рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Найточніше ворожіння на сьогодні. 09.08. Таро 78 дверей

Найточніший відповідь у ворожінні Таро безкоштовно онлайн ви можете отримати у мене при індивідуальній платної консультації. Рада допомогти кожному! Пишіть, не соромтеся. Загальна онлайн ворожіння несе ознайомлювальний характер і збудеться не у вас, тому що Таро любить конкретику.

Сьогодні я використовую маловивчену мною колоду таро 78 дверей. Хоч картинки не такі глибокі як я люблю, але все ж аркани дають дуже цікаві і чіткі відповіді.

Значення карти дня Таро - карта Паж кубків. Перед нами чоловік (чому Паж - дорослий чоловік? Чи не по фен-шую!). У нього в руках лоза, за допомогою якої він шукає воду.

У мене ця карта чітко асоціюється з пошуком чогось дуже важливого для вас. Це можебути: пошук нових відносин і емоцій (як раз по тематиці даної карти молодшого аркана, т. К. Це кубки), пошук нового місця роботи, нових ідей, партнера для бізнесу і не тільки, нової інформації і т.д.

Рада карти дня: приділіть особливу увагу до пошуку чогось конкретного, в цьому допоможе вам концентрація і уважність, незібраність може гальмувати вас або зовсім заплутати. Сьогодні вам буде потрібно докласти більше зусиль для реалізації ваших планів. Так само не варто нехтувати до допомоги підручних засобів.

На карті Паж кубків за класикою повинен зображуватися юнак або молода дівчина, але тут чомусь автор вирішив вказати зрілого чоловіка. Це придворна карта і це означає, що ви можете зустріти зрілого чоловіка / жінку. Можливо, з інфантильним характером / віруючий в чисту любов і довіряє людям. Але це не підтверджено, за будь-яку інформацію з цього аркані я буду неймовірно вдячна!

Так само в одному джерелі говориться про посилення екстрасенсорних здібностей. Дуже схоже на правду. Довіртеся сьогодні своєму чуттю.

Я навіть не уявляю як цей аркан може відігратися у мене. Мабуть я буду шукати нові ідеї для мого проекту. Ну поживемо, побачимо!

Дана колода не пропрацює, що не класична. Так що повторюся, за будь-яку нову інформацію я буду дуже вам вдячна. Швидше за все протягом дня я доповню щось новеньке по цій карті, весь день буду її посилено аналізувати!

Бажаю всім вам знайти те, чого ви так бажали в цей день! Щастя вам і сонечка! І пам'ятайте, ваша активність на сайті дуже радує мене. Кожен ваш коментар надихає мене і змушує посміхатися від щастя. Для мене це означає, що я не дарма веду свій блог 😉

За репост цього запису окреме спасибі

З любов'ю, Ліліана Бодрова

Загляньте сюди

Онлайн ворожіння «Що думає про мене колишній?»

»

Ому Паж - дорослий чоловік?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com