рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Прощальний вальс дощу

Я завжди буду пам'ятати той вальс. Вальс дощу на щоках вольового чоловіка, вальс дощу який допомагав приховати в той момент його слабкість, вальс дощу який в той момент протвережує його розум і допомагав йому прийти в себе. Я завжди буду пам'ятати той вальс

Краплі дощу , Як ніби відчували все, що відбувається, вони капали під нахилом, вимальовуючи на його щоках кроки вальсу, вальсу, яким він навчив мене, вальсу який розлучав нас тепер.

Південний красень, спортивної фігури, танцюрист - таким він запам'ятався мені в ту першу зустріч, зустріч, яка перевернула мій внутрішній світ, зустріч, яка звела мене тоді з розуму.

Курортний роман, на який я ніколи не була здатна, так само як я ніколи не була здатна танцювати вальс. Не вистачало в моїй свідомості легковажності для курортного роману, так само як і не вистачало легкості для танцю в вальсі.

І тут він, мрія моїх мрій, мрія, яка як я знала, ніколи не може здійснитися. Я ніколи не подобалася брюнетам, але я завжди мріяла про них. Мені здавалося, помани мене брюнет пальцем, я побіжу за ним на край світу.

І ось брюнет, не тільки поманив мене в той вечір, але і шепотів мені на вушко слова ніжності і кликав танцювати.

Танцювати, я не вміла, ритм і такт не розуміла з дитинства. Соромилася і боялася танцювати, але завжди мріяла станцювати вальс. Чому вальс? Не знаю, але саме вальс.

Дві мрії в одному танці - брюнет і вальс дощу. І я пішла .......

Пішла, танцювати цей Вальс дощу , Вальс мрії з мрією. Перший раз, чоловік відчув мене, відчув всі і скутість, і сором'язливість, і закоханість, і чарівність.

Цей чоловік моєї мрії зрозумів все, він взяв мене на руки і протанцював цей вальс, несучи мене на руках. Далі ніч, місяць і повна романтика.

Як я провела той відпустку - немов у казці, два тижні уроків танцю, ніжності, любові з моїм брюнетом-танцюристом і повне забуття про мою справжнього життя. Він дуже любив танцювати, здавалося, він танцює завжди, і говорив він про танці теж завжди. Танці він бачив у всьому, в любові пасадубль, в ночі самбу, в дощі вальс.

Як можна бачити вальс дощу, не розуміла я. А він говорив, стань краплею, впади на один листок, потім на другий, потім підхопив вітром і перелети на наступний.

Пішов дощ, і я стала дивитися. Дощ був південний, теплий, переливчастий і недовгий. Краплі падали на море, а він говорив, дивись ось морський вальс дощу. Морський вальс дощу, думала я, як це дивно ... парасольку в сторону, руку на талію, крок, ще й ще.

Крутиться, крутиться, крутиться, не дивлячись на ці краплі Вальсують дощу, нам жарко від любові. В той дощ, я зрозуміла, що таке вальс дощу. Я навчилася танцювати вальс, тільки придивившись до дощу, лише зрозумівши всю смуток і розпач цих падаючих краплею, я навчаю танцювати вальс завдяки йому.

Чоловік казка, чоловік мрія, чоловік опора - як шкода, що мені пора туди, туди де чекає мене моя кухня, мій чоловік і дитина, туди, де немає тебе. Прощай мій Вальс дощу, прощай.

Піти з казки важко, немає піти з цієї казки просто неможливо - мене чекає сім'я, і ​​цим все сказано. Пішла ганебно, не попрощавшись, що не пояснюючи, навіть не станцювавши прощального танцю, пішла, розриваючи серце, пішла ..........

Робота, дім, уроки, знову робота, так минув вересень і почався дощовий жовтень. В кожній краплі я бачила вальс дощу, в кожному дощі я відчувала той самий вальс дощу, кожна крапля була просякнута моєї вже збулася мрією.

В одному з таких дощів я зустріла його. Зайшла в кафе випити кави і налаштуватися на повернення додому, а за вікном стояв він - мій брюнет. дощ накрапав - вальс, свій оригінальний і неповторний вальс дощу.

Зустріч, розмову, вимога, немає - я не можу танцювати все життя, немає - я не можу кинути сина і сім'ю заради Вальсу дощу, немає - він не хотів прийняти мого сина, не хотів зрозуміти моє становище - південний чоловік.

Прощальний танець - запропонував він, але кафе занадто мало, вулиця, площа, дощ. Вальс дощу на площі, мій подарунок йому або його подарунок мені, не знаю .........

Але, танець закінчено, я пішла, обернулася на прощання - краплі води танцювали вальс дощу навколо нього, танцювали вальс дощу на його щоках, волоссі, в очах ......... Прощальний Вальс дощу ..........

Автор - Лук'янова Віра.


Чому вальс?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com