рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Курка з овочами на пару

  1. Рецепт курки з овочами на пару
  2. Курка на пару в пароварці з овочами
  3. Курка на пару в мультиварці з овочами

Курка на пару - корисний дієтичний продукт, який можна їсти у великих кількостях людям, що сидять на дієтах. А щоб зробити смак м'яса більш насиченими різноманітним, подайте до нього соуси або свіжі овочі. Давайте розглянемо з вами, як правильно приготувати курку з овочами на пару.

Рецепт курки з овочами на пару

Складові:

  • куряча грудка - 300 г;
  • кукурудза заморожена - 100 г;
  • стручкова квасоля - 100 г;
  • зелений горошок - 100 г;
  • морква - 1 шт .;
  • спеції.

приготування

Підготовлені порційні курячі шматочки викладаємо на решітку пароварки, присипаємо спеціями, покриваємо тертою морквою, кукурудзою, стручкової квасолею і зеленим горошком. Готуємо страва на пару хвилин 20 - 30, в залежності від моделі вашого приладу і об'єму їжі.

Курка на пару в пароварці з овочами

Складові:

  • куряче філе - 500 г;
  • сир - 100 г;
  • помідор - 1 шт .;
  • сметана;
  • цибулина - 1 шт .;
  • картопля - 4 шт .;
  • болгарський перець - 1 шт .;
  • морква - 1 шт .;
  • капуста - 250 г;
  • квасоля стручкова - 200 г;
  • вода - 1 ст .;
  • спеції;
  • зелень.

приготування

Картопля, цибулину, моркву, капусту, болгарський перчик чистимо, нарізаємо кубиками і викладаємо в чашу мультиварки-пароварки з невеликою кількістю масла. Потім додаємо стручкову квасолю, подсаливаем до смаку, заправляємо спеціями, перемішуємо і вливаємо воду. Куряче філе розрізаємо порційними шматочками, посипаємо спеціями і викладаємо в контейнер-пароварку, змащену маслом. Філе промазати сметаною, на кожен шматочок кладемо часточку помидорчика і пласт сиру. Встановлюємо контейнер в мультиварку, закриваємо кришку і готуємо страву в режимі «Плов» до сигналу готовності.

Курка на пару в мультиварці з овочами

Складові:

приготування

Отже, курячі грудки промиваємо, обсушуємо, обрізаємо плівочки і шкурочкі. Після цього трохи натираємо їх перцем і сіллю. Тепер беремо пакет для запікання, наливаємо в нього соєвий соус, засипаємо часник і приправи і закладаємо курячі грудки. У форму мультиварки наливаємо кілька склянок води, викладаємо курку, виставляємо режим «Варка на пару» і час - на 40 хвилин. Як тільки ви почуєте сигнал, сміливо виймаємо м'ясо, викладаємо готову ніжну курку на красиве блюдо і подаємо м'ясо гарячим, зі свіжою зеленню, овочами, а зверху поливаємо все соусом з пакета!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com