рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на Святках і в новорічні свята - Блог екстрасенса - EXSTRASENS.TV - езотеричний портал

  1. Любовні гадання на новорічні свята
  2. Ворожіння на долю і отримання відповідей на питання

Наступ нового року завжди асоціюється з самим чарівним і таємничим часом, коли можна помріяти і спробувати заглянути в майбутнє. Дізнайтеся, які гадання на Новий рік і Святки допоможуть вам дізнатися свою долю в прийдешньому році.

Новий рік ... Звучання цих слів пробуджує віру в світле і благополучне майбутнє, одночасно з цим спонукаючи до спроб дізнатися хоч що-небудь про майбутні події. Чи принесуть вони радість або ж трапиться якась біда? У будь-якому випадку, ворожіння на Святках і в новорічні свята були, є і будуть улюбленою забавою багатьох людей.

Звичайно, для більшості - це всього лише розвага, спосіб полоскотати нерви. Але ми-то знаємо, що отримана таким чином інформація може принести чималу користь при грамотному нею розпорядженні. Так давайте ж скористаємося цією можливістю заглянути в майбутнє!

Любовні гадання на новорічні свята

Якщо вас хвилюють прийдешні події в особистому житті, то вам знадобляться представлені нижче гадання.

Наприклад, ви можете написати на смужках паперу імена як реальних кандидатів в чоловіки, так і просто чоловічі імена, щоб в результаті отримати 12 варіантів. Перед тим, як лягти спати в новорічну ніч, покладіть під подушку ці імена. Прокинувшись вранці, насамперед витягніть навмання паперову смужку: чоловік з таким ім'ям і буде вашим чоловіком.

Інший варіант ворожіння також передбачає використання паперу. Візьміть 12 невеликих аркушів паперу, після чого напишіть ім'я коханого на одному з них. Скачайте папір в кульки і гарненько змішайте з пшеничним зерном.

Після цього закрийте очі, візьміть жменю зерна і подивіться, який листок виявиться у вас в руці. Якщо вдалося знайти ім'я улюбленого в першій жмені, то дуже скоро він зробить вам пропозицію. У тому ж випадку, коли в перший раз не повезло - закрийте очі і знову візьміть жменю зерна, а після цього - ще раз. Якщо ім'я коханого буде на аркуші з другої жмені, то на шляху до особистого щастя виникнуть труднощі, але всі вони будуть переборними.

Ім'я виявилося в третій жмені? Це означає, що всі розмови про почуття з цією людиною - порожні і не приведуть до бажаного результату. Якщо ж ні на одному з попалися вам листочків імені коханого не виявилося, то не варто сподіватися на відповідні почуття з його боку.

І ще один цікавий варіант ворожіння, для якого вам буде потрібно великий ключ (чим старше, тим краще), товста книга й мотузка. Ключ вкладається в середину книги так, щоб назовні стирчало його вушко або кільце. Після цього книга щільно перев'язується мотузкою, яка пропускається через вушко ключа і вішається на гак.

Після цього книга щільно перев'язується мотузкою, яка пропускається через вушко ключа і вішається на гак

Використовувати ключ і книгу можна не тільки для ворожіння на любов, але і для з'ясування відповіді на питання, актуального для всіх присутніх людей.

Гадати збираються навколо книги і, коли та перестане розгойдуватися, по черзі називають свої імена. На чиєму імені книга почне повертатися, того і чекає заміжжя (одруження), Нова любов в прийдешньому році або інше заздалегідь обумовлене подія.

Нарешті, можна просто покласти під подушку хліб і розкриті ножиці перед тим, як лягати спати в новорічну ніч. Вважається, що в цьому випадку вам присниться майбутній чоловік.

Ворожіння на долю і отримання відповідей на питання

На відміну від Різдва і Хрещення, коли дівчата в основному ворожать на суджених, ворожіння на Старий Новий рік і на Новий рік в більшості своїй все ж присвячені пошуку відповідей на питання, пов'язані з іншими життєвими аспектами. Наприклад, можна з'ясувати, чи збудеться бажання, наскільки вдало вдасться втілити в життя плани і яким буде наступний рік в цілому.

Так, можна взяти 12 аркушів паперу і, за аналогією з уже описаним вище ворожінням на ім'я судженого, написати кожному з них своє бажання. Отримані 12 бажань перед сном в новорічну ніч покласти під подушку, а після пробудження - дістати 3 листочка. Написані на них бажання збудуться в новому році.

Самим же простим ворожінням на Новий рік можна назвати наступне: напишіть на листочку паперу своє бажання, і з першим ударом курантів підпаліть його від сірника. Якщо папір встигне згоріти дотла до того, як куранти проб'ють в останній раз, можна вважати, що ваше бажання вже почало справджуватися. У тому ж випадку, якщо листок потухне або залишиться хоча б невеликий клаптик від нього, в році, що наступив воно навряд чи збудеться.

Якщо у вас є кішка або кіт, то спробуйте наступне ворожіння: загадайте бажання або подумки задайте питання, після чого покличте домашнього улюбленця, який на той момент повинен знаходитися в іншій кімнаті.

Якщо у вас є кішка або кіт, то спробуйте наступне ворожіння: загадайте бажання або подумки задайте питання, після чого покличте домашнього улюбленця, який на той момент повинен знаходитися в іншій кімнаті

Простежте за тим, який лапкою кішка першої переступить поріг вашої кімнати, і отримаєте відповідь на своє питання.

Якщо ваш улюбленець переступить поріг вашої кімнати лівою лапкою, то бажання збудеться (ствердну відповідь на питання), якщо правою, то в цьому році малоймовірно здійснення задуманого бажання (негативну відповідь на питання). Ситуація, коли улюбленець не приходить на заклик, означає, що все в ваших руках і результат залежить тільки від вас.

