рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дієтичні страви з кабачків в мультиварці, рецепти

  1. Ще по темі:
Навігація Такий побутовий прилад як мультиварка здатний принести багато користі, але тільки в тому випадку, якщо з ним звертатися правильно, на що поки ще здатна не кожна господиня. Справа в тому, що приготування їжі в ньому проходить трохи по-іншому, а значить, і підходити до цього процесу потрібно трохи інакше. Ось, наприклад, які страви можна приготувати з кабачків і як це правильно зробити.
тушковані кабачки
Щоб блюдо вийшло смачним і ніжним, кабачок слід брати молодий і обов'язково вибирати сорт з тонкою шкіркою. Отже, плід промивають, видаляють плодоніжки і верхівку, решта ріжуть шматочками середнього розміру. Бланшують 2 стиглих соковитих помідора, роблять на кожному хрестоподібний розріз, знімають шкірку, очищену м'якоть нарізають кубиками. Дрібно рубають цибулину і 2 зубчики часнику. У чашу мультиварки спочатку вливають 3 ст. ложки рослинної олії, розігрівають його, включивши прилад в режим «випічка», потім всипають подрібнений часник, обсмажують його близько 3 хвилин, додають цибулю, а через деякий час закладають кабачки. Овочі обсмажують ще хвилин 5, в результаті чого кабачки стають злегка м'якими. Як тільки це станеться, в мультиварку відправляють помідори і обсмажують все до тих пір, поки вони не дадуть сік і вміст чаші стане схожим на пюре. Після цього блюдо тушкують у відповідному режимі хвилин 10, після чого за смаком вносить сіль, перець, додають сметану, перемішують і залишають тушкувати ще на деякий час. Потім мультиварку закривають кришкою. Поки блюдо настоюється дрібно шаткують пучок петрушки, додають її до готових кабачків, перемішують.
Кабачки, тушковані з м'ясом
Дрібними шматочками ріжуть 1 кг свинини, закладають його в чашу мультиварки, додають кілька ложок рослинного масла, прилад включають в режим «випічка і обсмажують м'ясо протягом 30 хвилин. Кабачок промивають, очищають від шкірки, розрізають навпіл, ложкою видаляють насіння, а потім м'якоть нарізають кубиками по 2 см. Дрібно рубають цибулину, половинками кружечків нарізають морквину. Бланшують 2 помідори, занурюють їх у холодну воду, знімають шкірку.
Коли м'ясо гарненько протушкувати, до нього викладають помідори і кабачки, додають 2 ст. ложки сметани, за смаком вносять сіль, перемішують. Прилад включають в режим «випічка», а через 7 хвилин переводять в режим «гасіння» і встановлюють таймер на 1 годину. За кілька хвилин до кінця приготування в чашу додають подрібнений часник і зелень.
Тушковані з м'ясом кабачки можна подавати гарячими в якості окремого страви або з яким-небудь гарніром. А після охолодження вони перетворюються в чудову закуску.
Кабачки, тушковані зі сметаною
Обмивають кабачок середнього розміру, якщо він старий, очищають його від шкірки, молоді плоди використовують без додаткової обробки. Далі, ріжуть кабачок шматочками розміром приблизно 2 см. Тонкими кільцями нарізають велику головку ріпчастої цибулі. Великим кухарським ножем подрібнюють 2 зубчики часнику - при бажанні і любові до більш гострих страв, кількість часнику збільшують. Беруть 3 стиглих соковитих помідора, на маківці кожного роблять невеликий надріз хрест навхрест, потім кілька секунд тримають плоди зануреними в окріп, одразу ж занурюють в холодну воду, після чого без проблем і зайвих зусиль знімають шкірку.
Далі, в мультиварку наливають кілька ст. ложок рослинного масла, прилад включають в режимі «випічка» на максимальну потужність, закладають в чашу кабачки і цибулю, обсмажують їх протягом 10 хвилин на максимальній потужності при відкритій кришці. За цей час кільця цибулі повинні стати прозорими, а кабачки розм'якшиться. Далі, не вимикаючи мультиварки, в неї додають часник, а також закладають помідори і нарубану зелень петрушки, за смаком присаливают готову страву і ретельно його перемішують. Після цього, не змінюючи режиму і потужності роботи мультиварки, блюдо тушкують ще хвилин 5, потім заправляють двома столовими ложками сметани, опускають кришку приладу і доводять тушковані кабачки до готовності протягом 10 хвилин. При подачі кожну порцію прикрашають дрібно рубаною зеленню, склад якої може бути різним у залежності від уподобань.
Також як і у випадку з попереднім рецептом, дане блюдо можна подавати гарячим з гарніром у вигляді відвареної картоплі або рису, а можна використовувати як холодну закуску.
Як бачите, приготування кабачків в мультиварці відрізняється простотою і не вимагає багато часу. Результат при цьому виходить просто відмінний, а велика різноманітність можливих рецептів дозволяє варіювати меню таким чином, що дане блюдо ніколи не набридне вам і вашим близьким.
І наостанок нагадаємо ще про одну дуже корисної функції, якою оснащені практично всі мультиварки. Це можливість підігріву готового блюда, яка дозволяє підтримувати його температуру в потрібному інтервалі протягом досить великого часу.
Петро, ​​www.kak-sdelat.su

Google

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.


Ще по темі:



» Роздрукувати .. » Відгуки і коментарі (0) »
Популярне

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com