рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Руни. Ворожіння. тлумачення рун

  1. Тлумачення рун. Руна: Ур
  2. Руна: Ур - перевернуте положення
  3. Руна: Терса
  4. Руна: Терса - перевернуте положення
  5. Руна: Асс
  6. Руна: Ас - перевернуте положення
  7. Руна: Рейд
  8. Руна: Рейд - перевернуте положення
  9. Руна: Кен
  10. Руна: Кен - перевернуте положення
  11. Руна: Гіфу
  12. Руна: Вінья
  13. Руна: Вінья - перевернуте положення
  14. Руна: Хага
  15. Руна: НІІД
  16. Руна: НІІД - перевернуте положення
  17. Руна: ІДС
  18. Руна: Яру
  19. Руна: Петра
  20. Руна: Петра - перевернуте положення
  21. Руна: Йо
  22. Руна: Олгіз
  23. Руна: Олгіз - перевернуте положення
  24. Руна: Сол
  25. Руна: Тир
  26. Руна: Тир - перевернуте положення
  27. Руна: Бьярке
  28. Руна: Бьярке - перевернуте положення
  29. Руна: Е
  30. Руна: Е - перевернуте положення
  31. Руна: Мадр
  32. Руна: Мадр - перевернуте положення
  33. Руна: Лагу
  34. Руна: Лагу - перевернуте положення
  35. Руна: Інг
  36. Руна: Одал
  37. Руна: Одал - перевернуте положення
  38. Руна: Дагаз
  39. Руна: Фе
  40. Руна: Фе - перевернуте положення
  41. Руна: Руна Долі
  42. ВИГОТОВЛЕННЯ

Тлумачення рун.

Тлумачення рун

Руна: Ур

Вам випало випробування. Несподівано життя може вимагати прийняття важливих доленосних рішень. Майбутнє залежить від того, наскільки успішно ви з цим справитеся. Ця Руна дає велику силу. Вона може наділити вас владою, надати можливість здійснити задумане, запалити так необхідну іскру в особистих відносинах. Але отримати і застосувати цю силу може тільки людина, яка не боїться змін, що володіє волею і великим бажанням добитися успіху.

Руна: Ур - перевернуте положення

Ви невірно розпорядилися наданої силою і можливостями або вам не вистачило рішучості і волі для здійснення задуманого. У будь-якому випадку, момент упущений. Тепер необхідно приготуватися до наслідків і обмірковувати вихід з ситуації, що склалася. «Надійся на краще, але готуйся до гіршого.»

Руна: Терса

Вам дано вибір між тим, до чого ви звикли, і тим, чого вам дуже хочеться. Позаду захищений тил, але відповідно до зміною циклів пробуджуються нові сили і прагнення. Руна радить не впадати у вир з головою, а ретельно продумати і оцінити свої шанси на успіх. У вас є час для прийняття єдино правильного рішення. Але, коли воно буде приято, не витрачайте час на сумніви, починайте діяти.

Руна: Терса - перевернуте положення

У ситуації, що склалася саме головне не поспішати з прийняттям остаточного рішення. Будь-яка поспішність може призвести до помилкових дій, а в подальшому до каяття і незадоволеності. Руна радить дотримуватися обачність, ретельно вивчити всі аспекти ситуації, що виникла, постаратися об'єктивно поглянути на свої дії.

Руна: Асс

Це руна вказує на несподівані можливості, які з'являються у вашому житті. Але це не простий подарунок долі - його важливо помітити і не пропустити. Ця руна допомагає найкращим чином підлаштуватися під ситуацію, прийняти нові правила гри, знайти натхнення і прагнення до змін. Але вона вимагає відкритості, довіри і інтуїтивного пошуку сенсу того, що відбувається. Це удача, яка не так легко дається в руки. Озирніться і подумайте - що нове зараз стукає до вас у двері. Приймайте з'єднання і дійте сміливіше

Руна: Ас - перевернуте положення

Можливо, Ви перебуваєте під владою соціальних штампів і установок і для вас багато значить думка оточуючих. Зараз є небезпека потрапити під чужий вплив або стати жертвою чиїхось меркантильних інтересів. Але самі ви в результаті можете залишитися біля розбитого корита. Руна радить відкласти на час прийняття важливих рішень, ретельно проаналізувати ситуацію, що склалася і постаратися підготувати шлях для подальшого оптимального розвитку подій.

