рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на Старий Новий рік

  1. Ворожіння на Старий Новий рік: що потрібно знати?
  2. Святочні ворожіння на Старий Новий рік
  3. Ворожіння з чашками
  4. Ворожіння на бажання
  5. Ворожіння на гроші
  6. Ворожіння на перехожого
  7. Ворожіння на майбутніх дітей
  8. Сонне ворожіння на Старий Новий рік
  9. Ворожіння з варениками

Старий Новий рік досі залишається одним з улюблених свят Старий Новий рік досі залишається одним з улюблених свят. Він шанується не тільки дітьми і віруючими, але також тими, хто хоче відкрити завісу в майбутнє. Адже 13 січня відоме ще тим, що в цей день можна дізнатися свою долю за допомогою магічних ритуалів. Вважається, що в святий вечір ворожіння на майбутнє найправдивіші, а отримані відповіді на питання дуже точні.

До наших днів дійшло безліч повір'їв, обрядів і традицій, пов'язаних зі старим Новим роком, але, на жаль, деякі з них втратили з часом своєї актуальності. Наприклад, зараз складно собі уявити людину, яка буде гадати на майбутнє, підслуховуючи під вікнами сусідів звуки.

У сучасному світі, швидше за все, не дуже адекватно поставляться до того, що стороння людина рівно опівночі причаївся і намагається вловити чужу розмову. Те ж саме можна сказати щодо ритуалу з поліном, який раніше дівчата проводили, гадаючи на судженого, адже складно знайти гору дров і витягнути брусок дерева посеред міста. Проте, через століття до нас дійшли багато обряди , Які можна легко застосовувати у великих мегаполісах і в сучасних умовах.

Ворожіння на Старий Новий рік: що потрібно знати?

Якщо ви вирішили присвятити вечір Старого Нового року ворожінням на судженого або на прийдешнє, то щоб у вас все вийшло, необхідно дотримуватись певних рекомендацій.

  1. Всі обряди, пов'язані з ворожінням, краще проводити після заходу сонця.
  2. Переконайтеся заздалегідь, що під час ворожінь не буде поруч домашніх тварин, інакше потойбічні сили можуть злякатися і не дати точну відповідь на поставлені питання.
  3. Якщо для проведення ритуалу вам знадобляться свічки, то краще використовуйте церковні. Так ви будете захищені від негативних дій духів, вони не зможуть давати вам помилкові відповіді або налякати.
  4. Не турбуйтеся, якщо ви отримали погана ознака, адже в ваших силах вплинути на своє майбутнє. Вважайте, що ви дізналися можливий варіант розвитку подій, а не остаточний вирок. Якщо вам передбачили затяжну хворобу, можливо, настав час зайнятися здоров'ям і пройти комплексне обстеження.
  5. Якщо ви не задоволені отриманою відповіддю, то не варто проводити інші ритуали на це ж тему. Тому що навіть, якщо ви потім отримаєте те пророцтво, яке вас задовольнить, воно може бути помилковим, просто потойбічні сили вирішили теж обдурити.

Святочні ворожіння на Старий Новий рік

Представлені давні ритуали користуються особливою популярністю досі, так як їх можна проводити в сучасних умовах, як вдома, так і на вулиці.

Ворожіння з чашками

Обряд можна проводити в компанії знайомих незаміжніх дівчат. Для ритуалу вам знадобиться сім чашок або піал. О шостій чаш кладуть такі предмети: монетку, сіль, цукор, колечко, цибулину, шматочок хліба, а в сьому наливають воду. Піали міняють місцями, і кожна дівчина по черзі з закритими очима вибирає собі чашу. Сіль означає сварки і конфлікти, цукор - добру новину, кільце - заручини, монетка - багатого чоловіка, хліб - благополучне сімейне життя, вода - спокійну долю, цибулю - гіркі сльози.

Ворожіння на бажання

Потрібно написати свої бажання на шматочках паперу і перемішати з такою ж кількістю порожніх листочків. Покласти всі папірці в якусь ємність і витягнути навмання три штуки. Те, що витягли, тому судилося збутися в новому році. Якщо попалися чисті листочки, значить, вашим бажанням поки не судилося здійснитися.

Ворожіння на гроші

Покладіть у велику чашу шматочок дерева, камінчик, срібний перстень, золоту сережку і витягніть навмання. Срібло означає вдалий рік в матеріальному плані, золот про - велику грошову прибуток, камінь - просування по кар'єрних сходах, дерево - фінансові втрати.

Ворожіння на перехожого

Увечері, вийшовши на вулицю, зверніть свою увагу на першого зустрічного людини. Якщо це буде молодий хлопець, то в цьому році у вас зав'яжуться романтичні відносини, а ось старець або літній чоловік не віщує видимих ​​змін в особистому житті. Зустріч з дівчиною або жінкою обіцяє розставання.

Ворожіння на майбутніх дітей

Цей обряд підходить як незаміжнім дівчатам, так і жінкам, які замужем, але у них ще немає дітей. Увечері налийте в чашку води, опустіть кільце і залиште на ніч на холоді. Вранці зверніть увагу на кількість які утворилися горбків і ямочок на крижаній скоринці. Горбки віщують синочків, а ямочки - дочок.

Сонне ворожіння на Старий Новий рік

Покладіть перед сном під подушку карту бубнового короля. Те, що вам здасться уві сні, збудеться.

Ворожіння з варениками

Гостям на стіл подаються вареники і в деякі з них разом з начинкою кладуть певні предмети, кожен з яких має своє трактування на весь наступний рік:

  • цукор - удача у всіх справах;
  • сіль - сльози;
  • монетка - фінансовий прибуток;
  • кріп - гарне здоров'я;
  • зерно - прибуток;
  • нитка - далека дорога;
  • кільце - заручини;
  • лавровий лист - підвищення по кар'єрних сходах;
  • родзинки - спокуса;
  • борошно - позови;
  • тісто - народження дитини.

Ворожіння на Старий Новий рік: що потрібно знати?
Ворожіння на Старий Новий рік: що потрібно знати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com