготування їжі, але не в якому разі не намазувати на хліб!

Всі овочі (крім картоплі, зрілої квасолі, сухого гороху і кукурудзи)

Фрукти і ягоди лише ті, які містять не більше 10 відсотків вуглеводів: грейпфрути, мандарини, апельсини, кавуни, чорна смородина, суниця, сливи, яблука

Сіль, смакові приправи, вода не обмежується. Воду можна пити до півтора літрів в день

заборонені

Хліб і хлібобулочні вироби

Макаронні вироби та всі каші

Цукор, цукерки, кондитерські вироби, шоколад, халва, печиво

морозиво

Сири, які містять більше 40 відсотків жиру

Крабові палички (оскільки містять велику кількість вуглеводів (10,8%)

Печінка тріски і шпроти в олії

майонез

Фрукти, що містять більше 12 відсотків вуглеводів: банани, черешня, абрикоси, деякі сорти слив

горіхи

сухофрукти

Спеції, що збуджують апетит: перець, гірчиця, хрін, часник

Від алкоголю слід утриматися. Якщо ж випили, закусуйте по дієті

Нагадаємо головний принцип дієти: товстими нас роблять в першому блюді гуща, у другому гарнір, в третьому - солодке.

Читайте нас в Telegram-каналі , Facebook і Twitter

Ну як тут обійтися без лікаря?
Вселити собі настрій до перемоги?
А що робити, якщо після якогось неприємного події так і тягне зазирнути в холодильник?
Як я можу це зробити?
А розвантажуватися ніж?
І який з цих днів найефективніший?
Скажіть, це допомагає?
Наскільки важливий естетичний антураж при схудненні?
Ми можемо рекомендувати худнуть масам свічки, музику і срібну вилку?
Як через рік?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com