Руна: Рейд

Ви знаходитесь на роздоріжжі. Іноді Рейд називають руной подорожей. Але вона може означати і більш глобальні зміни, початок пошуку нового сенсу життя. Постарайтеся сконцентруватися на причинах ваших вчинків і цілях, які стоять в даний момент перед вами. Ця руна допоможе визначити напрямок руху і шляхи досягнення бажаного результату, а також наділить вас мужністю необхідним для прийняття вірних рішень і забезпечить безпеку в дорозі.

Руна: Рейд - перевернуте положення

Несподіваний поворот Долі може застигнути вас зненацька. Раптово ви можете усвідомити, що йдете зовсім не в тому напрямку, а кінцева мета тепер далі, ніж здавалося спочатку. Щоб врятувати становище, постарайтеся вчасно усвідомити і виправити свої помилки. Будьте терпиміше до оточуючих, постарайтеся уникати конфліктних ситуацій, інакше навіть звичайна сварка може привести до розриву відносин.

Руна: Кен

Ви знаходитесь на порозі великих змін і нових відкриттів. Прислухайтеся до себе - і зрозумієте, що зможете знайти вихід з будь-якої ситуації. Підійдіть до справи з ентузіазмом, максимально задійте свої знання і творчі здібності. Сила цієї руни надає ясність думки, допомагає зрозуміти незрозуміле, виявити і винести на світло раніше приховане. Вона дає поштовх, імпульс для подальшого зростання і розвитку. І в ваших інтересах подбати про правильній розстановці акцентів, вірному виборі засобів для досягнення позитивного результату.

Руна: Кен - перевернуте положення

Зараз не найсприятливіший період. Ви можете втратити щось, але це бачиться Вам дуже дорогим. Це викликає почуття тривоги і страху за майбутнє. Але краще довіритися потоку подій і не чіплятися за минуле. Руна радить не впускати в думки образу і злість, а постаратися пережити несприятливий життєвий період зберігаючи спокій, віру і надію на краще, яке не за горами.

Руна: Гіфу

Ви не самотні. Вам пропонуються партнерські відносини, які дадуть можливість отримати те, чого Ви дуже хочете. Але натомість Ви повинні бути готовими віддати щось рівноцінне. Тільки наповнивши своє життя безкорисливою любов'ю до ближнього, проявивши щедрість і співпереживання, Ви зможете досягти повної гармонії і максимально продовжити сприятливий період у Вашому житті

Руна: Вінья

Небеса до вас прихильні. Поява даної Руни свідчить про закінчення кризового періоду, завершення певних процесів і досягненні почуття гармонії і задоволеності. Руна не закликає вас до активної дії. Від вас вимагається лише довіру до процесам, що відбуваються і змін. «Зупинися, мить, ти - прекрасно!».

Руна: Вінья - перевернуте положення

Вам доведеться пережити розчарування. За періодом підйому та ейфорії приходить спад. Можливо, вам доведеться відмовитися від якихось планів або усвідомити нездійсненність очікувань. Але все в цьому світі гідно любові - в тому, що відбувається є сенс, і зараз ви ясно усвідомлюєте ідеал, до якого повинні прагнути. Постарайтеся винести урок з ситуації, що склалася і пам'ятайте, що ваші труднощі носять не більше ніж тимчасовий характер, а доля любить повчати.

Руна: Хага

Зараз ви відчуваєте, що втрачаєте грунт під ногами, все усталені уявлення руйнуються в одну мить. Це лише свідчить про те, що якісь аспекти вашого життя заважають подальшому розвитку, відбирають занадто багато сил і енергії. Ця руна поряд з силою руйнування, несе силу очищення, підготовки грунту для подальшого зростання. Зберігайте спокій, використовуйте силу волі, щоб без жалю відпустити віджиле.

Руна: НІІД

Ви потрапили в складний палітурка подій і нарікаєте на несправедливість життя і тривалі труднощі. Насправді від вас зараз потрібна повна самовіддача в рішенні якогось конкретного питання. Будь-яка, сама невдячна і чорнова робота, вимагає ретельного підходу і любові до об'єкта діяльності. Якщо вам здається, що ви у безвихідному становищі, шукайте обхідні шляхи або щілини в стінах. Ця руна тренує здатність виживати, адаптуватися і знаходити вихід в складних ситуаціях. Все, що відбувається вам під силу.

