рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Плов з айвою

  1. склад:
  2. Як приготувати плов з айвою - рецепт:

Плов з айвою, рецепт якого прислала наша читачка Ксенія Ахметова, виходить пісним , Але при цьому безсумнівно смачним.

Ксенія пише:

Смак у плову для мене був по початку незвичайний, але в процесі дегустації, я втягнулася і мені він сподобався. Так що рекомендую урізноманітнити свій раціон таким ситним блюдом.

Не судіть мене строго, я тільки вчуся готувати різноманітні плови. І казана у мене не було, готувала в сковороді.

Плов з айвою Плов з айвою

Дивиться також, як приготувати смачний плов з сухофруктами .

склад:

  • 400 г рису
  • 1 велика свіжа айва
  • 3 шт середньої моркви
  • 100 г рослинного масла (краще оливкового)
  • спеції: по 1 ч. л. асафетиди (або цибуля і часник ) І зіри (кумина), гострий стручковий і мелений чорний перець (за бажанням і смаком)
  • сіль і цукор за смаком

Як приготувати плов з айвою - рецепт:

  1. Рис промити і залити теплою водою з дрібкою солі. Залишити на 2 години.

    замочуємо рис замочуємо рис

  2. Айву розрізати, видалити насіння і серцевину і нарізати кубиками.
  3. Залити її також теплою водою, щоб вона покривала шматочки.

    замочуємо айву замочуємо айву

  4. Порізати моркву кубиками.
  5. Товстостінну сковороду, а краще всього казан, розігріти і налити масло.
  6. Після того, як воно також розігріється, покласти моркву і злегка її обсмажити. (Якщо ви будете використовувати лук і часник, подивіться в вегетаріанському плові з нутом , Коли і як їх краще всього додавати.)

    обсмажуємо моркву обсмажуємо моркву

  7. Потім додати айву, перемішати і налити приблизно 0,5 л рідини з айви (можна долити окропу, якщо рідини менше, ніж нам потрібно).

    Айва з морквою Айва з морквою

  8. Коли вода в казані закипить, додати цілий стручок гострого перцю (не обов'язково).
  9. Гасити овочі під закритою кришкою 10 хвилин на середньому вогні. Після чого посолити (щоб було трохи пересолене), додати дрібку цукру, чорний перець і асафетиду.

    насипати спеції насипати спеції

  10. Зробити великий вогонь, насипати в казан рис, слив з нього воду. Розподілити його рівномірно, але не перемішувати.

    Додати рис Додати рис

  11. Кумин трохи розтерти пальцями і насипати в казан через кілька хвилин.
  12. Коли рис вбере в себе майже всю рідину, зменшити вогонь і трохи акуратно перемішати. Спробувати рис на готовність, якщо він ще твердий, додати трохи окропу, а якщо майже готовий, зробити самий маленький вогонь, зібрати плов з айвою гіркою і накрити кришкою. Нехай потомиться 15-20 хвилин.

    Зібрати плов гіркою Зібрати плов гіркою

  13. Готовий плов з айвою перемішати, попередньо діставши перець, і можна розкладати по тарілках.

Плов з айвою Плов з айвою

PS Якщо Вам сподобався рецепт, не забудьте підписатися на оновлення , Щоб не пропустити нові рецепти.

Смачного!

Смачного

Juliya автор рецепта

Рецептів: 646


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com