рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як гадати на Великдень? великодні ворожіння

  1. Як проводити гадання за допомогою яєць
  2. Як за допомогою ворожінь дізнатися про свої сімейні справи
  3. вогник свічки

Ще в давні часи свято Воскресіння Христового називають Великоднем

Ще в давні часи свято Воскресіння Христового називають Великоднем. Віруючі християни вважають це свято найголовнішим в році. Відмінність даного свята від усіх інших полягає в тому, що для його святкування люди готують певні страви, наприклад, паски , Паски, також багато забарвлюють яйця.

У день Великодня люди проводили ворожіння на своє майбутнє. Існувала думка, згідно з яким святковий пасочку є символом життя, а яєчко - таємниця появи даної життя.

Існує повір'я, що чим найголовніше свято, тим точніші ворожіння в цей день виходять. Ще в давні часи до таких свят відносили Хрещення, свято Івана Купали, а також дні, які були перед даними святами. Різновиди гідний, які проводяться при таких святах, трохи відрізняються один від одного.

Якщо людина бажає дізнатися, що чекає його в майбутньому, то він повинен гадати в день Пасхи. Всі ворожіння, які проводяться в цей день, обмежуються певними умовами, які необхідно виконувати, оскільки у цього свята є велика сила.

У дні Пасхи не можуть проводитися ворожіння на кавовій гущі, картах, не можуть вчинятися обряди, при яких використовується чаклунство. Навпаки, для визначення свого майбутнього людина може користуватися пофарбованими яйцями .

Як проводити гадання за допомогою яєць

Для проведення ворожіння за допомогою яєць, разом повинно зібратися кілька дівчат. У всіх кутках кімнати, в якій проводиться ворожіння, повинні розташовуватися шматок хліба, колечко, цукровий пісок і сіль. Однією подружці зав'язують очі, вона бере забарвлене яєчко, крутить його, потім, надавши йому напрямок, штовхає в обрану сторону. Інші подружки повинні дивитися, куди саме покотилося яйце, в залежності від цього робляться висновки про майбутнє ворожбитів панянки.

Якщо яйце попрямувало туди, де лежить хліб, то життя у дівчини буде багатою. Вона знайде собі багатого юнака, який стане підносити їй хороші подарунки, але все ж ніхто не може знати, чи одружиться на ній цей хлопець чи ні. Якщо яйце покотилося до солі, то це означає, що прийдешній рік заподіє панночці багато сліз.

Якщо яйце виявилося поруч з цукровим піском, то можна зробити висновок, що в прийдешньому році і дівчата в житті не буде будь-яких змін. Існувало повір'я, що це непоганий знак, так як люди не хотіли сваритися зі своїми близькими, а з такого результату ворожіння виходило, що відносини з родичами у дівчини залишаться добрими.

Якщо яєчко котилося туди, де лежить кільце, то це означало, що в любові дівчину чекає черговий виток, що події почнуть розвиватися, можливо, дівчина вийде заміж, якщо вона до цього була самотня.

Одне з найпростіших ворожінь, що проводяться на Великдень, полягає в ворожінні за допомогою звичайного яйця.

Коли підходить вечір Пасхи, панянка, щоб дізнатися, що її чекає в майбутньому, зобов'язана взяти сире яйце, а також ємність, в яку налито окріп. У киплячу воду їй слід крапнути три краплі, після цього їй потрібно оглянути створені фігури і визначити своє майбутнє.

Дуже популярним є ворожіння на пофарбованому яйці. Представниця жіночої статі бере яєчко, обережно розрізає його і уважно розглядає. Чим ближче до краєчку знаходиться жовток, тим більше у панянки шансів стати чиєюсь дружиною. Чим більше яскравого кольору виявився жовток, тим щасливіше буде її шлюб. Якщо ж жовток є бляклим, непровареному, то це означає, що найближчим часом дівчина заміж не вийде.

Як за допомогою ворожінь дізнатися про свої сімейні справи

Якщо жінка заміжня, але при цьому їй хочеться дізнатися, що її чекає в майбутньому, як йтимуть справи у членів її сім'ї, то вона повинна поворожити за допомогою паски. Коли жінка почне готувати святкові паски, їй потрібно на кожну з них згадати по своєму родичу. Після цього вона повинна спекти паски, потім вивчити їх і визначити, який рік чекає того чи іншого родича. Якщо паска буде рівною і красивою, то рік для задуманого людини виявиться успішним, щасливим.

Якщо ж паска вийде скошеної, якщо на ній будуть тріщинки, то це означає, що задуманого людини очікують важкі хвороби. Якщо випічка взагалі обвалилася, то це потрібно розцінювати як недобрий знак, який говорить про те, що родич скоро помре.

вогник свічки

Ввечері треба запалити свічку і дивитися, як горить її вогник. Якщо полум'я рівне, то це означає, що рік буде спокійним, якихось подій не відбудеться. Якщо панянка заміжня, то такий знак для неї неймовірно хороший.

Якщо вогонь виявився тьмяним, а полум'я нерівним, то це означає, що рік у людини буде нудним, сумним.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com