Руна: НІІД - перевернуте положення

Вам здається, ніби ви загрузли в болоті і не бачите виходу з ситуації, що важкій ситуації. Ви схильні звинувачувати в своїх проблемах інших. Але не боріться з зовнішніми факторами, загляньте всередину себе, визнайте і постарайтеся виправити допущені помилки, позбудьтеся від агресії по відношенню до оточуючих. І ви побачите світло в кінці тунелю.

Руна: ІДС

Після періоду активної діяльності і накопичення настає період статики і спокою. Може виникнути відчуття самотності, ізольованості, обмеження. Плин часу призупиняється (на зміну літу і осені приходить зима). Вам дана перепочинок для того, щоб засвоїти і зберегти досягнуте, позбутися від усього негативного і накопичити енергію необхідну для нового витка розвитку подій

Руна: Яру

Ви заклали міцний фундамент для сприятливих змін у вашому житті. Але не сподівайтеся отримати швидкий результат. Все станеться свого часу. Як насіння проростає в певну пору року, так і ваша доля підпорядкована своїм циклам, і потрібно вчитися їх розпізнавати. Яра вчить не хапатися за миттєву вигоду, а наполегливо і терпляче працювати, формуючи майбутнє, і найкращим чином використовувати те, що маєте в сьогоденні.

Руна: Петра

Вам потрібно набратися сміливості і побачити ситуацію, що склалася і себе з боку, постаратися розвіяти хибні уявлення. Коріння і причини подій глибоко приховані. Руна віщує вам зміни, перехід на новий рівень, який може супроводжуватися певними втратами. Відпустіть йде без жалю, що не озирайтеся назад. Вам належить пройти ряд випробувань, подолати перешкоди. В кінці шляху вас чекає успіх.

Руна: Петра - перевернуте положення

Ви щось робите неправильно. Пам'ятайте, ваше ставлення до проблеми суб'єктивно, не намагайтеся нав'язати свою думку іншим. Будьте чесними з собою та оточуючими. Якщо будете вести подвійну гру, то з часом це виявиться. Ви повинні навчитися, з повагою ставитися до чужих таємниць, щоб не потрапити в неприємну ситуацію.

Руна: Йо

Ви бачите перед собою мету. Для того, щоб досягти її, потрібно на час зупинитися, докорінно переглянути свої погляди на проблему і з новими силами, а головне, з розумінням продовжити подолання перешкод на шляху до бажаного результату. Будьте не тільки наполегливі, але і завбачливі. Для того, щоб прийняти правильне рішення, потрібно навчитися передбачати наслідки ваших вчинків.

Руна: Олгіз

Всі ваші почуття зараз загострені. Ви відчуваєте настороженість і готовність захищати простір всередині і навколо себе. Але цей захист не повинна бути примітивною, заснованою виключно на інстинкті самозбереження. Використовуйте те, що відрізняє людину від тварини світу: розум, інтуїцію. Вони допоможуть прийняти вірне рішення і вийти з ситуації, що склалася з найменшими втратами.

Руна: Олгіз - перевернуте положення

Ви взялися за щось, що вам поки не «по зубах». Ви не зможете виграти цей бій. Довіртеся своїм інстинктам. Умійте вчасно зупинитися, якщо усвідомлюєте, що поразка загрожує великими втратами, ніж можливі придбання в результаті сумнівної перемоги. Проявіть гнучкість, якщо буде потрібно, відмовтеся від чогось, але не дозволяйте іншим грати вашим життям або почуттями.

Руна: Сол

Задумайтесь над ситуацією, що склалася. Відкиньте убік вплив зовнішніх факторів і думка оточуючих. Творчо підійдіть до вирішення проблеми. Вам належить кардинально змінити свою думку про щось або визнати щось, від чого Ви довгий час відрікалися. Ця руна має величезну енергією, яка підживлює Ваші життєві сили, вивільняє внутрішній потенціал, дозволяє заглянути в майбутнє і визначити напрямки подальшого руху і розвитку. Руна омолодження і регенерації.