Також можна поворожити на ланцюжку. У новорічну ніч або ж опівночі з 13 на 14 грудня вам потрібно усамітнитися, взявши з собою золоту або срібну ланцюжок, попередньо знявши з неї кулон або підвіску. Залишившись на самоті, сядьте за стіл і потріть ланцюжок між долонями, поки не відчуєте тепло. Після цього візьміть прикраса в праву руку і киньте на стіл.

Після цього візьміть прикраса в праву руку і киньте на стіл

У тому, як ляже ланцюжок, можна побачити натяки на прийдешні події в новому році.

Так, якщо ланцюжок ляже в вигляді кола - вас чекають труднощі, які буде непросто подолати. Трикутник обіцяє вам успіх у всіх починаннях і, особливо, в любові. Серце вказує на наявність поруч люблячої людини. Бант - заміжжя або несподіваний дорогий подарунок. Якщо ланцюжок лягла рівною смугою або утворила фігуру у вигляді підкови - рік буде вдалим у всіх відношеннях. Зсіле в вузол прикраса віщує хвороби або серйозні фінансові труднощі. У тому випадку, коли ланцюжок лягає спіраллю, вас чекає досить звичайний рік без будь-яких знаменних подій.

Якщо ви живете в багатоповерховому будинку, то на Старий Новий рік можна поворожити по вікнах. Ближче до півночі в ніч з 13 на 14 січня вийдіть на вулицю і, ставши спиною до свого дому, подумки задайте яке вас цікавить. Після цього поверніться до будинку і порахуйте, скільки в ньому світяться вікон. Парна кількість означає позитивну відповідь на ваше запитання, а непарне - негативний.

Вода також є популярним інструментом для новорічних і святочних ворожінь. Наприклад, ви можете налити в блюдце або неглибоку миску трохи води і виставити її на ганок (балкон) на всю ніч з 31 грудня на 1 січня або ж з 13 на 14 січня. По тому, як застигне вода до ранку, судять про характер майбутнього року. Здибився лід - до насиченого позитивними подіями року, рівна застигла гладь - до спокійного і нічим не примітному, хвиляста поверхня льоду - до неспокійному, але в цілому щасливому році, тоді як вимерзлими лункою вода обіцяє нещастя.

Також за допомогою води можна поворожити на виконання бажань. Для цього потрібні смужки паперу з записаними на них бажаннями, широка і досить глибока посудина, горіхова або яєчна шкаралупа і маленька свічка. У посуд наливається вода, а по краях закріплюються смужки паперу так, щоб вони майже торкалися поверхні води. У шкаралупу вставляється свічка, запалюється, після чого вийшов вогненний кораблик акуратно спускається на воду в центрі страви.

У шкаралупу вставляється свічка, запалюється, після чого вийшов вогненний кораблик акуратно спускається на воду в центрі страви

Гадати за допомогою вогняного кораблика можна як на самоті, так і невеликою компанією.

Далі беруть участь у ворожінні охоплюють блюдо долонями або просто стосуються пальцями там, де розташовані листочки з їх бажаннями. Тепер залишається чекати, поки вогненний кораблик підпливе до одного з листочків і той загориться. Те бажання, чий листочок загорівся, збудеться в новому році. У тому ж випадку, якщо кораблик прибився до краю посудини, але не запалив знаходиться там листочок, то вважається, що ймовірність виконання цього бажання велика, але для досягнення успіху доведеться докласти чимало зусиль.

І наостанок не можна не згадати про ще одному популярному ворожінні - на воску і молоці, яке з однаковим успіхом можна проводити як на Новий рік, так і на протязі всіх Святок аж до Водохреща. Для цього вам потрібно розтопити віск в гуртку чи столовій ложці (бажано натуральний, але якщо його немає, то підійде і парафін або стеарин зі звичайною свічки), налити в блюдце молоко і вийти на поріг свого будинку або квартири. Поставте блюдце на порозі і скажіть: "Домовик, господар мій, прийди під поріг попити молочка, поїсти воску". З останніми словами вилийте віск в молоко і спостерігайте за тим, як він застигає.

З останніми словами вилийте віск в молоко і спостерігайте за тим, як він застигає

По тому, на що саме буде схожа застигла воскова фігурка, судять про події майбутнього року.

Віск застигає швидко, тому потрібно уважно стежити за його метаморфозами, максимально використовуючи свою фантазію.

Наприклад, якщо в процесі застигання проявився хрест, але в підсумку виявилася якась інша фігура - це є ознакою труднощів в прийдешньому році, але при цьому цілком подоланні. Безліч дрібних круглих крапельок під час застигання - до грошей, а тонкі смужки - до частих вимушеним подорожей або переїздів.

Якщо ж говорити про трактування фігур, одержані в результаті повного застигання воску, то: хрест - до хвороб, квітка - до шлюбу (для незаможних і неодружених) або насиченому позитивними подіями року, зірочки - до успіхів в роботі чи навчанні, людський силует - до появі нового друга, а змія або скорпіон - до підступів недоброзичливців. Звичайно, це далеко не весь перелік можливих фігур, але принадність цього ворожіння полягає в тому, що ваші інтуїція і фантазія самі підкажуть вам значення отриманого результату.

Новорічні свята і Святки - воістину чарівний час, і в ваших силах використовувати витає в повітрі чарівництво для власних потреб. Гадайте, дізнавайтеся своє майбутнє і будуйте своє життя так, як забажаєте!

Чи принесуть вони радість або ж трапиться якась біда?
Ім'я виявилося в третій жмені?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com