рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чим закінчиться «Гра престолів»: фанатські прогнози і теорії, які можуть збутися

Чим закінчиться популярний серіал "Гра престолів" - ніхто не знає. Вірніше, знають Джордж Мартін та сценаристи, а так само армія фанатів, які примудряються дістати інсайдерську інформацію і вибудувати правдоподібну теорію, яка виявляється правдою. 7 сезон тому підтвердження. Але чим закінчиться останній, 8 сезон - є прогнози, які мають повне право збутися.

Весь світ чекає виходу 8 сезону «Ігри престолів», який імовірно вийде в квітні 2019 року. Протягом першого року очікування накопичилося безліч теорій і прогнозів, які все-таки виходять за рамки звичайних припущень. Як показала практика 7 сезону, злитий сценарій повністю опинився правдивим, і фанати дивилися серіал, в тому числі, щоб перевірити це. Так що передбачити, чим закінчиться «Гра престолів», цілком можливо.

Наприклад, найпопулярніші теорії, які збулися:

  • Джон Сноу - НЕ бастард і не Сноу, а Таргаріен, спадкоємець Залізного Трону. Став би така людина, як Нед Старк, приводити бастарда в сім'ю ?;
  • Любовна лінія Джона Сноу і Дейнеріс Таргаріен - «лід і полум'я» нарешті зустрілися;
  • Сандор Кліган живий. «Пес» адже ще не послав в пекло свого «зомбі-братика» - Григора Клігана;
  • Убитий дракон, який буде відроджено Королем Ночі. І ніхто не сумнівався, що крижаним драконом стане саме Візеріон. Ну а що - як корабель назвеш, так він і полетить;
  • Вбивство Петир Бейлиш - «Мізинця», хоча ніхто до останнього не вірив, що цей хитрий власник борделю в Королівській гавані остаточно «проколе».

Прогнози на закінчення «Ігри престолів», які мають найбільше права на життя

Обережно, дикі спойлери!

Злитий сценарій повторюється?

Облога і можливе падіння Вінтерфелла. Фанати зуміли зняти частину знімального процесу в Белфасті. У підсумку в кадр потрапили палаючі декорації, найбільше нагадують Вінтерфелл. Передбачається, що це або Серсея втілила в життя свій підступний план зібрати ворогів разом і вдарити по ним, або родове гніздо Старков спалено драконами через Віхті.

Передбачається, що це або Серсея втілила в життя свій підступний план зібрати ворогів разом і вдарити по ним, або родове гніздо Старков спалено драконами через Віхті

Королівська гавань буде спалена. Також засновано на відео зі зйомок, на цей раз готувалися кадри спалення Королівської гавані. У всякому разі, всі вказувалося на це. Швидше за все, це хід розгніваної Дейнеріс Таргаріен, яка дізналася, що Серсея обдурила їх з Джоном альянс. Другий варіант: дикий вогонь.

Другий варіант: дикий вогонь

Смерть Джона Сноу (Ейгона Таргаріена) і Дейнеріс Таргаріен. Як мінімум, один з них або обидва, але ймовірність того, що буде любовний «хеппі енд» вкрай мала. Не по Джордж-Мартиновський, якщо завгодно. Якщо врахувати, що Меліссандра все-таки зуміла воскресити Джона, назвавши його принцом, що обіцяно, є велика ймовірність, що він - Азор Ахайя. За книгою Азор Ахайя має один спосіб перемогти армію білих ходоків - за допомогою Светоразного меча, який стає таким після вбивства самого кохану людину. Дейнеріс таргани пожертвує собою, щоб врятувати всіх від білих ходоків? Інша версія: Джон і Дейнеріс встигнуть народити спадкоємця, але Дені помре при пологах, а Джон буде битися з ходоками до останнього і загине.

Інша версія: Джон і Дейнеріс встигнуть народити спадкоємця, але Дені помре при пологах, а Джон буде битися з ходоками до останнього і загине

Смерть Серс. Мало хто люблять яскравих негативних персонажів, хоча у Серс є своя мотивація. За серіалом і по книзі Серсея отримує пророцтво - її скине «більш молода і вродлива» королева, або вона прийме смерть від молодшого брата, яких у неї два. Поки що всі пророцтва для Серс збувалися - вона поховала всіх своїх дітей. Питання в іншому: її вб'є Арья, або скине Дейнеріс, або все-таки це буде Тіріон - на думку самої Серс, небезпеки чекати потрібно саме від нього. Але фанати ж вважають, що її вбивцею стане тільки Джеймі - молодший брат-близнюк, коханець і батько її дітей. Аж надто вона шокувала його своєю підлістю. Крім того, Серсея здатна використовувати дикий вогонь ще раз, щоб перемогти білих ходоків і вдарити по ворогах. Джеймі - цареубіца, і вже має досвід упокорення божевільних королів. Назавжди.

Нечисть і білі ходоки в Королівській гавані. На вулицях міста - паніка.

Броня Черноводний виживе. Цей хитрий далекоглядний найманець вже точно виживе. Володіє неймовірною удачею. Також в Мережі були опубліковані останні діалоги на 8 сезон. Сенс такий: після того, як все закінчилося, броні і Тіріон, прогулюються і розмовляють, як колись, і ось який діалог у них стався:

Тіріон: «Чув, мій брат обіцяв тобі замок».

Броня: «О, так. Декілька разів. Але тепер, коли цей гівнюк примудрився загинути, я не бачу і єдиного цегли нового замка ».

Але тепер, коли цей гівнюк примудрився загинути, я не бачу і єдиного цегли нового замка »

Джеймі загине. За словами броні.

За словами броні

Бран і Король Ночі якось пов'язані. Існує думка, що Бран Старк, який став Одноокий вороном, і є Король Ночі. По-перше, зовнішню схожість, по-друге, мітка, залишена Королем Ночі на Брані. А так же вперте мовчання Брана з приводу таємниці білих ходоків. Чи причетний Бран зі своїми здібностями Варга (провидця) до становлення білих ходоків і армії нечисті (Віхті).

Чи причетний Бран зі своїми здібностями Варга (провидця) до становлення білих ходоків і армії нечисті (Віхті)

Повернення Сирио Фореля - наставника Арьи з минулих сезонів. Інакше як пояснити його тепле ставлення до дівчинки і потурання її бажанням битися на мечах? І чому його смерть не показали? Одна з фанатських теорій - це Якен Хгар, лідер Безликих, який ще тоді побачив в Ар'є талант безликої вбивці.

як повідомляє «Кинопоиск» , Багато акторів серіалу, дотягнули до 8 сезону, були приголомшені закінченням «Ігри престолів». Жіноча половина, прочитавши сценарій, не змогла стримати сліз. Але ж їм не звикати до смертей ключових персонажів. Так що можна готуватися з гіршого ...

Став би така людина, як Нед Старк, приводити бастарда в сім'ю ?
Злитий сценарій повторюється?
Дейнеріс таргани пожертвує собою, щоб врятувати всіх від білих ходоків?
Інакше як пояснити його тепле ставлення до дівчинки і потурання її бажанням битися на мечах?
І чому його смерть не показали?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com