Руна: Тир

Ця руна дає велику силу і віщує сприятливе вирішення ситуації, що склалася. Від вас же буде потрібно рішучість, наполегливість і беззастережна віра в себе і власні сили. Ви повинні бути готовими нести повну відповідальність за свої вчинки і вибрані засоби досягнення мети. Тільки проявивши благородство, порядність і зберігши почуття гідності у важкий момент, Ви зможете досягти бажаного результату

Руна: Тир - перевернуте положення

Ви втомилися і вже не відчуваєте колишнього ентузіазму, відчувається брак ідей. Не приймайте необачних рішень. Несвоєчасні дії можуть щось ускладнити. Іноді краще почекати, коли ситуація вирішиться сама собою. У будь-якому випадку від Вас зараз потрібно сконцентруватися на процесі і на якості здійснюваного дії, а не на очікувані результати.

Руна: Бьярке

У Вашому житті з'явилося щось нове, позитивне. Взлелейте це в своїй Душі, в думках, а коли настане час, внесіть це в світ і допоможіть зробити його подальшому розвитку. Ви повинні проявити турботу, увагу і постаратися уберегти нове життя (ідею, почуття) від чужого несприятливого впливу.

Руна: Бьярке - перевернуте положення

Власна неуважність і необережність може зруйнувати плани, ускладнити завдання, віддалити від мети. Вам необхідно виявити обачність, старанність, приділити увагу деталям. Ця руна також попереджає про можливі сварки з вашим найближчим оточенням. Будьте більш терпимі, поставтеся з розумінням до чужих потреб і проблем.

Руна: Е

Ви знаходитесь на правильному шляху. І при достатньому ступені довіри до того, що відбувається і сміливості його прийняття вас чекає безсумнівний успіх. Необхідно позбутися всього, що гальмує ваш розвиток і від страху зазнати поразки. Не перешкоджайте що відбуваються - вони своєчасні і позитивні. Однак не слід проявляти і зайву поспішність і метушливість. Інакше ризикуєте втратити контроль над ситуацією і закінчити святкування десь на узбіччі.

Руна: Е - перевернуте положення

В цілому ситуація позитивна. Але озирніться по сторонах. Чи всі можливості Ви використовуєте? При недостатній увазі можна пропустити щось дуже цінне і бажане. Поява цієї руни може також вказувати на те, що для отримання сприятливого результату необхідно запастися терпінням. Час діяти ще не настав. Але зараз у вас є рідкісна можливість просто відпочити, набратися сил і енергії для майбутнього ривка.

Руна: Мадр

Життя готує вам випробування. Ситуація, що склалася вимагає смирення і довіри. Це свого роду іспит, результат якого не буде оцінений в матеріальному вираженні; щабель на шляху до самовдосконалення, до пізнання власного Я і свого місця в світі. Будьте готові проявити сміливість і відвагу в прийнятті життєво важливих рішень, а також прагнення надати допомогу нужденним без надії на винагороду.

Руна: Мадр - перевернуте положення

Ситуація приймає несприятливий оборот. Ваші надії не виправдовуються, плани руйнуються. Але не шукайте ворогів навколо себе, не звинувачуйте оточуючих у власних проблемах. Цілком можливо, причина невдач криється саме в вас. Перш за все, необхідно чесно і об'єктивно поглянути на себе самого і свої вчинки, позбутися власних вад і слабкостей, а в майбутньому постаратися не допускати подібних помилок.

Руна: Лагу

Ця руна дає владу впливати на уми інших людей, але в той же час без усвідомлення тонкого механізму подібної дії, ви самі ризикуєте потрапити під чужий вплив і бути використаними. Не слід безоглядно довіряти всьому, що Ви бачите і чуєте, тому, в чому Вас хочуть переконати оточуючі. У світі існують речі непідвладні раціональному аналізу. Іноді слід довіритися своїй інтуїції і відчуттям і прийняти рішення на основі вашого внутрішнього бачення.

Руна: Лагу - перевернуте положення

Ви неправильно розумієте ситуацію, що склалася і схильні до неадекватних дій. Не варто вважати свою думку єдино вірним, ви теж можете помилятися. Руна також вказує на появу спокус. Можливо, зараз вам дуже хочеться звернути з наміченого шляху на більш легкий. Задумайтесь про наслідки. Руна вимагає від Вас чесності з собою і оточуючими і прийняття швидких рішень

Руна: Інг

Поява цієї руни вказує на дзвінок вас успіх. Можливо вдале вирішення старої проблеми. Зараз у вас є час, щоб якісно доопрацювати ситуацію. Тоді в майбутньому не будуть з'являтися ідентичні проблеми. А в нагороду за старанність перед вами відкриються нові можливості, ви відчуєте себе вільним від обмежень і отримаєте запас енергії для нових звершень.

