рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на пиріжках для вас і ваших дітей

  1. Такий оригінальний спосіб ворожіння з'явився ще в слов'янській культурі. За тим пиріжків, які вибирав...
  2. оцінити статтю

Такий оригінальний спосіб ворожіння з'явився ще в слов'янській культурі. За тим пиріжків, які вибирав дитина - визначали його характер і долю. Інформативно, а головне смачно!

Отже, дитина повинна бути не молодше двох років.

Вам необхідно самостійно спекти пиріжки з різними начинками. З м'ясом (сосискою), капустою, картоплею, з солодкою начинкою (варення, сушені яблука, вишня). Коли вони трохи охолонуть, розкладіть їх в ряд на столі і запропонуйте дитині самостійно вибрати один з них.

Якщо пиріжок виявиться з м'ясною начинкою - малюк буде щасливий у всьому. Він буде багатий, вдало одружується і все у нього в житті буде виходити.

З капустою - здоров'я у нього буде слабким, воно зажадає підвищеної уваги; малюк має схильність до точних наук, особисте життя складеться вдало.

З картоплею - буде працьовитий, але особливо забезпеченою людиною йому не стати; однолюб, ймовірні проблеми з працевлаштуванням на роботу.

З варенням - улюбленець осіб протилежної статі, вигадник, фантазер, із завищеною самооцінкою, чому ймовірні проблеми з оточуючими людьми.

Спробувати таке ворожіння може і доросла людина, але в цьому випадку значення знака буде інше.

з м'ясом - щоб поліпшити ваше матеріальне становище, вам слід досить попрацювати. У вас все вийде, постарайтеся.

з капустою - ви живете чесної, щирої, але одноманітним життям. Бажайте позитивних змін, будьте готові до них - і вони обов'язково прийдуть.

з картоплею - в житті вас супроводжує везіння, але не розслабляйтеся і не засмучуйтеся від тимчасових дріб'язкових прикрощів. Ви притягує протилежну стать своїм шармом, але часом самі не помічаєте цього. Будьте уважні, ваше щастя поруч.

з варенням - у вас немає проблем з залицяннями з боку протилежної статі. Але це і пов'язано з деякими проблемами. У виборі судженого на всю щасливе життя можна легко помилитися. Будьте уважнішими, душевніше, і серце підкаже вам правильний вибір.

Ключові слова:
- ворожіння
- пиріжки

оцінити статтю

Статті на цю тему

  • Ігровий будиночок - особистий простір дитини
  • Диспорт: що це за процедура, які особливості

    Диспорт: що це за процедура, які показання та протипоказання. Як проходить реабілітація, які можливі ускладнення? Аналоги препарату. Ціни та відгуки.

  • Догляд за собою після пологів

    Шкіра дівчини під час вагітності і після пологів схильна до різних неприємних змін, таким, як пігментація. Спровокувати пігментацію під час вагітності і після пологів може, як гормональна перебудова, сонячні промені, так і інші фактори.

  • Як створити неповторний дизайн інтер'єру

    Створити унікальну атмосферу в домі може тільки ексклюзивний інтер'єр. Щоб розробити дизайн оформлення приміщень, недостатньо самому погортати барвисті картинки пухких каталогів спеціалізованих журналів.

  • Які парфуми воліють російські зірки?

    Парфуми зірок - це не тільки частина образу, а й часто візитна картка. Саме тому до вибору аромату публічні особи і їх персональні стилісти підходять дуже ретельно.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
Будь ласка, зареєструйтеся або авторизуйтесь!

Як проходить реабілітація, які можливі ускладнення?
Які парфуми воліють російські зірки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com