Руна: Одал

Випадання цієї руни вказує на можливість початку чогось нового у вашому житті. Однак Ви повинні з повагою ставитися до виникаючих обмеженням. Слід сприймати їх як попередження: можливо, ви ще не готові до очікуваного результату і не будете їм задоволені. Якщо щось не виходить, продовжуйте працювати над собою. В кінцевому рахунку, накопичивши достатній потенціал, ви відчуєте себе вільним для більш рішучих дій в реалізації своїх планів. Руна вказує на можливість отримання допомоги з боку старших за віком або посади.

Руна: Одал - перевернуте положення

Успіх все ще можливий. Однак ви взяли не той темп, і існує небезпека збитися з наміченого шляху і, в кінці-кінців, опинитися зовсім не там, де хотілося б. Будь-які затримки зараз носять захисний характер і допомагають вам глибше усвідомити свою задачу. Ви повинні ретельно проаналізувати ситуацію, вивчити деталі, розставити акценти і пріоритети. Спирайтеся на свою інтуїцію і не чекайте допомоги з боку. Прийміть обмеження як можливість навчитися отримувати бажане в результаті наполегливої ​​праці.

Руна: Дагаз

. Ви знаходитесь на порозі корінних змін. З'явилася довгоочікувана можливість домогтися бажаного результату, реалізувати найпотаємніші мрії. Необхідно усвідомити, що ваші можливості величезні. Піймати удачу за хвіст і починайте діяти. Бездіяльності не може бути виправдань, страх неприпустимий. Зараз вам дана сила вирішити будь-яку проблему, вийти з будь-якої критичної ситуації. Досягнення зумовлені, але ступінь їх реалізації залежить від вашої рішучості, цілеспрямованості, наполегливості і готовності до ризику.

Руна: Фе

З'явилися цієї Руні обещает вам Отримання якоїсь матеріальної вигоди, довгоочікуваного результату, Подолання перешкоду. Вона может обіцяті и успіх в любові, проведенні переговорів, залагодження конфліктів. Однак разом з даром, Руна виставляє і певні вимоги. Необхідно подбати, щоб придбання не було розтрачено даремно. Отримання нагороди обумовлено необхідністю вашого подальшого зростання і від вас вимагається якісний розподіл отриманих коштів. Ви повинні з вдячністю прийняти дароване і не забути поділитися своєю радістю.

Руна: Фе - перевернуте положення

Вам мають бути певні втрати і розчарування. Можливі сварки і суперечки з близькими людьми. У кращому випадку поява цієї Руни може означати виникнення певних перешкод в здійсненні ваших цілей. Вона також попереджає про небезпеку укладення угод з власною совістю. Однак, якщо ви впевнені у своїй правоті і правильності обраного вами шляху, продовжуйте працювати і слідом за перевернутої прийде пряма Руна, приносячи успіх і довгоочікуваний результат вашої праці. Руна застерігає не забувати про інтереси і рахуватися з думкою оточуючих. Внаслідок наполегливої ​​праці.

Руна: Руна Долі

"Чому бути того і не минути". Не чекайте відповіді на ваше запитання і цілком довіртеся ситуації. Зараз не вам приймати рішення, проявляти ініціативу і впливати. Іноді важливо вміти просто чекати. Можливо, з якихось причин відповідь на питання зараз повинен залишитися для вас таємницею. Зараз найголовніше якість - це терпіння. Нехай все йде своєю чергою. А щось нове вже на підході - «дитя зріє і скоро народиться».

ВИГОТОВЛЕННЯ

Талісмани найкраще робити з дерева. Також можна використовувати камінь, кістка, виготовляти талісмани з глини (кераміка). Але найбільш зручний, доступний і ефективний матеріал, - це все-таки дерево. Необхідний ясен або дуб.

Створення інтернет сайтів. Веб дизайн.

Просування сайту. Оптимізація. Реклама в інтернет.

Чи всі можливості Ви використовуєте?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com